Mejselgränd 10, Trosa

1 170 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Mejselgränd 10 - Trosa

Kommun

Trosa

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

33m2

Våning

1 av 3 , Hiss finns

Rum

1 rok

Avgift

1 910 kr/mån

Värme, kallvatten och sophämtning ingår i avgiften.

Utgångspris

1 170 000 kr

35 455 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Kvadratsmart etta med fantastisk uteplats om hela 26 kvm.

  Passa på att ta chansen och flytta in i en helt ny etta med stor uteplats om hela 26 kvm. Hörnlägenhet med stora fönsterpartier i flera väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och skapar en härlig känsla av rymd. Låg månadsavgift. Genomgående hög standard på materialvalen med: parkettgolv i ek, helkaklat badrum med golvvärme och med duschväggar i glas, samt stilrent kök med vita skåpsluckor och slitstark laminatbänkskiva i svart. Här blir vardagen bekväm med egen tvättstuga (torktumlare & tvättmaskin) i badrummet och bilen har du på nära avstånd; antingen i carport med elstolpe (kostar 450kr/mån) eller parkeringsplats (kostar 100kr/mån). På Vinkelgatan 12 bor du i ett nytt och fint bostadsområde precis intill Trosaporten, ICA-Trossen och med närhet till busshållsplats som tar dig enkelt och smidigt upp till Stockholm med "Liljeholmsbussen". På en kort promenad är du framme vid Trosa hamn och centrum. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och juridisk person som köpare.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall:

  Hall med plats för avhängning direkt till vänster, därefter finns 3 garderober med bra förvaring. Rakt fram finns bostadens badrum och till höger når man allrum och kök. Vita väggar och träparkett som följer med ut i resten av lägenheten.

  Badrum:

  Stort helkaklat badrum med golvvärme, kommod med luckor i ek, tvättmaskin, torktumlare, dusch med duschväggar i glas, tvättställ och wc. Praktiskt vädringsfönster ovan tvättmaskin.

  Rum:

  Rum med plats för säng och mindre soffa eller fåtölj intill det stora fönstret vid uteplatsen. Köket och dess maskinella utrustning finns längs med långsidan av rummet. Bra förvaring bakom vita skåpluckor, städskåp och linneskåp. Slitstark laminatbänkskiva i svart. Naturlig plats för matplats intill fönster som släpper in ett härligt ljus. Den maskinella utrustningen består av: - Integrerad kyl/frys - Diskmaskin - Spis - Ugn

  Altan:

  Stor uteplats om hela 26 kvm med utsikt mot innergården. Här finns plats för både soffgrupp och matbord.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV & bredband

  Fiber indraget till lägenheterna, anslutningsavgift på 75kr/mån. Fritt att välja egen leverantör.

  Uteplats/Balkong

  Uteplats om 26kvm.

  Bilplats

  Biluthyrningsplatser på gatumark inom fastigheten uthyrs separat. Avgift för carport med elstolpe kostar 450 kr/mån, el ingår. Parkeringsplats kostar 100 kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,448%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bokö Park

  Lägenhetsnummer:

  5-1003

  Antal lägenheter:

  36

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  36 välplanerade bostadsrätter liggandes runt en ny park som skall anläggas. Lägenheterna är från 1-4 RoK med hög standard, balkonger, uteplatser samt vissa lägenheter med stora terrasser. Här bor ni bekvämt med promenadavstånd till ICA- Trossen, skolor, vårdcentral och endast 8-10 minuters promenad till torget i Trosa samt Trosa hamn.  TV/Internet:

  Fiber indraget till lägenheterna, anslutningsavgift på 75kr/mån. Fritt att välja egen leverantör.  Parkering:

  Biluthyrningsplatser på gatumark inom fastigheten uthyrs separat. Avgift för carport med elstolpe kostar 450 kr/mån, el ingår. Parkeringsplats kostar 100 kr/mån.  Gårdsplan:

  Gemensam gård, helt ny park mellan husen. Sophantering: Källsortering enligt Trosa kommuns avfallsplan. Kärlskåp för hushållsavfall placerade på gården.  Gemensamma utrymmen:

  Lägenhetsförråd belägna i förrådsbyggnader utförs med gllerväggar. Fastighetsboxar (postfack) placerade i respektive byggnads entréplan. En gemensam tvättstuga finns i en av byggnaderna. I tvättstugan finns det 2 st tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 st tvättställ.  Annat:

  Värme; Geoenergi (bergvärme). Värmecentral i egen byggnad på gården. Radiatorer med utanpåliggande värmestammar. Golvvärme i badrum. Individuell mätning av varmvatten som debiteras lägenhetsinnehavarna. Förmånligare pris på elabonnemang genom ett gemensamt avtal.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor