Budgivning pågår

Stenkvistavägen 3, Eskilstuna

Aktuellt bud

1 595 000 kr

Utgångspris 1 695 000 kr

Budgivare 1 19/08 kl: 14:07 - 1 595 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Stenkvistavägen 3 - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  70,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 9 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Söder

  Avgift

  3 213 kr/mån

  Utgångspris

  1 695 000 kr

  24 043 kr/m2

  Mycket fräsch trea- inflyttningsklar!

  Välkommen till denna totalrenoverade trea i attraktiva Brf Stenbocken! Trivsam och ljus bostad med en välplanerad planlösning. Här erbjuds ett toppfräscht kök med matplats, ett rymligt vardagsrum, två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat duschrum i tidlös färgsättning. En inglasad balkong med behaglig utsikt mot Eskilstunaån gör bostaden komplett och förlänger sommaren. Låg avgift där bekvämligheter som bredband, gym och bastu ingår! Större delen av bostaden renoverades 2016 med bland annat ett nytt, helkaklat duschrum, nytt kök och nya ytskikt – här är det bara att flytta in! En välplanerad lägenhet belägen på första våningen i en populär och stabil förening med god ekonomi. Centralt läge med vackra promenadstråk utmed Eskilstunaån direkt utanför porten. Gångavstånd till centrum, ett flertal mataffärer, buss, Vilsta friluftsområde med bad och flera motionsspår. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Magnus Örevik

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-45 02 99

  magnus.orevik@lansfast.se Läs mer om Magnus

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré

  Välkommen in! Rymlig entré med plats för avhängning o en garderob samt en generös klädkammare. Parkettgolv mot vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Generöst vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong med sol från ca lunchtid. Fint parkettgolv mot vitmålade väggar.

  Sovrum 1

  Sovrum med bra storlek och plats för dubbelsäng. Två fasta garderober, parkettgolv och vitmålade väggar.

  Sovrum 2

  Även detta rum har bra storlek och har plats för dubbelsäng. Parkettgolv mot vitmålade väggar.

  Kök

  Mycket fräscht kök renoverat -16 utrustat med dold diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd ugn, spishäll, hel kyl(-14), hel frys(-14) samt köksfläkt. Parkettgolv mot vitmålade väggar.

  Duschrum

  Helkaklat duschrum från -16 utrustat med duschvägg, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt wc. Förberett för tvättmaskin.

  Övriga utrymmen

  Till bostadsrätten finns ett vindsförråd och matkällarförråd. En övernattningslägenhet går att hyra för övernattande gäster. Föreningen har även en gemensam bastu samt ett gym. Två tvättstugor med tillhörande torkrum finns bekvämt i källarplanet dit hissen går.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1957

  2015 - Källsorteringsrum 2014 - Byte av hissar 2012 - Iordningställande av gym 2012 - Utbyte av garageportar 2012 - Fasadtvätt 2011 - Målning av trapphus 2010 - Renovering av tvättstugor samt nya maskiner 2010 - Renovering av yttertak 2008 - Ombyggnad av ventilationsanläggningen 2005 - Fönsterbyte och renovering av balkonger 2002 - Byte till säkerhetsdörrar 1999 - Stambyte och renovering av badrummen 2016 Duschrum 2016 Kök (Kyl och frys -14) 2016 Genomgående målade ytskikt

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong med å-utsikt.

  Bilplats

  Föreningen har parkering, separat kö. Parkering kan ske mot månadsbiljett på lokala gator i området.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  250 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,74318%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Renoveringar:

  2015 - Källsorteringsrum 2014 - Byte av hissar 2012 - Iordningställande av gym 2012 - Utbyte av garageportar 2012 - Fasadtvätt 2011 - Målning av trapphus 2010 - Renovering av tvättstugor samt nya maskiner 2010 - Renovering av yttertak 2008 - Ombyggnad av ventilationsanläggningen 2005 - Fönsterbyte och renovering av balkonger 2002 - Byte till säkerhetsdörrar 1999 - Stambyte och renovering av badrummen 2016 Duschrum 2016 Kök (Kyl och frys -14) 2016 Genomgående målade ytskikt

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stenbocken

  Lägenhetsnummer:

  5-2212-1-49-7

  Antal lägenheter:

  132

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens egendom omfattar fastigheten Stenbocken 8 i Eskilstuna med adress Stenkvistavägen 1, 3 och 5. Husen färdigställdes 1957 och innehåller 132 bostäder samt 2 lokaler. Dessutom finns 28 garage. (kö). Gemensamma tvättstugor och bastu finns i Stenkvistavägen 3. Hobbyrum i Stenkvistavägen 1. Stambytt 1999. Nya säkerhetsdörrar 2002. Fönsterbyte samt renovering av balkonger 2005. Ventilationsrenovering 2008, bytt yttertak 2010. Fasadtvätt 2012 samt gym 2012. Bredband via ComHem ingår, 100mbit. Individuellt medlemskap i HSB krävs. https://blimedlem.hsb.se/index.html?rId=5  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  145 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-06-10

  Primärenergital:

  150 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor