Blekingsborgsgatan 3 C, Malmö

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 23 Jul 19:00 - 19:30

   Öppen visning - Anmäl dig gärna

   Anmäl till visning

   Adress

   Blekingsborgsgatan 3 C - Malmö

   Kommun

   Malmö

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1956-1957

   Boarea

   50,5m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   4 av 4 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Blekingsborg

   Avgift

   3 184 kr/mån

   I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Tillkommer gör 70:-/mån för bredband Totalt: 3 254 kronor

   I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

   Utgångspris

   1 295 000 kr

   25 644 kr/m2

   Ljus och modern tvårummare med stor balkong!

   Ljus och modern tvårummare med stor balkong. Härlig utsikt från den inglasade och stora balkongen i västerläge, modernt kök och badrum! Fräscht kök renoverat 2008 med plats för bord för 4 personer. Helkaklat badrum som renoverades av föreningen 2004 i samband med att vattenledningarna byttes. Aktiv förening som under 2000-talet bytt fönster, vattenstammar, elstammar, dränering, fasad osv. Läs föreningsfliken för mer information. Inhägnad och trevlig innergård som man har en härlig utsikt över från den insynsskyddade balkongen. Varmt välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-23 19:00:00 2019-07-23 19:30:00 40 Bostadsvisning Blekingsborgsgatan 3 C, Malmö 55,5779967247697, 13,0040818445559 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Ljus och rymlig hall med tre garderober. Bra med avhängningsmöjligheter. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten.

   Kök

   Modernt kök från 2008 med mycket ljus tack vare vitt kakel och vita skåpsluckor. Matplats med plats för 4 personer. Induktionsspis, spisfläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad microvågsugn/ugn. Kyl/frys från 2018.

   Vardagsrum

   Vardagsrum med många olika planerings- och möbleringsalternativ. Plats för soffa och bord. Stilrent parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till den stora inglasade balkongen

   Sovrum

   Sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring alternativt skrivbord

   Badrum

   Renoverat badrum 2004 av föreningen i samband med vattenstammarna byttes. Helkaklat med duschhörna, skåp, vägghängd wc samt vask.

   Balkong

   Stor inglasad balkong i västerläge. Trägolv och plats för sittgrupp samt bord. Härlig utsikt över den trevliga inhängnade innergården.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Kabel-tv via Sydantenn + fem valfria kanler ur deras "sappa program" Internetleverantör är Bahnhof, 100/10 MBits/s, ett obligatoriskt tillägg på 70 kr /mån kommer på hyresavin, föreningen är så kallat gruppansluten.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   0,26426%

   Andel av årsavgift:

   0,26426%

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-17

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1956-1957

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB brf Eriksfält

   Lägenhetsnummer:

   21-2107-1-266-5

   Antal lägenheter:

   298

   Byggår:

   1956-1957

   Antal lokaler:

   18

   Allmänt om föreningen:

   HSB Brf Eriksfält grundades 1954. Fastigheterna i föreningen byggdes under åren 1956-1957. Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheterna Blekingsborg 1. Fastigheternas adresser är Per Albin Hanssons väg 50 och 52 samt Blekingsborgsgatan 1 och 3. Fastigheterna innehåller 298 lägenheter och 18 lokaler. Det är 4 bostadshus och 13 trapphus. Föreningen äger marken. Tvättstuga: 3 tvättstugor med tillhörande torkrum Förvaring: Varje lägenhet har ett källarförråd Juridisk person: tillåts ej, endast landsting eller kommun. Överlåtelseavgiften: 1 163 kronor, betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 465 kronor Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Ekonomisk förvaltning: HSB Delat ägande: föreningen tillåter delat ägande Hur debiteras elen: Gemensam el, läggs på månadsavin (1,25kr/kwh debiteras) Tillsyn: både tillsyn och intervju görs innan tillträde Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.hsb.se/malmo/eriksfalt/ Mail: vicevard@hsberiksfalt.se Ordf: Amanda Jovanovic   Föreningens ekonomi:

   Ingen avgiftshöjning skedde 2019-01-01 och föreningen har inga planer på att höja avgiften framöver. Föreningens ekonomi är god.   Gjorda renoveringar:

   Renoveringar som skett och planeras: 2003 - byttes fönster, nya balkonger byggdes och befintliga byggdes ut 2004 - Vattenstammarna byttes och i samband med detta renoverades badrummen 2004 - Byttes elstammarna, vissa tak byttes, dräneringsarbeten, fasadrenovering 2005 - Renoverades gården och grindar sattes upp runt området. Porttelefon finns 2009 - Avloppsstammarna i köket spolades 2015/2016 - Mark (hårgjorda ytor), invändigt 2016/2017 - Dörrar/entrépartier, invändig målning 2017/2018 - Hårdgjorda ytor, invändig målning 2018 - Relining, Renovering av entréer höghusen samt installation av skjutdörrar, Byte av backventiler.(så att vatten inte kommer in i husen baklänges vid översvämningar), Byte av dråneringsbrunn utanför garaget då den gamla kollapsat, Nya skärmtak på grillplatsen, kaffegrottan och boulebanan. 201 9 Byte delar av ytterbelysning, hus och fasader. Löpande byte av tvätt utrustning. Justering av marksten Byte av dräneringspumpar, höghus Omgjutning källartrappor & garagetrappor 2020 Asfaltering, parkeringsplatser och gård, vissa gångbanor Målning källarväggar Målning garage 2021 Målning staket. Byte tryckstegringspumpar. OVK & rensning av im-kanaler mm   TV/Internet:

   Kabel-tv via Sydantenn + fem valfria kanler ur deras "sappa program" Internetleverantör är Bahnhof, 100/10 MBits/s, ett obligatoriskt tillägg på 70 kr /mån kommer på hyresavin, föreningen är så kallat gruppansluten.   Parkering:

   Parkeringsplatser: 161 st Garage: 44 st MC förråd: 4 st   Gemensamma utrymmen:

   Gym, 60 kr/per hushåll/månad, biljard och pingisrum   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   158 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2009-06-22

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor