Bryggartorpsgatan 13, Eskilstuna

1 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bryggartorpsgatan 13 - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  93m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 8 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 2-3 sovrum

  Område

  Snopptorp

  Avgift

  5 174 kr/mån

  Utgångspris

  1 650 000 kr

  17 742 kr/m2

  Rymlig lägenhet med två, inglasade balkonger!

  Är du på jakt efter en rymlig bostad i ett lugnt och naturskönt område? Då är detta bostaden för dig! En fyra om 93 välplanerade kvadrat med två inglasade balkonger. Balkongerna är väldigt rymliga och förlänger sommarhalvåret! Här erbjuds ett välplanerat kök, stambytt badrum, gästwc, 2-3 sovrum och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Hela 10 543 kr i inre reparationsfond – perfekt start på renoveringen. Högt läge på fjärde våningen med fin utsikt med viss åutsikt. En bostad som upplevs mycket rymlig och genomtänkt. Lugnt belägen i natursköna och attraktiva Snopptorp. Här bor du med närhet till allt man kan önska - kort promenad till centrum, ett stenkast ifrån ån och endast ett par minuters promenad från Vilsta friluftscenter med fina motionsspår. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Ellinor Mersin

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-60 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se Läs mer om Ellinor

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande entréhall med parkettgolv och ljusa väggar. I hallen erbjuds flertalet garderober för optimal förvaring.

  Kök

  Ljust och välplanerat kök i sober färgsättning. Här finns gott om bänkyta och förvaring i skåp. Äldre men välskött kök utrustat med spis, ugn, kombinerad kyl/frys och diskho. Här erbjuds även en rymlig matplats som har plats för matbord för 4-6 personer.

  Badrum och gästwc

  Helkaklat badrum från stambytet i tidlös färgsättning. Fullt utrustat med duschhörna, vägghängd wc, tvättfat på kommod, spegelskåp och handdukstork. Förberett för tvättmaskin för den som önskar. Bostaden erbjuder även en praktiskt gästwc i ljus färgsättning.

  Sovrum 1,2 & 3

  Bostaden erbjuder två-tre rymliga sovrum. Två av rummen rymmer med marginal en dubbelsäng och förvaringsmöbel. Ljusa, rogivande färger på ytskikten. Det ena sovrummet har även två inbyggda garderober och utgång till en av de två balkongerna. Det tredje sovrummet kan användas som antingen sovrum eller med fördel som matrum!

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med originalparkett och äldre ytskikt på väggarna. Härligt ljus tack vare fönster åt två väderstreck. Från vardagsrummet nås bostadens andra inglasade balkong med härligt syd-västläge.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1964

  Stambyte 2000 Balkongrenovering 2003 Bredbandsinstallation 2003 Fönsterbyte 2005 Renovering garagetak/terrass 2007 Renovering av tvättstugor 2012 Passagesystem med tags vid entrédörrar 2013 Passagesystem tvättstuga 2014 Fjärrvärme 2014 Fem nya garageportar 2015 Nya inglasade balkongen 2015 Ny parkering 2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Två mycket tilltagna, inglasade balkonger. En balkong nås via bostadens ena sovrum och är belägen i soligt söderläge och den andra balkongen nås från bostadens vardagsrum och är belägen i attraktivt syd-västläge. Balkonger som förlänger sommarhalvåret och kan med fördel nyttjas även på våren och sommaren. Föreningen har även en gemensam uteplats/takterrass med gräsmatta, generös sittgrupp och möjlighet för grillning.

  Bilplats

  78 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 14 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,93229%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  10 543 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Stambyte 2000 Balkongrenovering 2003 Bredbandsinstallation 2003 Fönsterbyte 2005 Renovering garagetak/terrass 2007 Renovering av tvättstugor 2012 Passagesystem med tags vid entrédörrar 2013 Passagesystem tvättstuga 2014 Fjärrvärme 2014 Fem nya garageportar 2015 Nya inglasade balkongen 2015 Ny parkering 2016

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Sveaborg i Eskilstuna

  Lägenhetsnummer:

  5-2216-1-15-3

  Antal lägenheter:

  74

  Antal lokaler:

  6

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens egendom omfattar fastigheten Härolden 8 i Eskilstuna kommun med adress Rosenhällsgatan 6-8 och Bryggartorpsgatan 13-15. Husen färdigställdes 1964 och innehäller 74 bostäder och 6 lokaler. Dessutom finns 71 garageplatser och 21 parkeringsplatser. Tidigare investeringar har gjorts enligt följande: Plåtfasad och tilläggsisolering: 1986. Stambyte och renovering badrum: 2000 Balkongrenovering och bredbandsinstallation: 2003. Fönsterbyte: 2005 Föreningen har kabel-TV och bredband anslutet till ComHem samt bredband anslutet till Bredbandsbolaget. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår Tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare. Observera att denna ej ersätter hemförsäkringen.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor