Sundbyvägen 13H, Strängnäs

1 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sundbyvägen 13H - Strängnäs

  Kommun

  Strängnäs

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  47m2

  Våning

  2 av 2 (Ingång via loftgång) , Hiss finns inte

  Rum

  1,5 rok varav 1 sovrum

  Område

  Tosterön

  Avgift

  2 653 kr/mån

  exkl värme och el

  Eller högstbjudande

  1 195 000 kr

  25 426 kr/m2

  Modern, optimalt planerad och mysig 1.5a med fin utsikt mot bl a hästhage.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till Tosterön och denna 1.5rummare om 47 kvadratmeter. Denna lägenhet är i absolut toppskick, vardagsrum och kök med öppen planlösning. Litet mysigt sovrum med skjutdörr. En modern och optimalt planerad bostad som erbjuder bland annat öppen planlösning. Dessutom är lägenheten mysig med fönster i flera väderstreck. Promenadavstånd till stadskärnan med dess utbud av butiker, restauranger och kultur.

  Ansvarig mäklare

  Karin Larsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-442221

  karin.larsson@lansfast.se Läs mer om Karin

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Sovrum

  Litet sovrum med parkettgolv och med vitmålade väggar. Skjutdörr till hall

  Badrum

  Helkaklat badrum med WC, handfat i kommod och badkar. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns även frånluftsvärmepumpen.

  Vardagsrum/Kök

  Med öppen planlösning finns välutrustat Vedum-kök med integrerad diskmaskin, inductionshäll, köksfläkt, ugn och kombinerat kyl-/frysskåp. Väldisponerat vardagsrum/kök med plats för både matgrupp och soffgrupp, från vardagsrummet når man även den stora balkongen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Frånluftvärmepump IVT

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong med västerläge

  Bilplats

  Till parkeringsplats är det separat kö, pris 250/månad

  Möjligt tillträde

  ca 1 månad från kontraktsdatum

  Övrigt

  STRÄNGNÄS Välkommen till den vackra lilla staden Strängnäs, belägen vid Mälarens södra strand mellan Södertälje och Eskilstuna. Strängnäs är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av Domkyrkan på Kyrkberget. Invånarantalet är i kommunen ca 34 000 personer. Här förenas småstadens charm med närhet till storstädernas utbud. Den självklara mötesplatsen i Strängnäs är det kulturella centrumet Multeum, som ligger nära gästhamnen med bibliotek och internet caféet Cafeum. Multeum erbjuder en omfattande programverksamhet. Ett antal golfbanor i kommunen för den som är intresserad. Efter byggnation av nytt resecentrum och dubbelspår till Stockholm är målsättningen 2 avgångar i timmen till Stockholm, där resan tar 45 minuter vilket gör staden perfekt för pendlaren.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Uppvärmning:

  500 kr/månad

  Total driftkostnad:

  500 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Uppvärmningskostnad och hushållsel ingår i driftskostnaden

  Andel i föreningen:

  2,3906%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-03-08

  Byggnad

  Fönster:

  Isolerglas

  Ventilation:

  Mek vent m återvinning (frånluftsvärmepump)

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftvärmepump IVT

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  C5

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor