Lilla Varvsgatan 21A, Malmö

3 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 21 Okt 18:00 - 18:30

Öppen visning - anmäl dig för bättre service

Sön 27 Okt 11:30 - 12:00

Öppen visning - anmäl dig för bättre service

Anmäl till visning

Adress

Lilla Varvsgatan 21A - Malmö

Kommun

Malmö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2016

Boarea

76m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

5 av 6 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Västra Hamnen

Avgift

4 248 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och telefoni.

Utgångspris

3 595 000 kr

47 303 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Ljus och fräsch lägenhet på 5:e våningen!

    Välkommen till denna skönhet på femte våningen i havsnära Västra Hamnen. Ljus och trivsam lägenhet med balkong i söderläge. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum och helkaklat badrum med stilren inredning. Detta boende har ett av Västra Hamnens bästa lägen – alldeles intill den trevliga Varvsparken! Med en kort promenad når du Turning torso och inom några minuter är man vid Malmö högskola. Här finns det mesta och perfekt för dig som vill kunna njuta av det bästa i Malmö. Varmt välkommen på visning!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Planlösning

    Visning

    Visning 1

    2019-10-21 18:00:00 2019-10-21 18:30:00 40 Bostadsvisning Lilla Varvsgatan 21A, Malmö 55,6130199125745, 12,9793059825897 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-10-27 11:30:00 2019-10-27 12:00:00 40 Bostadsvisning Lilla Varvsgatan 21A, Malmö 55,6130199125745, 12,9793059825897 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Genom säkerhetsdörren möts vi av bostadens hall där det finns gott om förvaring i form av en rymliga garderober. Vita väggar och parkettgolv.

    Kök

    Ljust och fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och smakfull köksinredning som består av vita luckor och vitt kakel. Utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, ugn och diskho.

    Vardagsrum

    Öppet vardagsrum med härliga sällskapsytor med gott om plats för både soffgrupp och matbord med stolar. Härligt ljusinsläpp från fönsterna och utsikt mot varvsparken.

    Sovrum 1

    Ljust och rymligt med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vitmålade väggar.

    Sovrum 2

    Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Här finns även utgång till balkongen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

    Badrum

    Från hallen når du bostadens badrum i stilrent utförande. Här möts du av mörkt klinkergolv och helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

    Balkong

    Genom sovrummet når ni ut till den härliga balkongen som ligger mot föreningens innergård.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2016

    TV & bredband

    Gruppavtal, digital-tv/bredband via ComHem

    Bilplats

    I Brf Fika finns det 73 platser, kostnaden är i dagsläget 895: -/mån.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    350 kr/månad

    Försäkring:

    150 kr/månad

    Elkostnad:

    200 kr/månad

    Total driftkostnad:

    350 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Kommentar:

    Tv, bredband och telefoni: 180 kronor/månaden inkluderas i månadsavgiften. Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning.

    Andel i föreningen:

    1,1238%

    Andel av årsavgift:

    1,12%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-14

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Fika

    Lägenhetsnummer:

    3-1403

    Antal lägenheter:

    104

    Byggår:

    2016

    Antal lokaler:

    2

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen äger marken Tvättstuga: Det finns ingen gemensam tvättstuga utan varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare. Förvaring: Källarförråd Juridisk person: tillåts ej Överlåtelseavgiften: betalas av överlåtaren och får maximalt uppgå till 3,5 % av prisbasbelopp Pantsättningsavgiften: betalas av pantsättaren och får maximalt uppgå till 1,5 % av prisbasbelopp Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Från- och tilluft med återvinning Hur debiteras elen: Var och en får lösa eget elabonnemang. Ekonomisk förvaltning: BoNea Tillsyn: görs ej Tillåts delat ägande: tillåts Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.brffika.se    Föreningens ekonomi:

    Avgiften planeras att höjas med 2% varje år.    Gjorda renoveringar:

    Inga planerade renoveringar.    TV/Internet:

    Gruppavtal, digital-tv/bredband via ComHem    Parkering:

    I Brf Fika finns det 73 platser, kostnaden är i dagsläget 895: -/mån.    Gemensamma utrymmen:

    En gästlägenhet finns som även används som styrelserum    Annat:

    Övrigt informerar föreningen om att de inte tillåter AirBnB


    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor