Lönngatan 18C, Malmö

925 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lönngatan 18C - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  33m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  1 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  1,5 rok varav 1 sovrum

  Område

  Sofielund

  Avgift

  2 127 kr/mån

  I avgiften ingår värme och kallvatten. Avgift för bredband, bredbandstelefoni och tv tillkommer med 259kr/mån. Totalt: 2 386 kronor Individuell mätning och debitering av varmvatten och el debiteras och tillämpas.

  I avgiften ingår värme och kallvatten. Avgift för bredband, bredbandstelefoni och tv tillkommer

  Utgångspris

  925 000 kr

  28 030 kr/m2

  Nyproducerad lägenhet med nära till allt!

  Här hittar du en helt ny lägenhet med smart planlösning. I lägenheten hittar du allt vad du idag behöver. En sovavdelning med plats för extra förvaring, ett kombinerat kök och vardagsrum. I kökets maskinpark hittar vi en induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl och-frys. Badrummet är helkaklat och fräscht, golvvärme samt en egen tvättmaskin. Området Sofielund ligger i södra Malmö och är ett populärt område både för äldre och yngre. Med gångavstånd till köpcenter, sjukhus och skolor samt det populära området Möllevångstorget som har restauranger, pubar och spännande mataffärer. Det är även lätt att ta sig vidare via Södervärns busstation som ligger ca 550 meter ifrån lägenheten. Här har du ett modernt boende i ett centralt läge med låg avgift. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Telia levererar bredband (100/100 mbit), bredbandstelefoni och TV (paket lagom), kostnad för detta tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften med 259kr/mån

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  3,076%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Ventilation:

  Från och tilluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Mood 89

  Lägenhetsnummer:

  1006

  Antal lägenheter:

  29

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Mood 89 bildades 2016 och äger idag fastigheterna Cykeln 8 och Cykeln 9. Tvättstuga: Ingen gemensam tvättstuga, bostäderna har tvättmaskin och vissa har kombitvättmaskiner. Förvaring: Lägenhetsförråd Juridisk person: tillåts ej Överlåtelseavgiften: 2,5 % av prisbasbelopp, betalas av säljaren Pantsättningsavgiften: 1 % av prisbasbelopp, betalas av säljaren Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Från och tilluftsventilation Hur debiteras elen: Medlemmarna tecknar egna abonnemang Ekonomisk förvaltning: Ekonomikonst Tillsyn: görs ej Tillåts delat ägande: ja Kontaktuppgifter till förening: Ordf: Michel Fatehnia  Föreningens ekonomi:

  Inga kommande avgiftshöjningar  Gjorda renoveringar:

  Föreningens byggnader färdigställdes 2019. 2-års besiktning av fastigheten kommer att ske ca 2021.  TV/Internet:

  Telia levererar bredband (100/100 mbit), bredbandstelefoni och TV (paket lagom), kostnad för detta tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften med 259kr/mån  Parkering:

  Föreningen tillhandahåller inga egna parkeringsplatser. Garage finns i närheten (Q-Park) på Palmgatan 19, priser från ca 480kr/mån. Kontakta Q-Park för mer information.  Gemensamma utrymmen:

  - Innergård med gemensam uteplats och planteringar - Barnvagnsutrymme - Cykelställ - Återvinningsrum - Förråd på innergården  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor