Sjödalsvägen 15, Vån 6, Huddinge

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Sjödalsvägen 15, Vån 6 - Huddinge

Kommun

Huddinge

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

49m2

Våning

6 av 9 , Hiss finns

Rum

1,5 rok varav 1 sovrum

Avgift

2 819 kr/mån

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Äntligen är en av Huddinges kvadratsmarta tvåor ute till försäljning! Lägenheten har genomtänkta materialval och stora fönster samt en generös balkong i rakt söderläge. Optimal planlösning som erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum, välplanerat kök från Marbodal, mysigt sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den generösa balkongen är pricken över i:et med sitt höga insynsskyddade läge, vidsträckta utsikt samt soliga söderläge! I Huddinge bor ni i ett fridfullt och grönskande område som erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter. Inom ett par minuters gångavstånd ligger Sjödalsparken med bland annat boulebanor och lekplatser samt fina naturområden med motionsslingor som lockar till härliga promenader och joggingturer. På bekvämt gångavstånd ligger Huddinge Centrum som har ett stort utbud av såväl butiker som restauranger och kaféer. Goda kommunikationer från Huddinge Station där pendeltåget tar er snabbt och enkelt in till stan samt Fullersta torg som är en stor knutpunkt för flertalet busslinjer.

  Ansvarig mäklare

  Melek Karakas

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 08 42

  melek.karakas@lansfast.se Läs mer om Melek

  Extra kontaktperson

  Marina Bergman

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-490 96 14

  marina.bergman@lansfast.se Läs mer om Marina

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt rymlig inrett klädkammare/walk in closet med plats för all möjlig förvaring.

  BADRUM

  Helkaklat badrum med vackra skifferplattor samt spotlights. Utrustat med: Golvvärme, tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva och skåp ovan, duschhörna, handfat, kommod, spegel, handdukstork samt wc.

  VARDAGSRUM

  Mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, ekparkett och vitmålade väggar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns utgången till bostadens härliga balkong i rätt solläge.

  KÖK

  Ett stilrent kök i vitt utförande från Marbodal med vita luckor och vitt stående kakel plattor ovan arbetsbänk samt plats för matbord och stolar. Vitvaror från kvalitativa Siemens, bestående av: -Integrerad kyl/frys -Integrerad diskmaskin -Induktionshäll -Inbyggd ugn -Inbyggd mikrovågsugn

  SOVRUM

  Sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Två platsbyggda garderober.

  Övriga utrymmen

  Cykelförvaring, barnvagnsrum, källargarage och parkeringsplatser finns. Föreningen har även en praktisk och trevlig upphöjd gård som ligger på taket av bottenvåningen mellan huskropparna och förbinder dessa med varandra. Gården är både funktionell, med väderskyddad plats för de flesta boendes cyklar under ett sedumtak, och social, med utrymme att umgås på. Den bjuder på olika trädgårdsrum och en spännande utsikt över närområdet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Den fantastiska balkongen sträcker sig längs hela lägenheten och är perfekt för umgänge med vänner och familj. Här ryms gott och väl både matbord och loungemöbler om så önskas. På golvet ligger snyggt trall.

  Bilplats

  Parkeringsmöjligheter finns i föreningen och i området. Föreningen har 37 garageplatser och 43 parkeringsplatser + 1 handikapplats. Garaget kostar 800 kr/mån och 400 kr för parkeringsplats utomhus. Kontakta föreningen för mer info och ev köplats.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  360 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  110 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  50 kr/månad

  Total driftkostnad:

  360 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,63%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-05

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Klockarbacken 7

  Lägenhetsnummer:

  1063

  Antal lägenheter:

  104

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Klockarbacken ligger fritt i gathörnet Sjödalsvägen/Förrådsvägen, ett stenkast från pendeltågsstationen. De 139 effektivt planerade bostadsrättslägenheterna fördelas på två framträdande huskroppar med 9 respektive 15 bostadsvåningar. Utsikten på de högre planen blir storslagen. Husens bottenvåning inrymmer 5 st kommersiella lokaler som är uthyrda till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, sushi restaurang, gym, italiensk restaurang och frisör. På gavelsidan lyser strålkastare upp de smala nischerna vilket garanterar att huset fångar blickarna. Smarta planlösningar gör att du kan få ut mesta möjliga av kvadratmeterna. I centrum finns all tänkbar handel och service och med pendeln, som endast ligger 5 minuter bort, är du inne i Stockholm city på en kvart.  Annat:

  Bostadsrättsföreningen har en sluten Facebook grupp för boende på Sjödalsvägen 15 och 17 som heter Bostadrättsföreningen Klockarbacken. Föreningen förvaltas av Einar Mattson.


  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Primärenergital:

  69 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor