Timotejvägen 7, Norsborg

1 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 11 Aug

   Anmäl till visning

   Adress

   Timotejvägen 7 - Norsborg

   Kommun

   Botkyrka

   Typ

   Flerfamiljshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1974

   Boarea

   44,5m2

   Våning

   3 av 7 , Hiss finns

   Rum

   2 rok

   Område

   Hallunda

   Avgift

   3 046 kr/mån

   inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen vilket innebär att man inte behöver teckna eget avtal och slipper nätavgiften. Kostnaden för el läggs på fakturan för månadsavgiften.

   inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen vilket innebär att man inte behöver teckna eget avtal och slipper nätavgiften. Kostnaden för el läggs på fakturan för månadsavgiften.

   Utgångspris

   1 450 000 kr

   32 584 kr/m2

   Optimalt planerad och fräsch tvårumslägenhet med lugnt och attraktivt läge

   Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

   Ta klivet in i en optimalt planerad och fräsch lägenhet som är i bra skick. En charmig tvåa med vackert ljusinsläpp och lättmöblerade rum. På dessa 44.5 kvadratmeter saknar du inget!  Här stiger du in i en rymlig och trevlig hall med hatthylla och klädhängare, och vidare in till ett rymligt och härligt vardagsrum. Köket är rymligt och yteffektivt och lägenhetens badrum är trevligt och praktiskt. Boendet erbjuder ett sovrum.

   Ansvarig mäklare

   Jesse Odesho

   Reg. Fastighetsmäklare

   073-059 77 76

   jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-08-11 00:00:00 2019-08-11 00:00:00 40 Bostadsvisning Timotejvägen 7, Norsborg 59,24518487, 17,83240725 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   I denna lägenhet möts man av en rymlig och trevlig hall med hatthylla och klädhängare. Här finns ljusa väggar och mörkt golv.

   Kök

   Köket är rymligt och yteffektivt och har bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Lägenhetens vardagsrum är rymligt och härligt med gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa väggar och mörkt golv.

   Sovrum 1

   Det första sovrummet är rymligt och inbjudande med plats för stor säng och fint ljusinsläpp.

   Badrum 1

   Ett trevligt och praktiskt badrum med badkar, tvättmaskin, toalett och handfat. Badrummet har våtrumsmatta och ljusa väggar.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1974

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Bostadsrättsföreningen Timotejen har valt att teckna gruppavtal med ComHem på bredband och telefoni. Gruppavtalet började gälla från och med 1:a mars 2015 och gäller i 5 år. Detta innebär att medlemmarna i föreningen kan avropa, det vill säga använda dessa tjänster utan att betala abonnemangsavgiften. Hastigheten för bredbandet är upp till 100 Mbit/s ner och upp till 10 Mbit/s upp.

   Bilplats

   Det finns 40 garage- och 293 p-platser. Kostnad garageplats 300 kr/mån. Kostnad p-plats 150 kr/mån. Separat kö. Samma kö till båda, ca 40 st i kö i dagsläget (2018-10-25). Ansökan görs hos HSB-Södertörn.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   350 kr/månad

   Försäkring:

   100 kr/månad

   Elkostnad:

   250 kr/månad

   Total driftkostnad:

   350 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   0,16168%

   Andel av årsavgift:

   0,16168%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1974

   Ventilation:

   Frånluft

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB:s Brf Timotejen i Norsborg

   Antal lägenheter:

   448

   Byggår:

   1974

   Antal lokaler:

   16

   Allmänt om föreningen:

   Brf Timotejen bildades 1976 och har adresserna Hampvägen och Timotejvägen i Norsborg. Föreningen innehar med tomträtt Klövern 4-5, 9-10 samt Hallunda 4:24-25 i Botkyrka kommun. Föreningens byggnader uppfördes 1974 och omfattas av 8 hus med 448 lägenheter och 16 föreningslokaler. Varje hus har 8 våningar och lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök.   Föreningens ekonomi:

   Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Medlemskap i HSB Södertörn är ett krav. Kontakta HSB Södertörn för information gällande medlemskapsavgifter. En höjning av avgiften med 2% kommer ske i årsskiftet 2018/2019. (kontrollerat 2018-10-25) Föreningen tillåter delat ägande, den som bor i lägenheten ska äga minst 10%.   Gjorda renoveringar:

   UTFÖRDA Årligen: Stamspolning 2018: Installation och värme ombyggnad 2017: Installation av nya moderna hissar. 2017: Påbörjat underhåll av elarmaturer med byte till energisnåla LED-belysningar. 2017: Radonmätning i samtliga fastigheter. Ca 2000: Takrenovering och renovering av fasad på balkongsidan. PLANERADE (enligt underhållsplan) 2020: Fasad- och takarbeten. Målning trapphus. 2021: Målning trapphus. 2022: Fasadarbeten, fönsterbyte. 2025-2030: Stambyte kan ske men inga beslut är fattade. OBS: Om medlem planerar att renovera sitt badrum ska de först höra av sig till styrelsen. Detta för att golvbrunnen i de äldre badrummen ska bytas löpande vid renovering, föreningen står för detta.   TV/Internet:

   Bostadsrättsföreningen Timotejen har valt att teckna gruppavtal med ComHem på bredband och telefoni. Gruppavtalet började gälla från och med 1:a mars 2015 och gäller i 5 år. Detta innebär att medlemmarna i föreningen kan avropa, det vill säga använda dessa tjänster utan att betala abonnemangsavgiften. Hastigheten för bredbandet är upp till 100 Mbit/s ner och upp till 10 Mbit/s upp.   Parkering:

   Det finns 40 garage- och 293 p-platser. Kostnad garageplats 300 kr/mån. Kostnad p-plats 150 kr/mån. Separat kö. Samma kö till båda, ca 40 st i kö i dagsläget (2018-10-25). Ansökan görs hos HSB-Södertörn.   Gemensamma utrymmen:

   På gårdarna, mellan höghusen, finns det komplementhus som inrymmer tvättstugor, miljörum, cykelrum, bastu och ett gym. Lägenhetsförråd finns utanför varje lägenhets entré.   Annat:

   Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


   Energideklaration

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2009-03-06

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor