Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Frösängsvägen 78, Oxelösund

875 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 24 Mar 14:30 - 15:00

    Öppen visning men anmäl gärna ditt intresse - Välkommen!

    Tis 26 Mar 17:00 - 17:30

    Öppen visning men anmäl gärna ditt intresse - Välkommen!

    Anmäl till visning

    Adress

    Frösängsvägen 78 - Oxelösund

    Kommun

    Oxelösund

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1967

    Boarea

    94m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    2 av 3 , Hiss finns inte

    Rum

    4 rok varav 3 sovrum

    Område

    Frösäng

    Avgift

    4 889 kr/mån

    I avgiften ingår värme, vatten, bredband och bostadsrättstillägg.

    Utgångspris

    875 000 kr

    9 309 kr/m2

    Välskött fyra med inglasad balkong!

    Välkommen till en hemtrevlig och inbjudande fyra i omtyckta Frösäng! Välskött boende med fina ytskikt och tilltalande planlösning. Generös hall där ni slipper trängas med klädkammare, gästtoalett och stambytt helkaklat duschrum med tvättmaskin. Marbodalkök med all önskvärd köksutrustning, matplats och utgång till inglasad balkong. Tre bra sovrum och ett rymligt vardagsrum där både soffgrupp och matbord inryms. Till lägenheten finns ett förrådsutrymme att nyttja i entréplan. Utanför dörren möts du av lekplats, välskötta och grönskade gårdar. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. Kort promenad till livsmedelsbutik och restaurang. Till Oxelösunds centrum och Järntorget är det ca 20 min till fots. Ta tillfället i akt och anmäl ditt intresse!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-03-24 14:30:00 2019-03-24 15:00:00 40 Bostadsvisning Frösängsvägen 78, Oxelösund 58,6798718342896, 17,0867521114997 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-03-26 17:00:00 2019-03-26 17:30:00 40 Bostadsvisning Frösängsvägen 78, Oxelösund 58,6798718342896, 17,0867521114997 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Rymlig möblerbar hal med klädkammare, laminatgolv och tapetserade väggar.

    Sovrum

    Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

    Sovrum

    Sovrum med laminatgolv, tapetserade väggar och garderob med skjutdörrar.

    Vardagsrum

    Trevligt sällskapsutrymme där både matbord och soffgrupp inryms. Laminatgolv och tapetserade väggar.

    Sovrum

    Sovrum i anslutning till vardagsrummet med laminatgolv och tapetserade väggar. Två tidigare garderober som idag används som bokhyllor.

    Kök

    Marbodalkök med intilliggande matplats. Här finns spishäll, ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Laminatgolv och tapetserade väggar. Dörr som leder ut på den rymliga inglasade balkongen med läge norr.

    Toalett

    Gästtoalett där det är klinkers på golvet och väggarna är tapetserade. Toalett och handfat.

    Duschrum

    Duschrum som renoverades i samband med stambytet 2010 med kakel/klinkers. Dusch, toalett, handfat, handdukstork (el) och tvättmaskin.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten hör ett förrådsutrymme i entréplan. Tvättstuga, torkrum, cykelförråd och miljöhus.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1967

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    602 kr/månad

    Försäkring:

    158 kr/månad

    Elkostnad:

    444 kr/månad

    Total driftkostnad:

    602 kr/månad

    Personer i hushållet:

    3 st

    Andel i föreningen:

    1,64939%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Reparationsfond:

    3 841 kr

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-14

    Pantsättningsavgift:

    465 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 163 kr

    Betalas av säljare

    Byggnad

    Byggår:

    1967

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Förening

    Föreningens namn:

    HSB Brf Harsyran i Oxelösund

    Lägenhetsnummer:

    4

    Antal lägenheter:

    70

    Byggår:

    1967

    Antal lokaler:

    30

    Allmänt om föreningen:

    Föreningens egendom omfattar fastigheten Konvaljen 5 i Oxelösunds kommun med adress Frösängsvägen 78-98.    Gjorda renoveringar:

    2016 - Uteplats 2014 - Fiberanslutning via stadsnätet 2013 - Säkerhetsdörrar och nya saker till lekplats 2012 - Omläggning av fjärrvärmenätet 2010 - Stamrenovering samt renovering av badrum 2009 - Miljöhus för sopsortering    TV/Internet:

    TV via Comhem. Fiber via stadsnätet.    Parkering:

    38 parkeringsplatser och 36 garageplatser. Till dessa är det separat kö.    Energideklaration

    Status:

    Ej utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor