Hesekillegatan 37a, Trelleborg

1 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 18 Okt 17:00 - 17:30

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Anmäl till visning

  Adress

  Hesekillegatan 37a - Trelleborg

  Kommun

  Trelleborg

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1947

  Boarea

  74m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. )

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Granlunda

  Avgift

  4 104 kr/mån

  Utgångspris

  1 195 000 kr

  16 149 kr/m2

  Välkommen till brf Källegården!

  Välplanerad gavel-lgh med härligt ljusinsläpp! Belägen på andra våningen med 3 r.o.k. Bla. modert, vitt kök -16 och uppfräschade ytskikt i hela lgh. Nära till bl.a. centrum och centralstation! Fiber finns tillgängligt! Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Therese Lundahl

  Reg. Fastighetsmäklare

  0766-44 12 76

  therese.lundahl@lansfast.se Läs mer om Therese

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-10-18 17:00:00 2018-10-18 17:30:00 40 Bostadsvisning Hesekillegatan 37a, Trelleborg 55,3793661949751, 13,1675384720255 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Rymlig hall med högblank svart stengolv och vita väggar. Direkt till höger ansluter vardagsrum. Härligt ljusinsläpp med stora fönster i söder. Ljust laminatgolv, vita väggar och inbyggda spotlights i taket. Bra plats för både soffa och matbord. Utgång till söderbalkongen finns från detta rum. Bra storlek. Markis finns. Från vardagsrummet ansluter det stora sovrummet. Härlig rymd och stort fönster i söder. Garderoben ingår. Laminatgolv av samma sort som i vardagsrummet. Väggar i bruten ljusgrå ton. Det andra sovrummet, som är något mindre, når man rakt fram i hallen. Fönster i öster och inbyggd garderob. Laminat golv av samma sort som i det andra sovrummet. Vita väggar. Köket har köksinredning i vinkel. Ombyggt 2016. Ett vitt, modernt kök från Fronty med gott om skåp till förvaring. Vit kakel och mörk laminat som arbetsbänk. Diskmaskin, spishäll (induktion) samt spisfläkt, kyl/frys och inbyggnadsugn i behaglig höjd. Vill man ha micro finns det förberett med uttag i skåpet ovan ugnen. Matplats invid köksfönstret i öster. Badrummet har fräschats upp 2016. Klinkergolv med vattenburen golvvärme. Vita, kaklade väggar och dekorativt fönster i norr. Tvättmaskin inrymmes. Dusch, handfat med kommod och spegelskåp samt toalett.

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd och vindsförråd som tillhör lgh. Tvättstuga i källaren med nyare maskiner.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1947

  Uteplats/Balkong

  Balkong i söder, delvis över tak. markis finns. Trätrall på golvet.

  Bilplats

  Allmän p-plats på Hesekillegatan eller Solsidan.

  Övrigt

  Välplanerad gavel-lgh med härligt ljusinsläpp! Belägen på andra våningen med 3 r.o.k. Bla. modert, vitt kök -16 och uppfräschade ytskikt i hela lgh. Nära till bl.a. centrum och centralstation! Fiber finns tillgängligt! Välkommen på visning! Områdesbeskrivning: Välkommen till omtyckta Granlunda. Ett populärt bostadsområde som växt fram under 30-, 40-, och 50-talet. Blandad bebyggelse med både friliggande familjevillor, radhus, kedjehus, parhus och bostadsrättshus med lägenheter. Mycket grönområden. Lugnet och grönskan har sin naturliga plats. Här har man kort avstånd till både park och Söderslätt. Trevliga promenadstråk i Östervångsparken, förbi Frans Malmros Allén och vidare ut på slätten via koloniområdet Sommarfrid. Solsidan erbjuder gräsmattor för bollsport samt hundgård. På behagligt avstånd finner man även skola, förskola, affär, Trelleborgs sjukhus, och på kort cykelavstånd är man nere i centrum med all den service som där erbjuds. Förbi Östervångsvägen når man Söderslättshallen med både ishall, fotbollsplaner och friidrotts-arena.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  229 kr/månad

  Elkostnad:

  229 kr/månad

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  8,00534%

  Andel av årsavgift:

  8,10129%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-11

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Källegården

  Lägenhetsnummer:

  52

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor