Budgivning pågår

Sörmlandsgatan 12A, Katrineholm

Aktuellt bud

1 300 000 kr

Utgångspris 1 195 000 kr

Budgivare 1 23/05 kl: 16:43 - 1 300 000 kr

Budgivare 2 23/05 kl: 16:10 - 1 200 000 kr

Budgivare 1 22/05 kl: 12:22 - 1 100 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sörmlandsgatan 12A - Katrineholm

  Kommun

  Katrineholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1938

  Boarea

  82m2

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Katrineholm Söder

  Avgift

  4 645 kr/mån

  inkl. prel. el, V/A och sophämtning.

  Utgångspris

  1 195 000 kr

  14 573 kr/m2

  3:a med 2 duschrum och renoverat kök.

  Välkommen till denna trevliga 3:a på populära söder. Här erbjuds en 82 kvm stor lägenhet fördelat på 2 ljusa sovrum, 2 duschrum med kaklade väggar, vardagrum och renoverat kök med matplats. På balkongen i österläge med tak och balkongtrall kan du njuta i morgonsolen med en kopp kaffe. På baksidan finns föreningens innergård med trädgårdsmöbler och grill. Mycket trivsam förening som under de senaste åren gjort flera renoveringar. Stambyte gjordes 2002, fönsterbyte 2014, renovering av fasad 2014 samt takbyte 2018. Här bor du i ett lugnt område med promenadavstånd till centrum och granne med Götaparken med en stor lekplats och fotbollsplan.

  Ansvarig mäklare

  Maja Guthammar

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-0910122

  maja.guthammar@lansfast.se Läs mer om Maja

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkommen in i hallen via trapphuset som du har möjlighet att disponera som avhägningsyta. Hallen är inredd med målat trägolv och vita väggar. Här finns även en klädkammare.

  Vardagsrum

  Inrett med målat trägolv och vita väggar. Utgång till balkong med tak och balkongtrall i österläge.

  Sovrum 1

  Laminatgolv, tapetserade väggar, 3 garderober och fönster år öster.

  Duschrum

  Målad plastmatta, helkaklade väggar, duschhörna, wc och tvättställ.

  Kök

  Trevligt och ljust kök med plats för matbord. Köket renoverades 2013. Målat trägolv, vita väggar samt fondvägg. Vitvarorna består av integrerad kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. I köket finns även ett skafferi.

  Sovrum 2

  Rymligt sovrum med laminatgolv, målade väggar och 1 garderob.

  Hall/Kontor

  Laminatgolv och egen ingång. Klädkammare.

  Duschrum

  Målad plastmatta, helkaklade väggar, duschhörna, wc och tvättställ.

  Övriga utrymmen

  Gemensam tvättstuga. Gym i källare. Stort källarförråd. 2 st vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1938

  Uppvärmning

  Vattenburen gm fjärrvärme

  Bredband

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Balkong i österläge med tak och balkongtrall.

  Bilplats

  2 garage

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  17,61%

  Andel av årsavgift:

  17,61%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1938

  Fönster:

  3-glasfönster (-14)

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburen gm fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Sörmlandsgatan 12

  Lägenhetsnummer:

  1106, 1107

  Antal lägenheter:

  5

  Byggår:

  1938

  Byggår kommentar:

  om- och tillbyggt 1981

  Antal lokaler:

  1

  Gjorda renoveringar:

  2002 - stambyte 2010 - Elsanering i källaren och garage 2013 - Nya 3-glasfönster 2014 - Tilläggsisolering och puts av fasad - Borttagning av balkonger och dörrar över entré. - Byte av takpapp på carport och förråd.' 2018 - Takbyte  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga Gym i källaren  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor