Myntvägen 12, Tumba

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Myntvägen 12 - Tumba

Kommun

Botkyrka

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2010-2011

Boarea

55m2

Våning

2 av 3 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Tumba Park

Avgift

3 612 kr/mån

Inkl. värme, vatten, internet och kabel-tv (grundutbud), bostadsrättstillägg

Inkl. värme, vatten, internet och kabel-tv (grundutbud), bostadsrättstillägg

Utgångspris

1 995 000 kr

36 273 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ta klivet in i en optimalt planerad och rymlig lägenhet som är i riktigt bra skick. En social tvåa med fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. På dessa 55 kvadratmeter saknar du inget! Här stiger du in i en trevlig och inbjudande hall med hatthylla och klädhängare, och vidare in till ett öppet och välplanerat vardagsrum. Köket är modernt och stilrent och lägenhetens badrum är stort och trevligt. Boendet erbjuder ett sovrum. Lugnt och välskött område där bostäder blandats med parker. Till Tumba centrum tar det ca 5 min att gå och där finns matbutiker och shopping. På samma avstånd finns pendeltåget som tar dig till Stockholm C på ca 25 min och Södertälje centrum på ca 15 min. Skolor, förskolor och Tumba gymnasium ligger i närheten. Närhet till friluftsområden såsom bland annat Hågelbyparken, Lida, Tullinge sjön och Flottsbro. Varmt välkommen att flytta in i denna härliga tvåa!

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en trevlig och inbjudande hall med hatthylla, klädhängare och två garderober. Här erbjuds ljusa väggar och ekparkett golv.

  Kök

  Köket är modernt och stilrent och har generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är öppet och välplanerat med vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och ekparkett golv.

  Sovrum 1

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är rogivande och rymligt med inbyggda garderober och plats för stor säng samt balkong. Sovrummet har vita väggar och ekparkett golv.

  Badrum 1

  Ett stort och trevligt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, handfat och badrumsskåp. Badrummet har plastmatta och väggar i vitt kakel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Telia. Fiber indraget i byggnaden.

  Bilplats

  Parkering finns att hyra för 100kr/mån, Garage . Avgift 300 kr/mån. Hyrorna för parkeringar och Garage kommer att höjas den 1 april. Ny Hyra parkering 300 kr, Ny Hyra garage 500 kr. Kö både till garage och parkeringar. Det är den ekonomiska förvaltaren Emvix som har hand om parkeringen. Emvix förvaltning 018-34 77 90.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  496 kr/månad

  Försäkring:

  166 kr/månad

  Elkostnad:

  330 kr/månad

  Total driftkostnad:

  496 kr/månad

  Andel i föreningen:

  2,8781%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2010-2011

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Valvet i Tumba

  Antal lägenheter:

  33

  Byggår:

  2010-2011

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen registrerades 2007-11-20. Bostadsrättsföreningen är en äkta föreningen. Fastigheten bebyggdes 2010-2011 och består av två flerbostadshus. Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning sköts av Emvix. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. (2019-02-20) Föreningen tillåter delat ägande mellan tex föräldrar och barn. Den som bor i lägenheten måste äga minst 10%.  Gjorda renoveringar:

  2018: Reparation och förbättring av undercentral myntvägen 12. 2017: rening av system. PLANERADE: 2019: Energideklaration skall upprättas. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.  TV/Internet:

  Telia. Fiber indraget i byggnaden.  Parkering:

  Parkering finns att hyra för 100kr/mån, Garage . Avgift 300 kr/mån. Hyrorna för parkeringar och Garage kommer att höjas den 1 april. Ny Hyra parkering 300 kr, Ny Hyra garage 500 kr. Kö både till garage och parkeringar. Det är den ekonomiska förvaltaren Emvix som har hand om parkeringen. Emvix förvaltning 018-34 77 90.  Gemensamma utrymmen:

  Cykel- och barnvagnsrum finns i porten.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor