Linnégatan 65A, Limhamn

1 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 27 Maj 17:00 - 17:30

   Öppen visning men anmäl dig gärna!

   Anmäl till visning

   Adress

   Linnégatan 65A - Limhamn

   Kommun

   Malmö

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1945

   Boarea

   49,3m2

   Våning

   2 av 4 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Limhamn

   Avgift

   3 256 kr/mån

   I avgiften ingår värme, vatte, kabel-tv

   Utgångspris

   1 550 000 kr

   31 440 kr/m2

   Fantastisk 2:a på andra våningen med balkong i söder!

   Nu presenteras en fantastisk lägenhet med välbevarad charm i form av originalparkett, högt i tak med stora fönster och fönsterbleck i sten. Kök och badrum är renoverat av tidigare ägare år 2009 och har målats om efter hand. En härlig och distinkt planlösning fördelat på ett väl tilltaget vardagsrum, rofullt sovrum och kök med plats för det mindre matbordet. Goda förvaringsmöjligheter finns genom två bra klädkammare i hallen, ytterligare förvaring ryms vid behov i sovrummet. Här bor man på perfekt läge i Limhamn, i en välskött förening med många av renoveringarna bakom sig. Buss finns nära och tar man cykeln är man nere i småbåtshamnen på ett par minuter. Välkommen med din intresseanmälan!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-05-27 17:00:00 2019-05-27 17:30:00 40 Bostadsvisning Linnégatan 65A, Limhamn 55,5807705107553, 12,9391157627106 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   På andra våningen välkomnas vi in i denna fina 2:a. Här finns säkerhetsdörr och gott om förvaring genom två klädkammare. Här ligger ett snyggt originalparkett som flyter vidare in i vardagsrum och sovrum.

   Kök

   Snyggt kök i vitt med både över-och underskåp som ger gott om förvaring. Här finns utrymme för matbord för ca 3-4 sittande gäster och köket är utrustat med spis, kolfilterfläkt, diskmaskin och rund diskho samt kombinerad kyl/frys. På golvet ligger ett svartmålat brädgolv och väggarna går i vitt.

   Vardagsrum

   Stort och rymligt vardagsrum som ger plats åt både soffgrupp och matbord. Härlig utsikt mot de trevliga villakvarteren på baksidan om huset. På golvet ligger ett originalparkett och väggarna går i vitt med en fondvägg.

   Sovrum

   Härligt sovrum som rymmer dubbelsäng och vill man ha extra förvaring ryms en garderob eller byrå. Originalparkett på golvet och vitmålade väggar med en fondvägg. Här ifrån når man även lägenhetens balkong!

   Badrum

   Badrummet helrenoverades 2009 av tidigare ägare då man valde tidlöst vitt kakel och grå klinker på golvet med dusch. Nuvarande ägare har nytt modernt handfat och sänkt taket för att fälla in spotlight.

   Balkong

   Rymlig balkong som man når ifrån sovrummet. Här får man plats med ett fikabord för att njuta av solens strålar. Att balkongen ligger i söderläge och blickar ut mot villakvarteret bakom huset gör detta till en balkong man verkligen använder!

   Övrigt

   Till lägenheten hör både vinds och källarförråd.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1945

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   320 kr/månad

   Försäkring:

   120 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   320 kr/månad

   Andel i föreningen:

   4,231%

   Andel av årsavgift:

   4,231%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1945

   Ventilation:

   Självdrag

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Eriksborg

   Lägenhetsnummer:

   9-371-1-0010

   Antal lägenheter:

   23

   Byggår:

   1945

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger fastigheten Tjuren 2. Tvättstuga: Gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlar, ett torkskåp samt ett torkrum Förvaring: källare och vind Juridisk person: tillåts Överlåtelseavgiften: 1 163 kr, betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 465 kr, betalas av köparen Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Hur debiteras elen: Var och en har eget abonnemang Ekonomisk förvaltning: Bredablick Förvaltning AB Tillsyn: görs i samband med överlåtelse Tillåts delat ägande: ja, den som bor i lägenheten skall äga någon procent. Föreningen önskar kommunicera med den som bor där. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: eriksborg.bostadsratterna.se Mail: brferiksborg@gmail.com Ordf: Ronny Nilsson   Föreningens ekonomi:

   Föreningen höjer vanligtvis avgiften ca 2 % varje år.   Gjorda renoveringar:

   Kommande: 2019 - skorsten skall renoveras, en insats skall sättas in för bättre hållbarhet. 2019 - fiber Utfört: Fastigheten är väl underhållen. Säkerhetsdörrar till varje lägenhet har installerats 2013/2014 - dränering och omfogning av fastigheten 2006 - renovering av avloppsstammar 2004 - nytt elsystem installerades 2003 - nya fönster och balkongdörrar 2000 - byte av vattenstammar   TV/Internet:

   Kabel tv och bredband i fastigheten levereras via ComHem.   Parkering:

   Föreningen har inga parkeringsplatser eller garage   Gårdsplan:

   I söderläge finns en trivsam grön trädgård för gemensam avkoppling. På bakgården har vi också egen miljöstation för avfallssortering.   Gemensamma utrymmen:

   Inga gemensamma utrymmen   Energideklaration

   Energiprestanda:

   71 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2017-05-31

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor