Krongatan 7, Eskilstuna

975 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Krongatan 7 - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  47,7m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 12 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Tunavallen

  Avgift

  2 316 kr/mån

  Utgångspris

  975 000 kr

  20 440 kr/m2

  Yteffektiv tvåa i populära Brf Tunavallshöjden!

  Yteffektiv tvåa på attraktiv adress! Här erbjuds en optimalt planerad bostad med rymligt sovrum, generöst vardagsrum, helkaklat duschrum, rymlig klädkammare och praktisk kokvrå. En bostad som passar perfekt som första lägenhet, som övernattningslägenhet eller för den som vill bo billigt och fräscht. Ljus hörnlägenhet med rikligt ljusinsläpp och genomgående renoverade ytskikt. Låg månadsavgift om endast 2316 kr! Beläget i en populär och stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Perfekt läge med kort promenad till tågstationen, högskolan och centrum med hela dess utbud. Varmt välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Ellinor Mersin

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-60 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se Läs mer om Ellinor

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkommen in! Entréhall med snyggt laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare.

  Vardagsrum

  Vidare in nås det stora vardagsrummet. Ytskikten består av snyggt laminatgolv och ljusa väggar. Ett rum som präglas av generöst ljusinsläpp och härligt ljus. Här finns plats för både rejäl soffgrupp, plats för tvn och även matbord. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens rymliga balkong.

  Kök

  Litet arbetskök med ljusa luckor och mörk bänkskiva i laminat. Ljust kök med tapetserade väggar. Fullt utrustat med liten diskmaskin, kombinerad kyl/frys, diskho, spis, ugn och fläkt. Litet men yteffektivt!

  Sovrum

  I bostaden erbjuds även ett trivsamt sovrum. Ljust och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel för den som önskar.

  Wc- och duschrum

  Helkaklat wc- och duschrum från föreningens stambyte. Utrustat med handfat, spegelskåp, handdukstork och duschkabin.

  Övriga utrymmen

  I huset finns två gemensamma tvättstugor och ett cykelförråd. Till lägenheten finns även ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959

  Stambytt -05 Ny fjärrvärmecentral -10 Nya lägenhetsdörrar -12 Ny tvättstugeutrustning -13

  Uteplats/Balkong

  Trivsam och rymlig balkong i söderläge.

  Bilplats

  Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser, båda med separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,099%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  1 120 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Tunavallshöjden

  Lägenhetsnummer:

  109-012

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens fastighet Flintan 11 omfattar 72 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Stambytt år 2005. 3-glasfönster. Två stycken tvättstugor i källaren med tillhörande torkrum och ett mangelrum.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor