Kungsgatan 51C, Eskilstuna

1 075 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 20 Jan 15:45 - 16:15

  Öppen visning - föranmäl dig gärna!

  Ons 23 Jan 18:00 - 18:30

  Öppen visning - föranmäl dig gärna!

  Anmäl till visning

  Adress

  Kungsgatan 51C - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1921

  Boarea

  57m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Rinmansparken

  Avgift

  2 847 kr/mån

  Utgångspris

  1 075 000 kr

  18 860 kr/m2

  Charmig tvåa med högt i tak och vacker fönstersättning!

  Charmig och välplanerad tvåa med perfekt läge vid Rinmansparken! I vacker fastighet från 1921 är denna trivsamma lägenhet belägen. Tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier ger bostaden en känsla utöver det vanliga. Här erbjuds ett mysigt vardagsrum med fin fönstersättning, ett stort kök med plats för många matgäster, badrum, rymligt sovrum och en härlig balkong i bästa söderläge. Goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och flera garderober. En mycket väldisponerad och tilltalande bostad som med lite finish kan bli en riktig diamant! Här bor du med kort promenad till matbutik och centrum med högskola, shopping samt uteliv. Perfekt pendlingsläge med närhet till tågstationen. Alldeles intill ligger vackra Rinmansparken med stora gräsytor och lekplats. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Ellinor Mersin

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-60 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se Läs mer om Ellinor

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-20 15:45:00 2019-01-20 16:15:00 40 Bostadsvisning Kungsgatan 51C, Eskilstuna 59,37429733, 16,50187136 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2019-01-23 18:00:00 2019-01-23 18:30:00 40 Bostadsvisning Kungsgatan 51C, Eskilstuna 59,37429733, 16,50187136 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entré

  Som en av endast två lägenheter i denna port är lägenheten lugnt belägen på våning 2 av 2. Entréhall med plats för avhängning och gott om förvaring i klädkammare. Ljusa och tidlösa ytskikt med ljusa väggar och platsmatta på golv.

  Kök

  Vidare in i lägenheten nås det stora köket. Rymligt kök med ljusa väggar och generös plats för en rejäl matplats – här får både familj och vänner plats! Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, ugn och spis. Från köket nås bostadens trivsamma balkong i perfekt solläge!

  Vardagsrum

  Trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp från ett tilltaget och vackert fönster. Ljusa ytskikt med vita väggar och praktisk plastmatta på golvet.

  Sovrum

  Mycket väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och byrå. Även här återfinns det vackra fönsterpartiet som skänker rikligt med ljus till rummet. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

  Badrum

  Bostadens badrum nås praktiskt från hallen och är utrustat med wc, handfat, spegelskåp med inbyggd belysning och badkar. Ett badrum i tidlös färgsättning i en gråaktig ton och med våtrumsmatta på väggar och golv.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1921

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Från köket nås bostadens trivsamma balkong i härligt solläge med sol större delen av dagen. Rymlig balkong med plats för sittgrupp. Föreningen har även en gemensam innergård med gräsmatta.

  Bilplats

  Möjlighet att parkera i området med månadsbiljett.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  200 kr/månad

  Andel i föreningen:

  4,423%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1921

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Vågenhuset

  Lägenhetsnummer:

  24

  Antal lägenheter:

  28

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor