Budgivning pågår

Gripsholm Utsikten 1B, Mariefred

Aktuellt bud

1 950 000 kr

Utgångspris 1 950 000 kr

Budgivare 1 21/05 kl: 15:57 - 1 950 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Gripsholm Utsikten 1B - Mariefred

  Kommun

  Strängnäs

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  53m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 153 kr/mån

  Utgångspris

  1 950 000 kr

  36 792 kr/m2

  Härlig tvåa om 53 kvm i markplan med egen uteplats i naturskön omgivning. Här får man ett boende med genomgående hög standard och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum i ljus och modern färgsättning. Larm installerat. Trevligt grannskap som Gripsholm slott, Hjorthagen och golfbana. Till Mariefreds pittoreska stadskärna har man en kort promenad om ca fem minuter. Närhet till Läggesta station som tar dig med tåg till Stockholm på ca 35 min. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Sebastian Hanisch

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-509 79 44

  sebastian.hanisch@lansfast.se Läs mer om Sebastian

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande entréhall med spotlights i tak, garderob för förvaring, ekparkettgolv och vitmålade väggar.

  Kök

  Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök från Ballingslöv med vita köksluckor. Svart kakel ovan arbetsyta. Rostfria vitvaror från Miele i form av inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Plats för matbord.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Plats för soffgrupp. Spotlights i tak. Vitmålade väggar och tak. Ekparkettgolv.

  Badrum

  Helkaklat badrum i ljus och modern färgsättning. Utrustat med duschhörna, wc, tvättställ på kommod, spegel, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Miele.

  Sovrum

  Sovrum med plats för säng. Garderober för förvaring av kläder. Via vardagsrummet nås bostadens uteplats om ca 10 kvm i rofylld miljö. Ekparkettgolv samt vitmålade väggar och tak.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Styrelserum Hobbyrum Tvättstuga

  Byggnad/Renoveringar

  Utfört större gårdsarbete med förbättrad innergård samt dränering under sommaren/hösten -18

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Grundutbud ingår i avgiften

  Bredband

  Fibra stadsnät

  Uteplats/Balkong

  Uteplats i markplan om ca 10 kvm som nås via sovrummet. Gemensam uteplats som uppgraderades och färdigställdes hösten -18.

  Bilplats

  Parkering med uttag för motorvärmare ingår i avgiften. Möjligt att byta till plats med laddare för elbil.

  Övrigt

  I Mariefred i vackra Sörmland finns mycket att upptäcka och uppleva. Här kan ni utforska den vackra naturen och lära er mer om viktiga händelser i Sveriges historia. Besök det kungliga Gripsholms Slott som tillsammans med Gripsholms Värdshus varit välbesökt av allt ifrån kungar som Karl IX, gycklare och bönder till nationalskalden Carl Michael Bellman. Strosa runt på kullerstensgatorna i Mariefreds pittoreska stadskärna med charmiga butiker och caféer. I de vackra omgivningarna kan ni också vandra, cykla och spela golf. Varmt välkomna till småstadsidyllen Mariefred, här finns det alltid mycket att uppleva.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  3,415%

  Andel av årsavgift:

  3,415%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Utfört större gårdsarbete med förbättrad innergård samt dränering under sommaren/hösten -18

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Slottsutsikt

  Lägenhetsnummer:

  B102

  Antal lägenheter:

  18

  Antal lokaler:

  0

  Gjorda renoveringar:

  Utfört större gårdsarbete med förbättrad innergård samt dränering under sommaren/hösten -18  TV/Internet:

  Basutbud för TV ingår i avgiften. Fiber via Fibra Stadsnät  Parkering:

  Varje lägenhet har en egen parkering med uttag för motorvärmare med möjlighet att byta till plats med laddare för elbil.  Gemensamma utrymmen:

  Gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Det finn även tillgång till mangel och arbetsbänk. Föreningens vackra trädgård som är arkitektritad färdigställdes hösten -18. I trädgården finns gemensamma utemöbler och det är tillåtet att ställa ut en egen grupp att nyttja. I källaren finns idag två st bastu och duschar som föreningen har planer på att ändra.  Annat:

  Till varje lägenhet ingår ett källarförråd. Föreningen har installerat fjärrvärme och Fibra stadsnätet är indraget.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor