Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Sandstuguvägen 51, Uttran

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sandstuguvägen 51 - Uttran

  Kommun

  Botkyrka

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015-2016

  Boarea

  28,9m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 4 , Hiss finns

  Rum

  1,5 rok

  Område

  Uttran

  Avgift

  1 651 kr/mån

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  55 190 kr/m2

  Yteffektiv lägenhet med uteplats i härligt västerläge!

  -ACCEPTERAT PRIS- Vill du bo i ett populärt och exploaterat område invid Kvarnsjön? Då kan denna yteffektiva lägenhet med stor uteplats i härligt västerläge vara rätt boende för dig! Lägenheten är väldisponerad där varje kvadratmeter har tagits tillvara. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga sällskapsytor. Fullutrustat kök och rymligt duschrum med egen tvättutrustning. Bekvämt boende i hus som stod färdigbyggt 2016 med både förråd och garage i huset. Föreningen har låg avgift och fiber finns draget till huset. P-platser finns att tillgå i mån av plats. Direkt utanför bostadsområdet går bussar till Tumba centrum där butiker, pendeltåg (ca 25 min till city) och annan service finns. Trevliga planer för området där bland annat torg, skola, gym samt fler bussförbindelser finns med. Naturnära läge med flertalet sjöar och badplatser runt om. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Melissa Segmen

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-562 49 61

  melissa.segmen@lansfast.se Läs mer om Melissa

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/Hall

  Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i två platsbyggda garderober samt ett städskåp. Parkettgolv och vitmålade väggar.

  Duschrum

  Rymligt duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns bekvämligheter såsom vattenburen golvvärme, handdukstork och egen tvättutrusning med praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp ovantill. Duschrumsutrustningen består av duschplats, wc, tvättställ med kommod och belyst spegelskåp. I taket sitter infällda spotlights.

  Sovrum

  Sovrum med plats för enkelsäng samt mindre inredning. Parkettgolv och vita väggar.

  Kök

  Öppet och fullutrustat kök i vinkel med goda arbetsytor och förvaring. Köksbänk i laminat och vita skåpluckor. Kaklad vägg mellan arbetsbänk och överskåp. Maskinell utrustning såsom kyl/frys, diskmaskin, infälld mikro, ugn, spishäll samt fläkt. Plats för mindre matbord finns.

  Vardagsrum

  Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt och sällskapsvänligt utrymme i bostaden. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster in två väderstreck. Här finns plats för både soffa, tv-bänk och andra inredningsmöbler. Parkettgolv och vitmålade väggar.

  Uteplats

  Från vardagsrummet når man bostadens väl tilltagna uteplats som ger känslan av ett rymligare hem under sommarhalvåret. Den stora uteplatsen har ett härligt västerläge och kan med fördel inredas och nyttjas flitigt när vädret tillåter det.

  Övriga utrymmen

  -På källarplan finns förråd tillhörande lägenheten. -Garage finns i huset. -Fiber finns indraget.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015-2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  333 kr/månad

  Försäkring:

  145 kr/månad

  Elkostnad:

  188 kr/månad

  Total driftkostnad:

  333 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Driftkostnaden avser el och försäkring.

  Andel i föreningen:

  0,85%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  2015-2016

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lillstugan 1

  Lägenhetsnummer:

  2:1005

  Antal lägenheter:

  79

  Byggår:

  2016

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Botkyrka lillstugan 1 och består av 79 lägenheter fördelat på 3 hus. Husen stod inflyttningsklara 2016 och ligger på Sandstuguvägen 49, 51 och 53. Fördelningen är enligt följande: 14 st 1:or, 14 st 1,5:or, 34 st 2:or och 17 st 3:or. Föreningen registrerades hos Bolagsverket 2007. Den ekonomiska planen registrerades 2015. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brflillstugan1.se.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltare är SBC. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-10-22). Föreningen tillåter delat ägande och har inga specifika regler kring detta mer än att alla delägare ska vara medlemmar i föreningen, och den som bor i lägenheten ska också äga en del.  Gjorda renoveringar:

  Normalt löpande underhåll. Huset är nybyggt 2016 och större renoveringar bör inte föreligga inom närliggande framtid. En garantibesiktning utfördes under 2018 och föreningen inväntar svar från Liljestrand om när eventuella brister ska åtgärdas.  TV/Internet:

  Kabel-TV: Grundutbud ingår via Telia. Bredband: Fiberanslutning genom Botkyrka stadsnät. Beställs och debiteras individuellt.  Parkering:

  Föreningen förfogar över 120 garageplatser som finns under huskropparna. Dessa går att hyra för 750 kr/mån. I dagsläget finns platser lediga (2018-10-10). Det finns även 20 parkeringsplatser utomhus som kan hyras för 375kr/mån. Inga platser lediga i dagsläget och lång väntetid. Ca 10-15 pers i kö (2018-10-10). Parkeringsplatserna administreras av Uttrans Förvaltning AB. Intresseanmälan görs till: anna.wia@lfab.se.  Gemensamma utrymmen:

  I varje trapphus finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd. Föreningen har gemensamt förråd för förvaring av trädgårdsredskap mm.  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor