Albatrossvägen 80, Vendelsö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Albatrossvägen 80 - Vendelsö

  Kommun

  Haninge

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1969

  Boarea

  63m2

  Våning

  1 av 3 (1 tr) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Vendelsö

  Avgift

  3 397 kr/mån

  Mysig mini 3:a med inglasad balkong! 1 tr upp i huset!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Endast en trappa upp i populär förening finns snart denna trevliga mini 3:a ute till försäljning! Lägenheten har byggts om från en ursprunglig 2:a och disponeras idag efter följande: Rymlig entréhall med plats för avhängning och förvaring. På golvet ligger praktiskt och stilrent klinker på härlig golvvärme. Härifrån kommer man vidare till det stora sovrummet som enkelt rymmer en dubbelsäng och god förvaring. Lilla sovrummet (idag barnrum) ligger bredvid. Mittemot finns helkaklade badrummet med dusch, även tvättmaskin med smidiga arbetsytor. Köket har bra storlek och rymmer även en matplats invid fönstren mot den lugna innergården. Härifrån har man direkt anslutning till vardagsrummet som man delat av för ett extra sovrum idag. Här finns plats för soffa och mediamöbler. Strax intill ligger den härliga inglasade balkongen under tak med trall och plats för valfri utemöblemang. Här har man möjligheten att sitta och njuta av förmiddagssolen med vy över föreningens innergård. Här bor Du i en stor och populär HSB-förening med närhet till både grönskande natur och service samt kommunikationer. Flera förskolor och skolor inom bra avstånd. Visningar kommer att hållas längre fram; kontakta gärna ansvarig mäklare för mer info!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Rymlig entréhall med ljusa väggar och ljusgrått klinker samt valnötsparkett. Avhängning i hatthylla, plats för ytterligare förvaring.

  Sovrum 1

  Större sovrum med vita målade väggar till valnötsparkett. Plats för dubbelsäng och god förvaring. Fönster mot föreningens innergård.

  Sovrum 2

  Mindre sovrum (idealt barnrum alternativt kontor). Vita målade väggar till ljusrosa fondvägg, valnötsparkett. Plats för säng och annan möblemang. Högt fönster för behagligt ljusinsläpp. Spotlights i tak.

  Badrum

  Helkaklat badrum vitt/blått kakel och ljust klinker. Dusch, tvättställ på kommod med spegelskåp över, WC samt kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Hyllplan med förvaring.

  Kök med matplats

  Trivsamt kök med ekluckor till ljust kakel, spotlights. Vita målade väggar till en grå fondvägg, valnötsparkett. Kyl och frys i pelare, inbyggd micro och ugn i arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt spishäll med fläkt över. Bra förvaring i skåp och lådor samt tillhörande arbetsytor. Matplats för 4-6 personer intill fönsterparti med vy över lugn innergård.

  Vardagsrum med balkong

  Trevligt vardagsrum med vita målade väggar till valnötsparkett. Spotlights i tak. Plats för soffa och mediamöbler. Utgång till en inglasad balkong under tak med plats för valfria utemöbler. Trall på golv. Sol under förmiddagen, utsikt över föreningens innergård.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1969

  Genomfört efter 2016: Ny innervägg med fönster till sovrum Sänkt tak med spotlights (vardagsrum och sovrum 2) Nytt kakel i kök Klinker och golvvärme i entréhall

  Uteplats/Balkong

  Rymlig inglasad balkong under tak med vy över föreningens lugna innergård. Plats för bord och stolar samt växter. Sol under förmiddagen. Utgång från vardagsrum.

  Bilplats

  I föreningen finns sammanlagt 500 st bilplatser bestående av p-platser samt garageplatser. De öppna parkeringsplatserna kostar 270 kr/mån och garage kostar 495-515 kr/mån. Separat kö.

  Övrigt

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Personer i hushållet:

  3 st

  Andel i föreningen:

  0,20708%

  Andel av årsavgift:

  0,20708%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-12

  Pantsättningsavgift:

  698 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 628 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s Brf Albatrossen

  Lägenhetsnummer:

  222

  Antal lägenheter:

  385

  Antal lokaler:

  13

  Allmänt om föreningen:

  Två tvättstugor på varje gård. Nya lokalen på Albatrossvägen 36 nyrenoverad 2017. Denna och även gästlägenheterna bokas via föreningens hemsida. Gym finns. 5 nya lägenheter byggdes och såldes 2015/2016  Gjorda renoveringar:

  Fasaderna renoverades ca år 2000 Ny tak lades ca år 2000 Stamspolning görs löpande vart femte år, senast våren 2017  TV/Internet:

  Föreningen har avtal med ComHem för leverans av TV & Bredband. Alla lägenheter har tillgång till ett fiberuttag, men anslutning avgörs av varje lägenhetsinnehavare själv. Leverantör är Ownit.  Parkering:

  För uthyrning till föreningens medlemmar kommer det att finnas 38 öppna parkeringsplatser med elstolpe samt 10 parkeringar i carport med elstolpe. De öppna parkeringsplatserna kostar 270 kr/mån och garage kostar 400-515 kr/mån.  Gårdsplan:

  Föreningen har stora murade grillar på varje gård. Dessa får användas av medlemmarna för en trevlig kväll med grannar eller vänner. Föreningen har låtit anordna en fin boulebana inom området.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns totalt 9 st tvättstugor utplacerade över de fyra gårdarna. I fem av dessa finns även en avdelning för grovtvätt. Föreningen har en övernattningslägenhet på Albatrossvägen 54 för medlemmarnas långväga gäster.De är fullt utrustad för 4 personer. Det enda du behöver ha med dig är sängkläder och handdukar. Lägenheten hyr du för 300:- per natt och den bokas via formuläret på hemsidan. Betalningen av hyran sker via den ordinarie avgiftsavin från HSB. Föreningen har låtit installera ett komplett gym med all tänkbar utrustning i källaren på Albatrossvägen 84.  Annat:

  Albatrossvägen 62 ligger i ett omtyckt och lugnt område med direkt närhet till Tyresta Nationalpark med sina fina strövområden och mysiga badsjöar. Flera större köpcentrum, stormarknader, förskolor och skolor finns i närområdet. Barnvänlig utemiljö med välordnade lekplatser och fina innergårdar med grillar. Bekvämt avstånd till bra kommunikationer med direktbussar till bl.a Gullmarsplan. Kommunikationerna är smidiga med direktbuss till Gullmarsplan och Stockholm C men även anslutningsbuss till Handenterminalen med pendeltåg och ca 30 minuters restid till Sthlm´s City. Från Vendelsömalmsvägen buss 807, 818, 824, 836 samt 892. För mer info se www.sl.se.


  Energideklaration

  Energiprestanda:

  92 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor