Tomtbergavägen 84, Norsborg

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Tomtbergavägen 84 - Norsborg

Kommun

Botkyrka

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

78,5m2

Våning

2 av 2 , Hiss finns inte

Rum

3 rok

Område

Hallunda

Avgift

4 428 kr/mån

inkl. värme, VA och kabel-TV (grundutbud)

Utgångspris

1 995 000 kr

25 414 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  *** ACCEPTERAT PRIS 2.200 000 *** Välkomna till Tomtbergavägen 84 och denna utmärkta trea där en fin interiör tillsammans med en bra planlösning ger ett boende att längta hem till. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område ett stenkast från Hallunda centrum samt närhet till tunnelbana, förskola, skola, samt fina promenadstråk. Varmt välkomna för mer information!

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Extra kontaktperson

  Danielle Hamrin

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-948 94 12

  Danielle.Hamrin@lansfast.se Läs mer om Danielle

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  131 kr/månad

  Försäkring:

  131 kr/månad

  Total driftkostnad:

  131 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,31507%

  Andel av årsavgift:

  0,31507%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-08-21

  Byggnad

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Brunna i Norsborg

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen har 296 bostäder och har funnits sedan 1978, men fastigheterna uppfördes 1972. De färdigställdes då av John Mattson. Dessa köptes sedan av HSB Huddinge, och föreningen bildades. Idag är det en väl fungerande förening. Den fina boendemiljön bidrar till den goda stämning som råder. Vår fritidskommitté är aktiv och ordnar utflykter, loppmarknader m.m. aktiviteter för de boende. Det finns gårdsombud på varje gård och de träffas varje månad för att tillsammans förbättra verksamheten i föreningen. Senaste renoveringar i föreningen: Området har asfalterats om, dock inte parkeringen. Dessutom har stenpartier och ramper vid varje port lagts om. Sanden i sandlådor och i lekparker har bytts ut. En ny styrelselokal har byggts samt att en utvändig renovering av garage har utförts. Kommande renoveringar: All stolpbelysning i området ska bytas ut till LED. Planerade åtgärder ska finansieras med budgeterade medel enligt underhållsplanen. I föreningen finns 295 st parkeringsplatser (varav 107 st försedda med elkontakt), 36 st garageplatser samt 6 st MC-platser i låst utrymme. https://www.hsb.se/sodertorn/brf/brunna/  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  204 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2011-05-03

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor