Bergakungsvägen 11, Huddinge

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bergakungsvägen 11 - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Typ

  Terrasshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1987-1989

  Boarea

  92m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Snättringe

  Avgift

  8 242 kr/mån

  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel tv, internet.

  I avgiften ingår tv (basutbud via ComHem), bredband 20/100 via Telenor och IP telefoni.

  Utgångspris

  2 195 000 kr

  23 859 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna in i denna toppmoderna fyra på första våningen i Brf Docenten. Här njuter ni av genomgående hög standard och lägenhetens 94,5 väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar att skapa ett hem att trivas i. När vi kliver in i lägenheten möts vi av en välplanerad hall med plats för avhänging och en rymlig klädkammare, ett ljust och smakfullt kök med generösa ytor, öppen planlösning och plats för matbord, ett socialt och inbjudande vardagsrum med stora sällskapsytor, tre mysiga sovrum samt ett helkaklat och stort badrum med duschhörna, tvättmaskin och ett separat wc. Sist men inte minst har vi bostadens absoluta höjdpunkt - en solig terrass med underbar utsikt över området och härlig kvällssol. Här bor du i ett lugnt villaområde med närhet till både natur och bad. Gömmarens naturreservat med sina fina leder, stigar och sjön Gömmaren erbjuder aktiviteter året om. I skogen runt om sjön finns gott om bär och svamp. I området kan man även uppleva resterna av ett gammalt kulturlandskap vid Fullersta kvarn. På gångavstånd ligger Långsjön som erbjuder härliga bad sommartid och skridskoåkning och skidåkning vintertid. Det går även att promenera, springa eller cykla runt Långsjön. Intill Långsjön ligger Tranparken som har blivit ett fint område för bad och lek. Här finns även en hinderbana och ett mindre utegym som är tillgängligt för alla året om och är gratis att använda. Det finns flera förskolor i närheten och populära Utsäljeskolan ligger runt knuten och tar emot elever mellan årskurs 0-6. Det finns bra kommunikationer i området. Med buss 704 tar du dig till tunnelbanan i Fruängen eller till pendeltåget i Huddinge. Huddinge centrum med sin levande torgmiljö och breda utbud av nöje och kultur har allt du behöver; väletablerade kedjor, högklassiga butiker, livsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Varmt välkomna på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Melek Karakas

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 08 42

  melek.karakas@lansfast.se Läs mer om Melek

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns det en rymlig klädkammare. Ekgolv och vit målade väggar.

  Sovrum 1

  Mysigt sovrum med fint ljusinsläpp från fönstret som vetter mot området.

  Sovrum 2

  Sovrum med ljusa väggar och ekgolv.

  Sovrum 3

  Rymligt sovrum med ekgolv och ljusa väggar. Här finns utrymme för dubbelsäng och övrig sovrumsmöblering.

  Vardagsrum

  Rymligt vardagsrum med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier och generös takhöjd. Här får man plats med en soffgrupp samt övrig möblering efter önskemål. Från vardagsrummet kommer man ut till den trevliga terrassen som erbjuder fantastisk utsikt.

  Kök

  Ett stilrent kök i vitt utförande med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk samt plats för matbord och stolar för ca 6-8 personer. Vitvaror bestående av diskmaskin, spis, kyl/frys samt fläkt.

  Badrum

  I anslutning till hallen ligger det stilrena badrummet. Modernt utförande i en tidlös kombination av mörk klinkergolv och vitt kakel från 2016 med våtrumsintyg. Utöver det finns wc, kommod, spegelskåp, handdukstork, duschhörna, tvättmaskin samt golvvärme.

  WC

  Separat toalett som renoverades samtidigt som badrummet i samma stil. Utrustad med wc, handfat med spegelskåp ovan samt golvvärme.

  Klädkammare

  Rymlig klädkammare med plats för all möjlig förvaring.

  Övriga utrymmen

  Gym Bastu Samlingslokal Boulebana

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1989

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  För boende hos Brf Docenten så ingår bredband via Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) för hastigheten 250/100 i månadsavgiften. Önskas högre hastighet får boende vända sig till Telenor och själv bekosta mellanskillnaden. Då Brf Docenten även är ansluten till Comhem så är det möjlig att få bredband via “3-hål-i-väggen” vilket också bekostas av medlemmen själv. Gällande IP-telefoni ingår den fasta avgiften i månadsavgiften via Telenor.

  Uteplats/Balkong

  Härlig terrass i sydväst med sol från tidig förmiddag till sen kväll, här finns det plats för både möbler, växter och odlingar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  720 kr/månad

  Försäkring:

  170 kr/månad

  Elkostnad:

  550 kr/månad

  Total driftkostnad:

  720 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  0,73182%

  Andel av årsavgift:

  0,73182%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-19

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1987-1989

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Finns källarförråd som tillhör lägenheten

  Förening

  Föreningens namn:

  Docenten HSB

  Lägenhetsnummer:

  3

  Antal lägenheter:

  164

  Byggår:

  1987-1989

  Antal lokaler:

  5

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Docenten är en HSB-förening som ligger vid Bergakungsvägen i Huddinge. Föreningen omfattar 164 lägenheter i terrasshus och tvåvåningshus av radhustyp. Alla lägenheter har terrass, alternativt en stor terrassliknande balkong eller en uteplats på mark. Framtill avslutas terrass och balkong av en blomlåda med en odlingsbar yta. Alla hus som är högre än två våningar har tillgång till hiss. Föreningen ligger inom ett äldre småhusområde med friliggande villor, och i nordväst angränsar föreningen till Utsäljeområdet med rad- och kedjehus.  TV/Internet:

  För boende hos Brf Docenten så ingår bredband via Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) för hastigheten 250/100 i månadsavgiften. Önskas högre hastighet får boende vända sig till Telenor och själv bekosta mellanskillnaden. Då Brf Docenten även är ansluten till Comhem så är det möjlig att få bredband via “3-hål-i-väggen” vilket också bekostas av medlemmen själv. Gällande IP-telefoni ingår den fasta avgiften i månadsavgiften via Telenor.  Parkering:

  Föreningen har två stycken garage under respektive lägenhetshus samt en utomhusparkering. För att ställa sig i kö eller byta mellan garage och utomhusparkering, vänligen kontakta HSB Boende- service. Det finns ett antal gästparkeringar utomhus i anknytning till garagen, samt ytterligare fyra stycken nere vid Snättringevägen 38 som tillhör föreningen. För samtliga dessa platser gäller parkeringsbiljett som går att lösa i automaten vid utomhus- parkeringen eller via SMS-biljett.  Gårdsplan:

  Det finns två fina lekplatser, den ena ligger vid port 10-14 med rutschbana, gungor samt sittplatser. Den andra lekplatsen finner ni uppe på berget vid port 13-19.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har en snickarboa', en övernattningslägenhet, ett gym med tillhörande bastu, ett pingisrum och en stor samlingslokal.  Annat:

  Tvättstugor finns på Bergakungsvägen nummer 9 och nummer 16. Varje lägenhet har ett gallerförsett förråd som har samma nummer som lägenhetenhetsnumret enligt HSB:s register (2-3 siffror). Du som medlem måste själv ombesörja ett lås till förrådsdörren.


  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Primärenergital:

  111 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor