Nakterhusvägen 3, Haninge

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Tor 21 Feb

    Hör av er till mäklaren för visning!

    Sön 24 Feb

    Hör av er till mäklaren för visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Nakterhusvägen 3 - Haninge

    Kommun

    Haninge

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    2017

    Boarea

    73m2

    Våning

    3 av 5 , Hiss finns

    Rum

    3 rok varav 2 sovrum

    Område

    Vega

    Avgift

    3 812 kr/mån

    Utgångspris

    2 995 000 kr

    41 027 kr/m2

    Nyproducerad 3:a i omåttligt populärt område - Vega

    Sällan skådad till salu är denna nyproducerade 3:a i stilsäkra materialval. Välkomna in till Nakterhusvägen 3 där hallen med sin goda förvaring leder er vidare till bostadens resterande rum. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar är melodin här. Helkaklat badrum med handfat och kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt dusch med glasdörrar. Vidare finns det även tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk bänkskiva över för avlastning samt plats för sminket, hårgelén eller borstarna. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, myshörna, kontorsdel eller pyssel. Ena sovrummet har även en egen klädkammare med bra förvaring och det andra garderober. Vardagsrummet öppnar upp sig och bjuder in till husets hjärta med den sociala planlösningen till köket. Plats för rymlig soffa och tillhörande möblemang. Bjud upp till umgänge, tillställningar, charader, kalas och julfirande eller kryp upp med en god kopp av värmande te efter en lång dag. Plats för allt som behövs i detta ljusa vardagsrum med stora fönsterpartier där ljuset dansar fram över golvet. Det fullt maskinellt utrustade köket med smart planlösning och bra arbetsytor gör matlagningen till en fröjd vare sig det så är ståtliga måltider, magiska bakverk, tacosen på en tisdag eller ostmackan till frukost. Avnjut vad er behagar vid matplatsen som rymmer 4-6 personer invid fönstret. Från vardagsrummet kommer man ut till balkongen i den eftertraktade kvällssolen. Halv inglasad balkong med plats för mysig cafégrupp. Bo i ett nytt och hett område i Vega med nära till Länna Centrum, Mio, goda busskommunikationer, skola, förskola samt vackra naturomgivningar att strosa runt i. Pendeltågsstation byggs med tåg till T-centralen. Välkomna upp!

    Ansvarig mäklare

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-02-21 00:00:00 2019-02-21 00:00:00 40 Bostadsvisning Nakterhusvägen 3, Haninge 59,185008905205, 18,1411957740784 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-02-24 00:00:00 2019-02-24 00:00:00 40 Bostadsvisning Nakterhusvägen 3, Haninge 59,185008905205, 18,1411957740784 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Ljus hall med parkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Plats för hatthylla eller barnvagn vid ingången samt garderober för bra förvaring.

    Badrum

    Helkaklat badrum i stilsäkra materialval och kulörer. Dusch med glasdörrar, handdukstork, spegelskåp med inbyggd belysning samt handfat med kommod. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva över. Perfekt för vikning av tvätten, avlastning för smink, hårgelé eller annat som kan tänkas behövas nära till hands.

    Vardagsrum

    Öppet vardagsrum med social planlösning mot köket. Stora, härliga fönsterpartier gör att ljuset dansar över golvet. Plats för stor soffa med tillhörande möblemang. Umgås med nära och kära, bjud in till kalas, julfirande eller kryp upp i soffan med en god kopp te och slappna av efter en lång dag. Utgång till balkong.

    Kök

    Det ljusa och fullt maskinellt utrustade köket med vackra detaljer och praktiskt arbetsyta gör matlagningen och bakningen till en fröjd. Håll tillställningar för era kära gäster och bjud på härliga måltider och vackra kreationer. Funkar lika bra till taco-tisdagen, ostmackan eller snabb middag. Ett kök att äta och trivas i. Plats för 4-6 personer vid matbordet.

    Sovrum 1

    Sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande nattduksbord. Praktiska garderober som slukar förvaring samt plats för sminkbord eller litet kontor.

    Sovrum 2

    Härligt sovrum med fönster för vackert ljusinsläpp samt ingång till klädkammaren. Plats för säng, myshörna eller lekhörna.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 2017

    Uteplats/Balkong

    Härlig balkong med halvinglasning med plats för mysig cafégrupp.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    620 kr/månad

    Elkostnad:

    620 kr/månad

    Total driftkostnad:

    620 kr/månad

    Personer i hushållet:

    3 st

    Kommentar:

    Driftkostnaderna är ca 620 kr/månad och fördelas enligt följande: Hushållsel ca 620 kr/mån. Driftkostnaderna är beräknade på nuvarande ägares förbrukning och kan komma att förändras efter hushållets storlek och vanor. Försäkring tillkommer.

    Andel i föreningen:

    1,8159%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-08

    Pantsättningsavgift:

    455 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 138 kr

    Betalas av köpare

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Vegabonusen

    Lägenhetsnummer:

    28

    Antal lägenheter:

    63

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Brf Vegabonusen består av 63 lägenheter. Lägenheterna är på mellan 2-4 rum och kök, från 38-93 kvm. På gårdarna mellan husen kommer det finnas grönska. Praktiska lösningar för barnvagnsförråd och sophantering för hushållsavfall finns. Likaså ett 20-tal parkeringsplatser. I nya stadsdelen Vega bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till sjöarna Drevviken och Rudan är det promenadavstånd och som erbjuder allt i form av bad och promenadstråk. Kommunikation Goda kommunikationer i området med direktbuss till Gullmarsplan (ca 15 min) samt busslinjer både till Farsta Centrum och Haninge Centrum. Den nya pendeltågsstationen Vega planeras stå klar våren 2019. När förbindelsen är igång kommer restiden till Stockholm C bli ca 20 min. Närservice Vega har sina närmsta butiker i Gallerian Port 73 längs Nynäsvägen (gångavstånd) med ca 40 butiker och restauranger samt livsmedelsbutiker som ICA Maxi, Coop Forum och Willys. I närliggande Länna köpcentrum och Haninge Centrum finns all tänkabar service. På sikt kommer man kunna göra inköpen i Vega. Enklare livsmedelsaffärer kommer finnas i området, Troligtvis i anslutning till nya pendeltågsstationen. I dagsläget finns det en F-6 skola och en förskola. Sammanlagt framöver kommer det finnas åtta förskolor och två grundskolor i stadsdelen.    Gårdsplan:

    Gemensamma utrymmen Utomhus finns det avfallsbehållare där du kan slänga hushållssopor och tidningar. Närmaste miljöstation finner du vid Hallstens Väg 2. Var ställer jag min cykel? Cykelställ finns placerade utomhus i anslutning till husen. Kombinerat barnvagns- och rullstolsrum Till vänster om entrén finns ett kombinerat barnvagns-och rullstols-/rullatorrum.    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor