Sandstuguvägen 49, Uttran

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Sandstuguvägen 49 - Uttran

Kommun

Botkyrka

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

30,1m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns

Rum

1,5 rok

Avgift

1 710 kr/mån

inkl. värme, VA och kabel-TV (grundutbud).

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkomna till en ytterst välplanerad mini tvåa belägen på våning tre med balkong! Här finns ett praktiskt kök, badrum, vardagsrum och ett sovrum. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang med direkt anslutning ut till balkong. På källarplan finns förråd tillhörande lägenheten. Här bor du insynsskyddad med utsikt mot grönskande omgivningar. Fiber finns indraget i huset. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  Ansvarig mäklare

  Jesse Odesho

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-059 77 76

  jesse.odesho@lansfast.se Läs mer om Jesse

  Extra kontaktperson

  Sofia Martinsson

  Fastighetsmäklare / Föräldraledig

  073-650 44 32

  sofia.martinsson@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Petrolblå väggar samt parkett på golv.

  Badrum

  Väl tilltaget badrum med kakel på väggar samt klinker på golv.

  Kök

  Trivsamt och välplanerat kök

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är ljust och härligt med stora fönsterpartier vilket ger ett bra ljusflöde och skapar rymd åt lägenheten. Här finns gott om plats till möblering med soffgrupp och TV. Utgången till lägenhetens balkong hittas också här.

  Sovrum

  Mysigt sovrum med plats för säng och garderob. Generöst ljusinsläpp från fönsterparti. Ljusmålade väggar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  500 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,0088%

  Andel av årsavgift:

  0,88001%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-19

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  1:1305

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor