Högalidsvägen 28 C, Trelleborg

1 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 22 Aug 17:00 - 17:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Högalidsvägen 28 C - Trelleborg

   Kommun

   Trelleborg

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1972

   Boarea

   81m2

   Areauppgifter enligt Brf

   Våning

   3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok

   Område

   Högalid

   Avgift

   5 024 kr/mån

   Utgångspris

   1 250 000 kr

   15 432 kr/m2

   HÖGALID

   Stor trea på populära Högalid. Smakfullt renoverad lägenhet med både helkaklat badrum, två bra sovrum samt gästtoalett och nyare kök. Belägen på tredje våningen med fri utsikt från den inglasade balkongen i söderläge. P-plats och TV o fiber ingår i avgiften. Nära till buss, mataffär och skola.

   Ansvarig mäklare

   Filip Nilsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0709-30 16 86

   filip.nilsson@lansfast.se Läs mer om Filip

   Alla bilder

   Planritning

   Planskiss

   Visning

   Visning 1

   2019-08-22 17:00:00 2019-08-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Högalidsvägen 28 C, Trelleborg 55,3900282421358, 13,1553202117712 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Kök

   Kök renoverat 2012 med vita skåpsluckor och, bänkskiva i laminat. Ljusa målade väggar samt putsad fondvägg över köksinredning och laminat på golvet. Maskinell utrustning bestående av Integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn och induktionshäll samt kolfilterfläkt.

   Badrum

   Helkaklat badrum renoverat 2010 med duschplats, tvättställ med kommod samt toalett och handukstork (el/vatten). Tvättmaskin och förberett för torktumlare.

   Gäst WC

   Gäst WC med tvättställ och toalett. Klinker på golvet och tapetserade väggar,

   Hall

   Hall i vinkel med vitmålade väggar och klinkergolv. Bra förvaring i tre st. garderober.

   Vardagsrum

   Vardagsrum med vitmålade väggar. Originalparketten har slipats och därefter svartlackats matt. Utgång till inglasad balkong i söder med fri utsikt.

   Sovrum

   Sovrum med gråmålade väggar och fondvägg samt laminat på golvet. Walk in closet avskild med spegelskjutdörrar.

   Sovrum

   Sovrum med vitmålade väggar och laminat på golvet.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1972

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong i söderläge med trallgolv och platsbyggda stolar och bord.

   Bilplats

   Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

   Möjligt tillträde

   Enligt ök.

   Läs mer

   Omgivning

   Beskrivning av omgivningen

   Populärt bostadsområde med många lekplatser och stor gröning med pulka-backe! Nära till både mataffär och idrottsanläggning samt idrottsplatsen Vångavallen. I området finns ett flertal skolor och förskolor. Lokalbussen stannar på Klörupsvägen och Malmöbussen på Hedvägen. Det är gångavstånd till Östervångsparken och idrottsanläggningen "Söderslättshallen" finns också alldeles i närheten. Idrottsplatsen "Vångavallen" är granne med Östervångsparken. Olika evenemang förekommer. Både på Söderslättshallen, i Östervångsparken och på Idrottsplatsen. T.ex. midsommarfirandet i parken, som scouterna håller varje år. Närmaste mataffären är Coop Konsum, mittemot Söderslättshallen, med ett bra gediget sortiment. Kallas i folkmun för "Skotten".

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   200 kr/månad

   Elkostnad:

   200 kr/månad

   Total driftkostnad:

   200 kr/månad

   Kommentar:

   I denna föreningen är det Riksbyggen som debiterar. Varje lgh har en egen mätare men föreningen har kollektivt ett abonnemang.

   Andel i föreningen:

   0,79111%

   Andel av årsavgift:

   0,79111%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf RB Högalid

   Lägenhetsnummer:

   71

   Antal lägenheter:

   153

   Byggår:

   1972

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   I ett av husen har föreningens medlemmar möjlighet att nyttja en relax-avdelning med bl.a. bastu. Föreningen ligger i bräschen vad gäller investeringar för att sänka dina utgifter. Föreningen har bl.a. investerat i solceller på taken. Senaste året har fastigheterna även renoverat balkonger, installerat nya portar, justerat utemiljön i anslutning till husens alla entrér samt renoverat tvättstugorna.   Föreningens ekonomi:

   Mindre höjning av månadsavgiften har ägt rum vid årsskiftet. Inga ytterligare avgiftshöjningar är beslutade.   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   143 kWh/m2 per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor