Budgivning pågår

Klockargränd 5, Danderyd

Aktuellt bud

4 700 000 kr

Utgångspris 5 100 000 kr

Budgivare 1 18/12 kl: 13:58 - 4 700 000 kr

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Klockargränd 5 - Danderyd

Kommun

Danderyd

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

80,5m2

Bostadsrättsföreningens uppgifter.

Våning

2 av 2 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Nora

Avgift

4 785 kr/mån

ingår värme och kallvatten.

Utgångspris

5 100 000 kr

63 354 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Nyprocucerad 4:a från 2016 ritat av Sundell Arkitekter

  Välkommen till en fantastisk ljus bostadsrätt med bästa solläget på balkongen, allt i toppskick från 2016, vackra parkettgolv, stor innergård med pool, lekplats, gym och bastu, parkering samt närhet till Mörby C! En bostad att trivas i! Här får du en bostadsrätt i toppskick med bl a: - Välkomnande hall med gråa klinkers och garderober. - Badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare m.m. - Gästtoalett. - 2 ljusa sovrum med garderober. - Master bedroom med stort fönster och garderober. - Stort ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång från vardagsrummet till balkong i västerläge. - Vitt kök från Vedum och vitvaror från Elektrolux med plats för matbord för många gäster. - Förråd ingår på ca 7 kvm. -Tvättstuga finns. - P-plats med elstolpe finns - 600kr/mån. - 2 st cykelrum. - 2 st barnvagnsrum. - Separat hus för återvinning av papper, kartonger etc. - Utanför huset finns tunna för matavfall. - Fiber indraget. - TV och internet via Bredbandsbolaget 100 Mbit/100 Mbit, grundutbud ingår för TV - 208kr/mån. Bostadsrätten ligger på bekvämt avstånd till Nora Torg och Mörby Centrum. Närhet finns till Edsviken, Ekebysjön samt Ösbysjön för härliga promenader. Kvarnparksbadet ligger på gångavstånd med simbassänger och stora plana gräsytor för lek. Det finns möjlighet att hyra en kolonilott på Lärkängens Fritidsträdgård, vilket är en liten odlingslottsförening i Danderyd. 100kvm kostar 990kr/år, 67 kvm kostar 695 kr/år samt 50kvm kostar 560 kr/år. Se larkangen.se. I närområdet finns flera bra förskolor och skolor. se www.danderyd.se. Det tar ca 15 minuter att gå till Mörby Centrum alternativt tar du bussen som har en hållplats vid Nora torg eller norra, västra och södra. I Mörby Centrum finns mataffärer, butiker, restauranger, vårdcentral, apotek, bibliotek, banker, tunnelbana m.m. Mörby Centrum genomgår just nu en omfattande om- och tillbyggnad, som innebär ett utökat utbud av både butiker, affärer och restauranger. I samband med detta byter man namn till Danderyds centrum. Med tunnelbanan från Mörby Centrum tar det endast 6 minuter till Universitetet och 15 minuter till T-centralen. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Christina Kloo Thorburn

  Fastighetsmäklare

  076-801 63 00

  christina.kloo@lansfast.se Läs mer om Christina

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Vita väggar, fondtapet, klinkers på golvet samt garderob med skjutdörrar i spegelglas.

  Badrum

  Klinkers på golvet, vitt kakel på väggarna, tvättmaskin, torktumlare Electrolux med arbetsbänk och skåp ovanför, toalett, komod med spegel, dusch, handdukstork samt värmeslingor i golvet.

  Kök

  Vitt kök, bänk i grå laminat, vitt kakel ovan diskbänk, diskmaskin, mikro, ugn, glaskeramikhäll, kyl/frys samt köksfläkt. Vita väggar och ekparkett på golvet.

  Vardagsrum

  Vita väggar och ekparkett på golvet. Utgång till stor balkong i västerläge.

  Gästtoalett

  Vitt kakel på väggarna, mörkgrå klinkers på golvet, toalett, kommod med spegel.

  Balkong

  Stor balkong med plats för soffgrupp, trätrall och sol från lunch fram till kvällen.

  Sovrum 1

  Vita väggar, ekparkett samt hög garderob med 30 cm djup.

  Sovrum 2

  Vita väggar, ekparkett samt garderob med skjutdörrar.

  Övriga utrymmen

  Två barnvagnsrum, två cykelrum, en övernattningslägenhet i trapphus 2, en lokal med pentry i trapphus 6, separat hus för återvinning för papper, kartonger m.m, gym, bastu, grovtvättstuga samt en pool på innergården.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong med trätrall och med västerläge. Sol från lunch fram till kvällen.

  Bilplats

  45 parkeringsplatser varav 26 med motorvärmare. Det finns också besöksplatser. P-plats med elstolpe kostar 600kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  780 kr/månad

  Försäkring:

  305 kr/månad

  Elkostnad:

  187 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  80 kr/månad

  Övrigt:

  208 kr/månad

  Total driftkostnad:

  780 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Internetuppkoppling 100 Mbit/100 Mbit via Bredbandsbolaget och Digital TV kostar 208kr/mån. Varmvatten 80 kr/mån. Kallvatten och värme ingår i månadsavgiften.

  Andel i föreningen:

  2,67585%

  Andel av årsavgift:

  2,57617%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Värme och kallvatten ingår i månadsavgiften.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Klockarängen

  Lägenhetsnummer:

  99-2701-1-20-2

  Antal lägenheter:

  43

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 2015.  Föreningens ekonomi:

  I avgiften ingår värme och kallvatten  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen förfogar över ett minigym, duschrum och bastu. På marknivå finns tillgång till pool för föreningens medlemmar. Det finns en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal som bokas till en mindre avgift.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor