Kulfångsgatan 6, Vendelsö

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kulfångsgatan 6 - Vendelsö

  Kommun

  Haninge

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1992

  Boarea

  112,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  4,5 rok varav 3,5 sovrum

  Område

  Vendelsö/Haninge

  Avgift

  6 901 kr/mån

  Obligatioriskt tillägg på 609 kr per månad tillkommer (avser värme)

  Som utgångspris

  1 695 000 kr

  15 067 kr/m2

  Ljus och mysig 4/5:a med ljuvlig balkong och kvällssol!

  Med ett fint läge i omtyckta Brf Lerduvan erbjuds nu en ljus och välplanerad 4/5:a om hela 112,5 kvm. Med öppna ljusa sällskapsytor, hemtrevligt kök med utgång till mysig balkong samt 3 rymliga sovrum ryms här den större familjen utan problem. Badrum med tvättdel och extra WC samt två stora klädkammare där en smidigt kan byggas om till ett extra rum eller kontor. Genomgående ljusa golv och behagliga färgsättningar. Ombonad balkong i ett ostört lummigt läge med fin vy mot skogsområdet intill. Plats för möblemang och växtligheter, här värmer solen från efter lunch till skymning - en oas sommartid. Välskött förening med långsiktigt tänk där investeringar såsom bergvärme och solpaneler rustar för en god framtid och en stabil ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar att hyra en festlokal och det finns både garage och parkeringsplatser. Närhet till vältrafikerad buss med direktbussar till Stockholm C och Handen samt till vackra naturomgivningar, mataffär och service. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Välkomnande luftig hall med gott om plats för möblemang och kappavhängning. Golvet är belagt plastmatta och väggarna är ljusa. Hallen öppnar fint upp bostaden och ansluter till förråd/extra rum, sovrum samt badrum och gästwc. Sovrum 1 Ljust sovrum med fönster med lummig vy. Plastmatta och ljusa väggar. Gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Förråd Väl tilltaget förråd med garderober och idag finns här en extra frys (kan eventuellt ingå i köpet). Enhetligt golv och ljusa väggar. Perfekt som extra sovrum eller arbetsrum. Gästwc Intill badrummet nås en gästwc med våtrumsgolv, ljusa väggar och kaklad del invid handfatet. WC, handfat och spegel. Badrum Väl tilltaget badrum med våtrumsmatta och helkaklade väggar. WC, handfat med spegelskåp och badkar. Praktisk tvättdel med tvättmaskin, grovho och vita väggskåp. Vardagsrum Ljuvligt vardagsrum där fönsterbeklätt burspråk bjuder på en rogivande utsikt mot grönska och tillför rummet ett härligt ljus. Ekparkettgolv och ljusa väggar. Gott om utrymme för soffor, TV-möblemang och plats för sällskapsdel med extra middagsbord om så önskas. Kök och matplats Smidig anslutning mellan kök och vardagsrum. Stilrent kök med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Kyl, frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Goda arbetsytor och bra skåpförvaring. Plats för matbord invid stort fönster med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Ljust plastgolv och vita väggar. Sovrum 2 Rogivande svalt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Enhetligt golv utan trösklar och ljusa väggar. Stora fönster med fin utsikt mot lummigt skogsparti. Förråd/Klädkammare Praktisk klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Hyllor och hängare för god struktur. Sovrum 3 Ljust trevligt rum med enhetligt golv och ljusa väggar. Fönster ger ljus och här ryms soffa och säng, perfekt tonårsrum, gästrum eller extra allrum med TV.

  Hall

  Välkomnande och rymlig hall med plats för möblemang och kappavhängning. Väggarna går en ljusgul ton och golvet är belagt med ljust linoleumgolv som enhetligt löper vidare in i bostaden. Hallen ansluter till ett rymligt förråd/klädkammare som vid behov praktiskt kan byggas om till rum eller kontor.

  Sovrum 1

  Från hallen nås ett avskilt och trevligt sovrum med enhetligt golv och ljusa väggar. Stort fönster med mysig skogsvy ger fint ljusinsläpp. Plats för säng och skrivbord.

  Badrum

  Väl tilltaget badrum med våtrumsmatta och helkaklade vita väggar med detaljbård. WC, handfat med spegelskåp och badkar. Praktisk tvättdel med grovho och vita överskåp. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

  Gästwc

  Väggar i en behaglig gul ton och våtrumsmatta. WC, vitt kakel ovan handfat och plats för spegelskåp.

  Kök

  Hemtrevligt kök med fint ljusflöde från stort fönster och utgång till mysig balkong. Enhetligt ljust linoleumgolv och gula väggar. Vita skåpluckor och lådfronter samt vitt kakel ovan arbetsbänk. Vidare är köket utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis, spisfläkt. Här finns även städskåp och stort skafferi. (extra frys finns i förrådet och kan övertas om så önskas)

  Vardagsrum

  Mittemot köket välkomnar ett stort vardagsrum dig med ett härligt ljusinsläpp från fönsterbeklädd vägg som även bjuder på en trevlig skogsvy. Golvet är belagt med ekparkett och väggar i ljusgul kulör. Här ryms stora soffor och TV_möblemang samt även utrymme för sällskapsdel med plats för middagsbord. Perfekt att duka långbord vid julfirande eller kalas!

  Sovrum 2

  Svalt och lugnt sovrum med enhetligt golv och ljusgula väggar. Här ryms dubbelsäng och tillhörande möblemang samt garderober för klädförvaring. Stora fönster mot skogen bjuder på en rogivande utsikt.

  Sovrum 3

  Rymligt sovrum med ljusgula väggar och enhetligt golv. Plats för säng och soffa samt fint ljusflöde från stort fönster mot gården.

  Klädkammare och förråd

  Rymlig klädkammare mellan sovrum 2 och 3 samt ett väl tilltaget förråd i hallen. I förrådet finns garderober och extra frys som eventuellt kan ingå i köpet.

  Övriga utrymmen

  Bastu, pingisrum samt en samlingslokal somkan hyras av medlemmarna och tvättstuga i angränsande fastighet. Tvättstugan med bokningssystem, (2 tvättider/mån), 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt mangel. Tvättstugan städas en gång i veckan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1992

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät via Telia, basutbudet ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Telia bredband FiberLan, kabel-tv och bredbandstelefoni. Med bredbandstelefoni innebär att du ringer fritt via Internet/bredband till dem som har bredbandstelefoni.

  Uteplats/Balkong

  Mysig balkong med golvet belagt med grön textilmatta och ostörd utsikt mot grönska. Här trivs växtligheter och plats för utemöblemang. Solen kommer runt huset efter lunch och värmer till skymning - härlig plats för sommarhäng! Möjlighet att glasa in för att skapa ett extra rum från tidig vår till sen höst.

  Bilplats

  Garageplats. Går att hyra för 300 kr/mån. Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Handikapp parkering kan hyras för 125 kr/mån Till garageplatser och parkeringsplatser är det separat kö. För mer information och kötider kontakta Riksbyggen som ansvarar för uthyrningen

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Elkostnad:

  400 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftkostnaderna är beräknade enligt följande: Obligatoriskt tillägg för uppvärmning är 609,38 kr/månaden som ingår i månadsavgiften om 7 375 kr. Ca 400 kr/månaden för hushållsel. Driftkostnaden ovan är beräknad efter dagens hushåll och kan komma att förändras efter hushållets storlek och vanor.

  Andel i föreningen:

  0,7369786%

  Andel av årsavgift:

  0,73668%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1992

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lerduvan

  Lägenhetsnummer:

  217

  Antal lägenheter:

  150

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten i Haninge Söderby 1:840 i Haninge kommun med därpå uppförda 10 st byggnader med 150 st lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1993. Fastighetens adress är Kulfångsgatan och Vendelsövägen i Haninge. Lägenhetsfördelning: 2 rok - 31 st, 3 rok - 23 st, 4 rok - 96 st.  TV/Internet:

  Alla boende har tillgång till bredband via Telias fibernät. Hastigheten som erbjuds är för närvarande 100 Mbit upp / 50 Mbit ner och ingår i månadsavgift. Alla boende i området får TV genom Telias fibernät utan extra kostnad. Grundutbudet är Telias kanalpaket Lagom med 22 kanaler och 10 programbibliotek.  Parkering:

  Det finns för föreningens medlemmar möjlighet att hyra parkeringsplats med uttag för motorvärmare. Utomhus finns 127 platser och i kallgarage 62 platser. Dessutom finns 4-5 platser för motorcykel eller moped. För besökande finns 10 parkeringsplatser med automat för avgift. Området bevakas av Q-park.  Annat:

  Brf Lerduvan har tilldelats bonus av Riksbyggen med anledning av sitt sätt att förvalta och driva bostadsrättsföreningen. Överlåtelser/medlemsskap skickas till: Riksbyggen, Ekonomicenter, Box 540, 721 09 Västerås Riksbyggen Servicecenter 0771-860 860 (öppet dygnet runt) Mäklarbild: info@riksbyggen.se Överlåtelser/medlemsskap postas till: Riksbyggen, Servicecenter, Box 540, 721 09 Västerås 0771-860 860 (öppet dygnet runt) Frågor angående p-plats och garage besvaras av Riksbyggen.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  119 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor