Sankt Eriksvägen 16F, Huddinge

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Sankt Eriksvägen 16F - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  34m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Glömsta

  Avgift

  2 177 kr/mån

  I avgiften ingår parkeringsplats med motorvärmaruttag och sophämtning. Vatten och el debiteras separat, se info om driftkostnader.

  Pris

  1 795 000 kr

  52 794 kr/m2

  Sista minivillan som är till salu. Missa inte chansen! Härligt och påkostad minivilla i ett smart Attefallshus. Minivillan ligger med ett ostört läge och har insynsskyddade uteplats i rakt söderläge. 34 välplanerade kvadratmetrar som bjuder på mycket ljus och ståhöjd på övreplan. I minivillan på Sankt Eriksvägen 16F finner du allt du önskar! Lugnt läge, smakfulla detaljer, stort badrum, påkostat kök från Marbodal, genomgående ljusgrå ekparkett, neutrala vita väggar samt bra förvaringsmöjligheter. Takhöjd om ca 4.4 meter på den öppna ytan! Utöver allt detta får du också en härlig trädäckad altan i söderläge, eget förråd och parkeringsplats med motorvärmaruttag. Glömsta är ett lummigt villaområde med blandad bebyggelse. Området är i full expansion men erbjuder fortfarande natur runt knuten och bad i Gömmarens naturreservat. I närheten finner vi även ridhus, förskolor och skolor samt närhet Flottsbro friluftsområde. Bra busskommunikationer till Huddinge centrum som har ett bra utbud av affärer, restauranger, caféer, livsmedel och apotek. Från Huddinge C tar det ca 16 minuter att ta sig in till Stockholm C med pendeltåget. Glömsta ligger inom dem expansiva planerna för Södertörnsleden där det också planeras en spårvagnslinje som går från Flemingsberg till Älvsjö station via Kungens Kurva.

  Ansvarig mäklare

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Extra kontaktperson

  Melek Karakas

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 08 42

  melek.karakas@lansfast.se Läs mer om Melek

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning nedre plan

  Planlösning övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  ENTRÉPLAN

  Vardagsrum

  Vardagsrum/allrum som är öppet och med härligt ljusinsläpp via de stora fönstren. Praktiskt klinkergolv i entrén, ljusgrå ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till trädäckad och insynsskyddad altan på baksidan i rakt söderläge.

  Kök

  Mycket smakfullt kök från Marbodal med påkostade detaljer, bänkskiva i svart komposit, bra arbetsytor och spotlights. Utrustning: induktionshäll, inbyggnadsugn, micro, fläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl-frys. Samtliga vitvaror från Siemens.

  Badrum

  Stilrent och helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, duschhörna, wc, kommod med tvättställ, spegelskåp, handdukstork, spotlights och kombimaskin (tvätt och tork).

  ÖVRE PLAN

  Sovrum/sovloft med ljusgrå ekparkett, vitmålade väggar, spotlights, skjutdörrsgarderob med inredning. Utöver en dubbelsäng får du också plats med annan typ av möblering så som arbetsbord eller liknande. Takhöjd 2 meter och fönster som vetter åt tre väderstreck!

  Övriga utrymmen

  Rymligt isolerat förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Luft/luft-värmepump+ elradiatorer

  Uteplats/Balkong

  Trädäckad altan om ca 12 kvm. Utebelysning för sena och mysiga kvällar. Sol hela dagen, söderläge.

  Bilplats

  Parkeringsplats med motorvärmaruttag.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  530 kr/månad

  Elkostnad:

  360 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  170 kr/månad

  Total driftkostnad:

  530 kr/månad

  Kommentar:

  I kostnaden för el ingår kostnad för hushållsel och uppvärmning. Observera att kostnaderna är uppskattade eftersom ingen bor i bostaden.

  Andel i föreningen:

  5,47%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Luft/luft-värmepump+ elradiatorer

  Förening

  Föreningens namn:

  Bågskytten Glömsta

  Lägenhetsnummer:

  16fa1

  Antal lägenheter:

  9

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor