Branteviksgatan 8A, Malmö

1 045 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Branteviksgatan 8A - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1955-56

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Östra Sorgenfri

  Avgift

  3 776 kr/mån

  Ingår gör: Värme, vatten och grundutbudet kabel-tv. Tillkommer gör 56:-/mån för internetuppkoppling

  Utgångspris

  1 045 000 kr

  17 417 kr/m2

  Välplanerat 2:a med stor inglasad balkong!

  Välkommen upp till första våningen där du hittar denna 2:a som både är välplanerad och välskött. I köket finns det plats för matbord för upp till 4-6 personer och gott om arbetsytor vilket gör bostaden perfekt för middagsbjudningar. Öppen planlösning med stor inglasad balkong med ingång från vardagsrummet. Ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter finns att tillgå. I Östra sorgenfri bor du i en spännande del av Malmö. Bland bostadshusen så finns gott om grönområden där du får både pulsen från Folkets park, restaurangerna på Möllan och St knut samt lugnet. Östra Sorgenfri ska successivt utvecklas till att bli en del av innerstaden då nya områden byggs och kommunikationen är god. Genom den nya tågstationen som bara ligger några minuter från bostaden kan du med lätthet ta dig till större delen av regionen på ett snabbt och smidigt sätt. Varmt välkommen på visning.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkommen till denna ljusa hall med laminatgolv! Här kan du hänga av dig och ytterligare förvaringsmöjligheter i form av flera garderober. Här når du bostadens sovrum och kök.

  Sovrum

  Från hallen når du bostadens rymliga sovrum med ljust golv och ljusgröna väggar. Här finns plats för en ordentlig dubbelsäng och tillhörande förvaring.

  Badrum

  Helkaklat fräscht badrum i ljusa kulörer som snyggt bryts av med vita badrumsinredning. Badrummet är utrustat med dusch, wc, kommod, fönster och handfat.

  Kök

  Köket är inrett i vita skåpluckor som snyggt bryts av med sandfärgat kakel samt en bänkskiva i trä. Här finns det plats att underhålla upp till 4-6 personer runt middagsbordet eller möblera det som du vill. Köket är utrustat med spishäll, ugn och kyl/frys.

  Vardagsrum

  I vardagsrummet är det parkettgolv och ljusa väggar. Här finns gott om utrymme för ordentligt soffmöblemang. Du når bostadens balkong från vardagsrummet.

  Balkong

  Stor inglasad balkong i söderläge med plats för soffgrupp som gör den perfekt till att avnjuta ditt morgonkaffe.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1955-56

  Utfört underhåll: 1955 - Avloppsstammar 1955 - Fasad 1955 - El 1955 - Dränering 1989 - Fönster 2000 - Vattenstammar + badrum 2000 - Balkonger 2000 - Badrum 2011 - 2 st Tvättstugor 2013 - Tak (ej miljöhus) 2018 - Relining av avloppstammar

  Bilplats

  Föreningen har 41 P-platser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Kölista till P-platserna finns hos vicevärden på fastighetskontoret. Kostnad för P-plats är 150 kr.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Kommentar:

  Observera att driftkostnaderna är baserade på 1 person och kan förändras beroende på faktisk förbrukning.

  Andel i föreningen:

  0,40842%

  Andel av årsavgift:

  0,40842%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-27

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB brf Ganbo

  Lägenhetsnummer:

  21-2111-1-220-3

  Antal lägenheter:

  240

  Byggår:

  1955-1956

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Godheten 5. Fastigheten innehåller 240 st lägenheter, 4 st lokaler samt 41 st parkeringsplatser. I fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 20 trapphus med adresserna Östra Farmvägen 42-46 samt Branteviksgatan 4-8 B. Därutöver finns två st fristående miljöhus med adress Östra Farmvägen 42 och Branteviksgatan 6. Tomträtt: Marken är upplåten med tomträtt. Nytt avtal förhandlas 2025 Tvättstuga: Tvättstugor finns i Östra Farmvägen 42, Östra Farmvägen 46 och Branteviksgatan 4. Östra Farmvägen 42: 3 tvättstugor, 3 torkrum 1 Mangelrum / Spontantvättstuga Östra Farmvägen 46: enkel tvättstuga, mattvättmaskin alt. tvättmaskin för mattor mattorkrum alt. torkrum för mattor Branteviksgatan 4: 3 tvättstugor, 3 torkrum, 1 Mangelrum / pontantvättstuga Förvaring: Varje lgh har tillgång till källarförråd. Juridisk person: tillåts ej Överlåtelseavgiften: 1 162,50 kr - betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 465 kr HSB-avgift: 300 + 500 kronor (engångsavgift) Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Ekonomisk förvaltning: HSB Tillsyn: Föreningen tillämpar tillsyn av lägenheterna i samband med försäljning Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/ganbo/ Mail: ganbo@ownit.nu Ordf: Ann-Kristin Andersson  Gjorda renoveringar:

  Planerat: Renovering av fasader sker inom 2 år enl. års.red. 2017. Utfört underhåll: 1955 - Avloppsstammar 1955 - Fasad 1955 - El 1955 - Dränering 1989 - Fönster 2000 - Vattenstammar + badrum 2000 - Balkonger 2000 - Badrum 2011 - 2 st Tvättstugor 2013 - Tak (ej miljöhus) 2018 - Relining av avloppstammar  TV/Internet:

  Bredband: Brf Ganbo har sedan 2018-02-01 ett kollektivt avtal med Ownit. Kostnaden är 56 kr/månad och bredbandshastigheten är 500-1000/500-1000 Mbit/s, upp och ned. Kabel-tv: Föreningen har idag ett avtal med ComHem, vilket ingår i avgiften  Parkering:

  Föreningen har 41 P-platser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Kölista till P-platserna finns hos vicevärden på fastighetskontoret. Kostnad för P-plats är 150 kr.  Gemensamma utrymmen:

  Mot avgift finns gym, festlokal, bastu, hobbyrum och pingisrum  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor