Flottiljvägen 167, Tullinge

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Flottiljvägen 167 - Tullinge

Kommun

Botkyrka

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

91m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 3 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Tullinge - Riksten

Avgift

4 032 kr/mån

värme, vatten, bredband, internet-tv med basutbud

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Perfekt planerad 3:a med balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkommen till denna inbjudande och ljusa 3:a med solig balkong i populära Riksten! Lägenhetens 91 kvadratmeter erbjuder stor välkomnande hall, två rogivande och rymliga sovrum med tillhörande klädkammare, öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök, fräscht och rymligt badrum med tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Eftertraktat läge invid Flottiljvägen med vackra och grönskande promenadstråk några meter från dörren. Bussen ner till pendeln och Tullinge Centrum är någon minuts gång från dörren. Solid förening, hiss finns. Riksten är ett område för dig som vill bosätta dig nära naturen och strövområden men ändå ställer krav på närhet till matbutiker, kommunikationer och förskolor/skolor.

  Ansvarig mäklare

  Sofia Martinsson

  Fastighetsmäklare / Föräldraledig

  073-650 44 32

  sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Extra kontaktperson

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Riksten Rikstens friluftsstad är en ny stadsdel inom Botkyrka kommun, i Tullinge. Denna friluftsstad inger en småstadskänsla mitt i det vackra naturlandskapet som en del av det expansiva Södertörn. I Rikstens friluftsstad kombineras ett modernt och trivsamt boende med närheten till arbetsplatser, service och kultur. En härlig miljö med möjligheten att röra sig genom och kring området och utnyttja de stora möjligheterna till friluftsliv som naturen erbjuder. Tack vare de hemtrevliga och trivsamma bostäderna samt möjligheten till en aktiv fritid genom tillgången till naturen och det rörliga friluftslivet, kommer du att garanterat att må bra i denna stadsdel. Skolor och barnomsorg Rikstens skola är en helt nybyggd skola som när den är fullt utbyggd kommer rymma ca 600 elever från förskoleklass till åk 9. Kommunikation I dag trafikerar buss 721 sträckan Rikstens Friluftsstad och Tullinge station med kvartstrafik på morgon och kväll Vägverket har satt av pengar för ny väg 226, förbifart Tullinge, som kommer att tangera Riksten och ha två infarter till området. När vägen är klar planerar SL att sätta in snabbussar mellan Tumba och Flemingsberg via Rikstens Friluftsstad. Natur och fritid Riksten ligger i närheten av Lida friluftsområde som erbjuder diverse aktiviteter såsom bad, skidåkning och flertalet andra aktiviteter för den aktive.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,45323%

  Andel av årsavgift:

  2,48%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Flottiljen 3

  Lägenhetsnummer:

  45-2090-1-7-1

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor