Budgivning pågår

Bodekullsgatan 39 A, Malmö

865 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bodekullsgatan 39 A - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1947

  Boarea

  30m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Sorgenfri

  Avgift

  1 531 kr/mån

  I månadsavgiften ingår vatten. Obligatoriska tillägg om 571:-/mån innefattar: Kollektivt bredband 165:- Kabel-tv 76:- Värme 330:- Totalt: 2 102:-

  Tillkommer gör avgift för kollektivt bredband om 169:-/mån

  Utgångspris

  865 000 kr

  28 833 kr/m2

  Välplanerad 1:a på Bodekullsgatan 39A!

  Varmt välkomna till denna 1:a med endast en halv trappa upp. Med stort rum i öppen planlösning, bra med förvaringsmöjligheter och rofyllt kök. Härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här bor du med bara ett stenkast från Nobeltorget, gångavstånd till Möllevångstorget och nära inpå nås även S:t knuts gator som bjuder på mysiga caféer och restauranger. Förutom detta har du givetvis goda bussförbindelser och gångavstånd till Triangelns station och köpcenter. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnas av en hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen når vi badrum och bostadens rum. Svart/grått golv och vita väggar.

  Kök

  Stilrent kök med allt som behövs så som kyl/frys, spis, fläkt och diskho. Vita luckor, svart/silvrigt kakel ovan diskbänk och bra förvaring i skåpen.

  Allrum

  Stort rum med härligt ljusinsläpp från fönsterna. Svart/grått golv och vita väggar. Här kan du möblera precis som du vill. Möjligheterna är många och här finns plats för både säng, soffgrupp samt matbord. Här nås även en rymlig garderob med gott om förvaringsmöjligheter.

  Badrum

  Helkalkat badrum med dusch, wc och handfat.

  Uppvärmning

  FJärrvärme

  TV & bredband

  Föreningen har nyligen tecknat ett kollektivavtal 250/250 med Telenor, som debiteras 169:-/månad på månadsavgiften

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Observera att alla har individuella elavtal som tillkommer. Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning.

  Andel i föreningen:

  2,64808%

  Andel av årsavgift:

  2,64804%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-10

  Byggnad

  Byggår:

  1947

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  FJärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Ronnebygatan 39

  Lägenhetsnummer:

  208610001-0002

  Antal lägenheter:

  20

  Byggår:

  1947

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Malmö kommun. Avtalet gäller oförändrat i 10 år framåt från och med 2019-01-01. Tvättstuga: Det finns gemensam tvättstuga innehållande två tvättmaskiner (modelltyp industri), en torktumlare samt ett torkrum. Det går att boka 2 tillfällen åt gången á 4 timmar (8-12, 12-16, 16-20). Det finns även möjlighet att installera egen tvättmaskin i bostaden om så önskas. Förvaring: Varje lägenhet har ett vinds- och ett källarförråd. Juridisk person: Tillåts ej. Överlåtelseavgiften: 2,5 % av prisbasbelopp, betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 1 % av prisbasbelopp, betalas av pantsättaren Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Hur debiteras elen: Alla har individuella elavtal Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Tillsyn: Ingen tillsyn görs från föreningens håll. Tillåts delat ägande: Ja, den boende måste äga minst 10 %. Kontaktuppgifter till förening: Ordf: Peter Boman  Föreningens ekonomi:

  Inga beslut tagna om att höja månadsavgiften i nuläget.  Gjorda renoveringar:

  För att bevara föreningens hus i gott skick utför löpande reparationer av uppkomna skador sam planerat underhåll av normala förslitningar. Föreningens underhållsplan uppdaterades senast i oktober 2017. Kommande renoveringar: 2019 - Slamsugning 2018 - Besiktning av yttertak 2016 - Låssystem gård/port, OVK, byte ytterdörr i källare 2015 - Källarförråden 2014 - Spolning avloppsledningar, nya ståldörrar samt diverse utvändigt underhåll 2010 - Nytt staket, balkongtak och förbättringar fasad 2004 - Utbyte vatten-, avlopp- och elstammar samt renovering av samtliga badrum 2003 - Miljöhus 2002 - Utbyte fjärrvärmecentral 2001 - Förbättringar i tvättstuga 2000 - Utbyte av lägenhetsdörrar  TV/Internet:

  Föreningen har nyligen tecknat ett kollektivavtal 250/250 med Telenor, som debiteras 169:-/månad på månadsavgiften  Parkering:

  Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser  Gårdsplan:

  Grillplats finns på gården  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har inga gemensamma utrymmen  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  156 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-08-11

  Primärenergital:

  156 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor