Kung Karls Väg 1C, Trelleborg

Bostadsrätt, 2 rok, 62,5m2 Pris: 750 000 kr

KUNGAHUSEN

Välplanerad och hemtrevlig tvåa på första våningen! Generösa ytor med bl.a. utbyggd inglasad balkong. P-plats, bredband och TV ingår i avgiften (fiber). Nära till populär skola och dagis. Busshållplats, mataffärer och idrottsanläggning finns på gångavstånd.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med bra förvaring i garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar, fondtapet och klinkergolv.

Vardagsrum

Vardagsrum med vitmålade väggar och laminatgolv. Utgång till utbyggd inglasad balkong i västerläge.

Badrum

Helkaklat badrum med toalett, tvättställ och dusch avskild med duschväggar.

Kök

Kök renoverat 2015 med skåpsinredning med ljusa skåpsluckor och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning bestående av spis med häll, diskmaskin och kyl/frys samt fläkt. Laminatgolv samt panel/vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrum med tapetserade väggar och fondtapet samt laminatgolv.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd som tillhör lägenheten. Cykelförråd i husets källare. Soprum med sopsortering - intilliggande litet hus i markplan. Veckotvättstuga finns i källaren och månadstvättstuga i huset bakom, med ingång på västra gaveln. Festlokal går att hyra. Gästrum/lgh går att hyra, när man behöver lite extra utrymme för övernattande gäster. Träningsrum, bastu och solarium finns att hyra i huset Kung Karl 7. Ingång på östra gaveln.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1970

TV & Internet

Ca 15-20 kanaler ingår i avgiften. Box medföljer. Canal Digital.Fiber finns tillgängligt och ingår i avgiften. Bredbandsbolaget levererar.

Uteplats/Balkong

Balkong, utbyggd inglasad balkong i västerläge.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. 1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Counter

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Kung Karls Väg 1C - Trelleborg

Kommun

Trelleborg

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1970

Boarea

62,5m2

Våning

1 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok

Avgift

4 476 kr/mån

Utgångspris

750 000 kr

12 000 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Kung Karls Väg 1C, Trelleborg

Bostadsrätt, 2 rok, 62,5m2 Pris: 750 000 kr

Värdekollen

Har du koll på det kanske viktigaste värdet av alla i den ekonomi? Nu kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

215 kr/månad

Hushållsel:

215 kr

Personer i hushållet: 2

Andel i föreningen:

0,27661% och andel av årsavgiften är 0,27659%

Förening

Föreningens namn:

Riksbyggen Kungahusen

Lägenhetsnummer:

091

Antal lägenheter:

320

Antal lokaler:

0

Information:

Området Kungahusen är uppfört mellan 1969-1971. Ett av Trelleborgs mest genomtänkta bostadsområde. Tillhörande förråd och p-plats till varje lägenhet. Kö till garage. Alla trerumlägenheter har i original två toaletter och planlösningen gör att alla lägenheter, oavsett storlek, har fått generösa kvm och inglasad balkong! Gästparkering finns. Föreningen har även träningslokal med solarium, bastu och dusch. Nedgång på gaveln vid Kung Karl 7A. Det finns aven festlokal/samlinglokal i källaren på Kung Kristian 8. Gästlägenhet finns att hyra. Evenemang av olika sort arrangeras av föreningen. Bl.a. loppis och en årlig utflykt till en julmarknad! Området är beläget med närhet till bl.a. busstation, mataffärer, idrottsanläggningen Söderslättshallen, bensinstation samt bra skola och dagis. Med kort gångavstånd når man Östervångsparken (5-10 minuter) och alldeles invid ligger ett mindre parkliknande område för joggingturen eller rastning av hunden!

Inget beslut finns på att avgiften ska höjas.

Föreningen håller på med installation av ventiation, fjärrvärme och trappbelysning.

Energideklaration

Energikonsumtion:

132 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola