Körvelvägen/Kanelvägen, Eskilstuna

2 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Körvelvägen/Kanelvägen - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  99m2

  Våning

  1 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Berga/Borsökna

  Avgift

  3 995 kr/mån

  Utgångspris

  2 595 000 kr

  26 212 kr/m2

  Vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet!

  Här utvecklar Faskunge Fastigheter i samarbete med Blooc 23 radhus om 99 kvadratmeter. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka ditt drömboende! Vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Siken andas modern arkitektur för den sociala barnfamiljen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. I två plan ges utrymme till hela familjen med de sociala ytorna på entréplan och de privata sovrummen på övre plan. På båda planen erbjuds två fullt utrustade duschrum med fina detaljer. Här finns utrymme för en ung, växande familj, ett par som önskar bekvämlighet eller en barnfamilj som söker ett fullt utrustat boende med allt genomtänkt och välplanerat. Allt för att få vardagen att kännas lyxig och harmonisk. Utomhus på förgårdarna, på gavlarna för de som har hörntomt och på baksidorna skapas flera sollägen och olika rumsligheter utomhus. Det ska vara enkelt att bo i en bostad i Brf Siken! I Borsökna bor du i ett tryggt bostadsområde, endast tio minuter från centrum och samtidigt med ett naturnära läge. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön i blickfånget. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet samt närhet till en löprunda eller lek i skogsrika miljöer. Bostäderna är belägna med närhet till goda kommunikationer till centrum med hela dess utbud. I området planeras också en nybyggd förskola och på kort avstånd finns skola. Här bygger vi ett Borsökna för alla åldrar - välkommen hem!

  Ansvarig mäklare

  Annica Lövgren

  Reg. Fastighetsmäklare

  0709-99 31 21

  annica.lovgren@lansfast.se Läs mer om Annica

  Extra kontaktperson

  Ellinor Mersin

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-60 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se Läs mer om Ellinor

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning hus 2, 4, 8, 10, 13, 17, 20 & 22

  Planlösnng hus 3, 7, 9, 15 & 21

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréplan

  Entré - I entrén möts du av en vacker och ljus hall. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring. Kök - Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt utvecklat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material och skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans samtidigt som det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp samt bänkskåp. Matsal & Vardagsrum - En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag.

  Övre plan

  Sovrum - På övre plan samlas husets fyra sovrum och badrum kring våningens mittpunkt. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset. Badrum - Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum. Här erbjuds både tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen ger en varm, ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2020

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  4,35%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Siken

  Lägenhetsnummer:

  1004

  Antal lägenheter:

  21

  Antal lokaler:

  3

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor