Vitalisvägen 2B, Strängnäs

1 825 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 24 Feb 12:00 - 12:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Adress

   Vitalisvägen 2B - Strängnäs

   Kommun

   Strängnäs

   Typ

   Flerfamiljhus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1961

   Boarea

   66,3m2

   Våning

   2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Centralt

   Avgift

   2 676 kr/mån

   Ingen avgiftshöjning är planerad inför 2019

   Eller högstbjudande

   1 825 000 kr

   27 526 kr/m2

   Ett stenkast från Resecentrum

   Välplanerad trerummare med gott om förvaring. Kök med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och spis med häll. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor inglasad balkong med sydostläge. Två källarförråd.Välskött förening med låga avgifter. Nära Resecentrum och nära till citykärnan med dess utbud av butiker, restauranger och kultur. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Karin Larsson

   Reg. Fastighetsmäklare

   0702-442221

   karin.larsson@lansfast.se Läs mer om Karin

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-02-24 12:00:00 2019-02-24 12:30:00 40 Bostadsvisning Vitalisvägen 2B, Strängnäs 59,3711567694791, 17,028185886635 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   Hall Klinker direkt vid entrén annars laminatgolv, tapet, 3 dubbelgarderober + 1 varav 1,5 med lådor. Kök Plastmatta, tapet och vitt tak. Elspis med häll, köksfläkt, kyl och frysskåp i fullhöjd, diskmaskin. Sovrum Laminatgolv, tapet och 3 garderober Sovrum Laminatgolv, tapet och 3 garderober. Vardagsrum Parkettgolv och med tapet på väggar, vitt tak. Utgång till stor härlig inglasad balkong med sydostläge. Duschrum Helkaklat duschrum med Wc och handfat, elektrisk golvvärme, duschplats. Förberett för tvättmaskin.

   Övriga utrymmen

   Det finns källarförråd. (matkällare samt källarförråd) 2 Tvättstugor och torkrum Cykelförråd Gym, spa och bastu. Relax. Hobbyrum

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1961

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV

   kabel-tv, fiber

   Bredband

   Fiber

   Uteplats/Balkong

   Fin och stor inglasad balkong med sydostläge.

   Bilplats

   Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Väntetid ca 4 år. Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra för 105/månad. Ingen kö för dagen.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   300 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   300 kr/månad

   Andel i föreningen:

   1,86%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   448 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 120 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1961

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Lektorn

   Lägenhetsnummer:

   1101/25

   Antal lägenheter:

   58

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Lektorn förvaltar fastigheten Hunden som bebyggdes 1959-60 av Anders Diös AB. Bostadsrättsförening med 58 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Dessutom finns 21 garageplatser (kö). Byte av stammar i badrum pågår kontinuerligt i samband med ombyggnad av badrum. 1991 Nya yttertak inkl tilläggsisolering av vindar 1999 Nya balkonger 1999 Eget återvinningssystem 2001 Fjärrvärme 2001 Nya ytterdörrar till lägenheterna 2008 Energideklaration 2009 Nya Elstammar och byte av alla elledningar i lgh inkl flera jordade uttag, 400 volt till spis 2009 OVK besiktning 2011 Radonmätning alla mätningar ligger under 200 bq. 2015 Ny Tvättstuga. 2015 OVK Besiktning. 2015 Nya fönster. 2017 Nya fönster och balkongdörrar i vardagsrummen. 2017 Inglasning av balkonger. Ekonomisk förvaltning via ISS Ekonomiförvaltning AB. Inga större reparationer inplanerade.



   Föreningens ekonomi:

   Inga planerade kommande avgiftsförändringar enligt ordförande



   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor