Körvelvägen/Kanelvägen, Eskilstuna

Pris

2 695 000 kr

Månadsavgift 3 995 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Eskilstuna

Projekt Brf Siken
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Våning: 1 av 2 , Hiss finns inte

Boarea: 99 m2

Här utvecklar Faskunge Fastigheter i samarbete med Blooc 23 radhus om 99 kvadratmeter - vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Siken andas modern arkitektur för den sociala barnfamiljen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. I två plan ges utrymme till hela familjen med de sociala ytorna på entréplan och de privata sovrummen på övre plan. På båda planen erbjuds två fullt utrustade duschrum med fina detaljer. Här finns utrymme för en ung, växande familj, ett par som önskar bekvämlighet eller en barnfamilj som söker ett fullt utrustat boende med allt genomtänkt och välplanerat. Allt för att få vardagen att kännas lyxig och harmonisk. Utomhus på förgårdarna, på gavlarna för de som har hörntomt och på baksidorna skapas flera sollägen och olika rumsligheter utomhus. Det ska vara enkelt att bo i en bostad i Brf Siken! I Borsökna bor du i ett tryggt bostadsområde, endast tio minuter från centrum och samtidigt med ett naturnära läge. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön i blickfånget. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet samt närhet till en löprunda eller lek i skogsrika miljöer. Bostäderna är belägna med närhet till goda kommunikationer till centrum med hela dess utbud. I området planeras också en nybyggd förskola och på kort avstånd finns skola. Här bygger vi ett Borsökna för alla åldrar - välkommen hem!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Annica Lövgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-99 31 21

  annica.lovgren@lansfast.se

  Planritning Planlösning hus 1, 11, 14, 18 & 23 Planlösning hus 5, 6, 12, 15 & 19 Planlösning hus 2, 4, 8, 10, 13, 17, 20 & 22 Planlösnng hus 3, 7, 9, 15 & 21

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Entréplan

  Entré - I entrén möts du av en vacker och ljus hall. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring. Kök - Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt utvecklat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material och skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans samtidigt som det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp samt bänkskåp. Matsal & Vardagsrum - En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag.

  Övre plan

  Sovrum - På övre plan samlas husets fyra sovrum och badrum kring våningens mittpunkt. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset. Badrum - Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum. Här erbjuds både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen ger en varm, ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

  Bostad

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Boarea

  99m2

  Våning

  1 av 2 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  1014

  Andel i föreningen

  4,35%

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Energideklaration

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Siken

  Föreningens organisationsnummer

  782000-0649

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  21 st

  Antal lokaler

  3

  Äger föreningen marken

  Nej

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Körvelvägen/Kanelvägen, Eskilstuna

  Kommun: Eskilstuna

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 695 000 kr

  Månadsavgift: 3 995 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Eskilstuna

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder