Föreningsgatan 70, Malmö

1 645 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Föreningsgatan 70 - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1935

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2,5 rok varav 1 sovrum

  Område

  Värnhem

  Avgift

  4 032 kr/mån

  Värme, vatten och kabel-tv via Canal Digital där basutbudet ingår i avgiften

  Utgångspris

  1 645 000 kr

  27 417 kr/m2

  Charmig och högt belägen 2.5rumslägenhet med centralt läge

  Ta klivet in i en charmig och högt belägen lägenhet som är i riktigt bra skick. En karaktärsfull 2.5a med fräscha ytskikt, vackra golv och generös takhöjd. På dessa 60 kvadratmeter saknar du inget!  Här stiger du in i en stor och funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av stor klädkammare, och vidare in till ett rymligt, ljust och öppet vardagsrum. Köket är renoverat i stilren tappning och lägenhetens badrum är generöst och påkostat. Boendet erbjuder ett sovrum med plats för allt som behövs här! Detta boende har ett av Rörsjöstaden/Värnhems bästa lägen! Alldeles runt hörnet når du Rörsjöparken och inom några minuter är man vid Malmö innerstad. Här finns det mesta för dem som vill kunna njuta av det bästa i Malmö. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en stor och funktionell hall med hatthylla och bra förvaringsutrymmen i form av stor klädkammare. Här finns vita väggar och vackert trägolv och fiskbensparkett.

  Kök

  Trevligt, modernt och stilrent kök renoverat 2014 med rejäl köksbänk och bra förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och brädgolv. Den maskinella utrustning som finns är ugn, kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, fläkt och gasspis.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt, ljust och öppet med vackert ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Rummet har vitmålade väggar och fiskbensparkett. Här ryms både mediamöblerna och ev. matbord.

  Sovrum 1

  Från hallen når du detta sovrum som är ljust och väl tilltaget med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för stor säng. Sovrummet har vita väggar och charmigt äldre plankgolv.

  Badrum 1

  Ett stort och påkostat badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och handfat med kommodförvaring. Badrummet har stilrent klinkergolv och kaklade väggar. Maskinell utrustning: Toppmatad tvättmaskin

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1935

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-tv via Canal Digital där basutbudet ingår i avgiften

  Bredband

  Bredband tecknas via Bredbandsbolaget eller ADSL

  TV & bredband

  Kabel-tv via Canal Digital där basutbudet ingår i avgiften och bredband tecknas via Bredbandsbolaget eller ADSL

  Bilplats

  Parkering av bilar regleras enligt boendeparkering

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  330 kr/månad

  Elkostnad:

  330 kr/månad

  Total driftkostnad:

  330 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Observera att driftskostnaderna är baserade på individuell förbrukning.

  Andel i föreningen:

  2,23004%

  Andel av årsavgift:

  2,27011%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-25

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1935

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Lägenheten marknadsförs som en 2,5:a men enligt lägenhetsförteckningen är det en 2:a.

  Förening

  Föreningens namn:

  Granen 10-11

  Lägenhetsnummer:

  01030

  Antal lägenheter:

  49

  Byggår:

  1935

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Granen 10-11 omfattar förvaltningen av fastigheterna Granen 10 och Granen 11. Dessa är bebyggda med sammanlagt 49 lägenheter samt fyra lokaler på adresserna Föreningsgatan 68 och 70. Byggnaderna uppfördes 1935 och lägenheterna ombildades från hyres- till bostadsrätter 2007. Tomträtt: Föreningen äger marken. Tvättstuga: Gemensam tvättstuga finns med ingång via gården med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Förvaring: Riksbyggen Juridisk person: Nej Överlåtelseavgiften: 1 163 kronor, betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 465 kronor, betalas av pantsättaren Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Hur debiteras elen: Individuellt Ekonomisk förvaltning: SBC Tillsyn: Nej Tillåts delat ägande: Ja Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: https://varbrf.sbc.se/granen10_11 Mail: Brf.granen1011@gmail.com Ordf: August Hallgren  Föreningens ekonomi:

  Inga kommande avgiftshöjningar.  Gjorda renoveringar:

  2018 - Översyn av bottenplatta, relining rörsystem 2017/2018 - Översyn dränering, renovering av tvättstugor 2017 - Omfogning av tegelfasad, OVK, underhållsspolning avloppsstammar 2016/2017 - Översyn av värmesystem 2014 - Putsfasad mot gatan, besiktning av tak, murningsarbete 2013 - Justering/lagning av portar, renovering och uppfräschning av trapphusen 2011/2014 - Översyn av värme 2011/2012 - Installation av fibernät via Tele2, fönsterbyte 2011 - Inköp av träd och buskar till trädgård 2010 - Takbyte, helrenovering badrum, relining avloppsstammar samt byte av ledningar för tappvatten, elstambye Kommande renoveringar: Förbättring av de gemensamma ytorna på innergården.  TV/Internet:

  Kabel-tv via Canal Digital där basutbudet ingår i avgiften och bredband tecknas via Bredbandsbolaget eller ADSL  Parkering:

  Parkering av bilar regleras enligt boendeparkering och cykelparkering på gården.  Gårdsplan:

  Ja  Gemensamma utrymmen:

  Innergård.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  197 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-01-20

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor