Västra Kvarngatan 1, Nyköping

1 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Västra Kvarngatan 1 - Nyköping

  Kommun

  Nyköping

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1979

  Boarea

  51m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt Väster

  Avgift

  2 359 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och 1 garageplats.

  Utgångspris

  1 650 000 kr

  32 353 kr/m2

  Bo i Brf Västertull med hiss och garageplats!

  I hjärtat av centrala Väster erbjuds just nu en tilltalande tvåa i Brf Västertull! Här bor man bra med alla krav på bekvämligheter uppfyllda. Ostört läge i gårdshuset med Storgatan och stadens puls runt hörnet. Låg avgift där garageplats är inkluderad och dessutom - hiss som tar dig direkt från garage till bostadens våningsplan! Bekvämare kan det knappast bli! Invändigt möts vi av en bostad med sällskapliga ytor där kök och vardagsrum sammanförs via trevlig öppen planlösning. Rejäl köksö som inbjuder till härlig matlagning och socialt umgänge med dina gäster. Sovrummet innehar plats för dubbelsäng och erbjuder garderobsvägg med skjutdörrar. Duschrum med både torktumlare och tvättmaskin. Som boende i Brf Västertull omges du av en attraktiv boendemiljö med historisk byggnad, tidigare Hotel Standard, intill Teaterparken. Här finns tillgång till privat innergård för föreningens medlemmar. Fiberanslutning via Gästabudstaden. Bästa tänkbara läge med service, kommunikation, kultur och nöjen runt hörnet! Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med avhängning för ytterkläder. Laminatgolv och tapetserade väggar.

  Duschrum

  Dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Målade väggar och klinkers på golvet.

  Kök

  Sällskaplig och öppen planlösning mellan köksdel och vardagsrum. I köket erbjuds generösa ytor för din matlagning där den trevliga köksbänken inbjuder till härligt umgänge i väntan på servering. Integrerade vitvaror där kyl och frys finns inbyggt tillsammans med övrig skåpförvaring. Spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Laminatgolv som även beklär del av vägg tillsammans med tapet.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med plats för soffgrupp, på golvet finns laminatgolv och väggarna är tapetserade.

  Sovrum

  I sovrummet inryms dubbelsäng och här finns tillgång till bra förvaring genom garderobsvägg med skjutdörrar. Heltäckningsmatta och tapetserade väggar.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns ett källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1979

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV via Sappa. Fiber via Gästabudsstaden.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  408 kr/månad

  Försäkring:

  175 kr/månad

  Elkostnad:

  233 kr/månad

  Total driftkostnad:

  408 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,906%

  Andel av årsavgift:

  0,90659%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-24

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1979

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Västertull

  Lägenhetsnummer:

  27

  Antal lägenheter:

  55

  Byggår:

  1979

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheten består av 3 flerbostadshus och 6 småhus. Det äldsta "gamla Hotel Standard" är från 1913 och de övriga 1979.  Gjorda renoveringar:

  2018 - Målning av fönster 2018 - Installation av billaddningsplatser 2018 - Fönsterbyte Under 2017 slutfördes underhållsplanen som nu sträcker sig till 2032.  TV/Internet:

  TV via Sappa. Fiber via Gästabudsstaden.  Parkering:

  1 garageplats ingår i varje lägenhet, 15 st platser hyrs ut till medlemmar och lokalhyresgäster (3 st är gästplatser).  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns tvättstuga, samlings-och sammanträdeslokal samt gästrum som är möjligt att hyra. Biltvättplats med högtryckstvätt, bildammsugare mm.  Annat:

  Lennander Fastighetsförvaltning AB har hand om fastighetsförvaltningen och SBC sköter den ekonomiska förvaltningen.


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  145 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-12-16

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor