Småbrukets Backe 16, 5 tr, Huddinge

1 645 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Småbrukets Backe 16, 5 tr - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  40m2

  Våning

  5 av 6 , Hiss finns

  Rum

  1 rok

  Område

  Visättra

  Avgift

  2 091 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

  I avgiften ingår värme, vatten, och tv/bredband (Telia triple play).

  Utgångspris

  1 645 000 kr

  41 125 kr/m2

  På våning 5 av 6 finner vi denna optimalt planerade lägenhet. Balkong i söderläge och med mycket ljusinsläpp finner vi denna fräscha och nyproducerad lägenhet i Visättra Ängar. Genomgående parkettgolv och målade väggar. Möjligt att dela av vardagsrummet för att få en mini 2:a eller sovalkov. På Småbrukets backe bor du lummigt med naturen runt knuten. Här finns promenadstråk och utegym för den aktive. Ett perfekt läge med promenadavstånd till Flemingsbergs station med pendeltåg som åker till Stockholm C på ca 16 minuter. Här finns också restauranger och livsmedel hos Ica Maxi. För den som inte vill gå finns bussar ett stenkast från lägenheten. Flemingsberg är ett expansivt område där det planeras en tvärbana mellan Flemingsberg och Älvsjö via Kungens Kurva. Möjlig inflyttning 27 juni 2019. Observera att lägenheten säljs på ritning vilket innebär att det är endast bokade visningar på kontoret.

  Ansvarig mäklare

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Parkettgolv, målade väggar, klädhängare och garderober. Här finns också en klädkammare/förråd.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkergolv, wc, dusch, tvättställ och tvättmaskin (kombi).

  Kök

  Kök med öppen planlösning mot rum. Parkettgolv, målade väggar, vita luckor och bra arbetsytor. Utrusning: spishäll, fläkt, ugn, micro, diskmaskin och kombinerad kyl-frys.

  Rum

  Luftigt rum med parkettgolv, målade väggar samt öppen planlösning mot kök. Utgång till balkong.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  TV

  Digital-tv via Telia Tripleplay

  Bredband

  Bredband via Telia Tripleplay

  TV & bredband

  Lägenheterna är anslutna till ett bredbandsnät (Telia Tripple-Play) för digital-TV och bredband. Kostnaden för grundutbudet ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Solig balkong om ca 5,4 kvm i rakt söderläge.

  Bilplats

  85 st parkeringsplatser som går att hyra för föreningens medlemmar.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  323 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  173 kr/månad

  Total driftkostnad:

  323 kr/månad

  Kommentar:

  Kostnaden för el är preliminär och kan variera beroende på förbrukning.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  0,55402%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  Brygghuset i Visättra Ängar

  Lägenhetsnummer:

  1-1501

  Antal lägenheter:

  152

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Brygghuset i Visättra Ängar består av 152 lägenheter fördelade på 4 st bostadshus på 6 våningar. Samtliga lägenheter har kollektiv elmätning med individuell undermätning. Föreningen innehar fastigheten med äganderätt. Förråd finns i respektive lägenhet.  TV/Internet:

  Lägenheterna är anslutna till ett bredbandsnät (Telia Tripple-Play) för digital-TV och bredband. Kostnaden för grundutbudet ingår i avgiften.  Parkering:

  Föreningen har 85 st. parkeringsplatser, varav 4 st är handikapplatser och besöksplatser. Kostnad: 400 kr/ plats och mån.  Gårdsplan:

  Trevlig innergård med utegym och trevliga umgängesytor som kan användas fritt av föreningens alla medlemmar.  Gemensamma utrymmen:

  Cykelställ i anslutning till entrén till huset. Underjordiska sopbehållare för hushållssopor.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor