Sandvångsgatan 3A, Limhamn

Insynsskyddad 2:a med härligt ljusinsläpp och bra planlösning!

Utgångspris

1 660 000 kr

Månadsavgift 3 250 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallt och varmt vatten, bredband via fiber och kabel-tv

Bostadsrättslägenhet Limhamn

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3 , Hiss finns inte

Byggår: 1954

Boarea: 54,5 m2 Areauppgifter enligt mäklarbild

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna välplanerade 2:a med härligt ljusinsläpp! Det är en klar röd tråd genom alla rum med harmoniska färger och materialval. Sovrummet är fullstort med plats för ordentlig dubbelsäng. Bostaden lämnar gott om utrymme till att sätta din personliga prägel på ditt hem. Närområdet växer fram genom mysiga gator och vackra trädgårdar med lummig växtlighet som präglar stadsdelen. Huset är beläget med närhet till förskolor, skolor, idrottsplatser, kommunala förbindelser och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Brood

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-44 98 66

  fredrik.brood@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  På tredje våningen möts vi av en ljus och öppen hall med gott av förvaringsmöjligheter i form av en platsbyggd garderob med glasdörrar. Väggarna är vita och golvet är grått. Hallen delar av bostaden alla rum.

  Badrum

  Ljust och rymligt helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med spegelskåp, kommod, handfat, badkar, toalett och handdukstork.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum med snygg vitmålad panel och golv i valnötsfärg. Här får du plats med en ordentlig dubbelsäng utan problem.

  Kök

  Funktionellt kök med mycket förvaring. Här finns det gott om arbetsyta för att laga mat. Gråmålade köksskåp och vita vitvaror som snyggt bryts av med en rostfri bänkskiva.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matbord. Väggarna är vita och på golvet ligger parkettgolv. Från vardagsrummet når vi bostadens balkong.

  Balkong

  Härlig balkong där du kan njuta av många underbara dagar.

  Bostad

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Boarea

  54,5m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt mäklarbild

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  208627001-0026

  Andel i föreningen

  2,62387999%

  Andel av årsavgift

  2,62136999%

  TV och internet

  Föreningen har comhem som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Finns även möjlighet att välja Bredbandsbolagets fiber.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1954

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2019-02-15
  Energiklass:

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Ventilation

  Självdrag

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Malmhaug

  Föreningens organisationsnummer

  746000-2756

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  36 st

  Antal lokaler

  2

  Byggår

  1954

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Brf Malmhaug består av ett vackert femtiotalshus i gamla Limhamn. Arkitekt är SvenIvar Ekstrand som också har ritat de övriga huset i kvarteret Angorageten under tiden 1950-1953. Det finns 36 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa består 6st av 1RoK, 24 st 2RoK och 6 st 3RoK. Tvättstuga: Det finns två tvättstugor med två tvättmaskiner samt torktumlare i varje tvättstuga. Till tvättstuga ett finns också ett torkrum. Dessa två fräscha tvättstugor är placerade i ljusa källarutrymmen med fönster Juridisk person: kan efter provning beviljas medlemskap Förvaring: Till lägenheten finns två förråd. Det finns även möjlighet att hyra extra förrådsutrymme Överlåtelseavgiften: 2,5% av prisbasbelopp, betalas av köparen Pantsättningsavgift: 1% av prisbasbelopp Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Delat ägande: Medlemskap beviljas endast den som sannolikt permanent har för avsikt att bosätta sig i lägenheten. Undantag från detta görs vid andelsägande där lägenheten gemensamt ägs av föräldrar barn. Tillsyn: görs ej. Föreningen har en kort introduktion for nya medlemmar i samband med övertagandet Hur debiteras elen: Varje lägenhet tecknar eget abonnemang. Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.brfmalmhaug.se Mail: info@brfmalmhaug.se Ordf: Yvonne Djureholt, 0709-393516 (nås vardagar 17-18)

  Föreningens ekonomi

  Planerade höjningar för 2020 blir 5% Senaste avgiftshöjningen var 2% för år 2018

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Relening av samtliga avloppsstammar är planerad att utföras våren 2020 Utfört underhåll 1997 - Takrenovering 1998 - Samtliga fönster och balkongdörrar utbytta i hela fastigheten 2005 - Ny el i hela fastigheten 2008 - Ny tvättstuga nr 2 år 2009 - Vattenstamstbyte 2012 - Trapphus ommålade 2013 - Omfogning av fasaden och impregnering av balkonggolv 2013 - Nya tvättmaskiner och ommåling i tvättstuga nr 1 år 2015 - Målning av balkongfronter 2015 - Spolning av stammar utfört 2017 - Målning av källaren 2017 - Putsning av hussockel 2017 - Spolning och filmning av stammar

  Gemensamma utrymmen

  Föreningen har en lokal som kan lånas för t ex större fester, samt en övernattningslägenhet so går att hyra för en billig peng. Föreningen har även ett gym för styrketräning och motion.

  Gårdsplats

  Föreningen har en trevlig lummig utegård med sittgrupper och en grillplats med liten kryddträdgård.

  Parkering

  Föreningen har 7 st parkeringsplatser, det är kö till dessa. Det finns goda parkeringsmöjligheter med Boende parkering i kvarteren runt om kring Det finns cykelförråd

  Försäkring

  Föreningen står för bostadsrättstillägget men observera att det inte tar bort ansvaret av att teckna en egen hemförsäkring

  Föreningens hemsida

  www.brfmalmhaug.se

  Limhamn

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Sandvångsgatan 3A, Limhamn

  Kommun: Malmö

  Område: Limhamn

  Församling: Limhamns Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 1 660 000 kr

  Månadsavgift: 3 250 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallt och varmt vatten, bredband via fiber och kabel-tv

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-04

  Driftkostnad: 200 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 200 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Driftkostnaderna är baserade på 1 person. Försäkringskostnad tillkommer. Avgiften är fördelad enligt följande: Avgift bostad: 2398:-/månad Värme: 637:-/månad Kabel-tv: 50:-/månad Bredband: 165:-/månad Totalt: 3250:-/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Malmö

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder