Terapivägen 12B, Huddinge

1 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Terapivägen 12B - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  103m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 11 , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Avgift

  9 444 kr/mån

  ink värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni.

  Utgångspris

  1 295 000 kr

  12 573 kr/m2

  Välkommen till en ljus och öppen fyrarumslägenhet på Terapivägen!

  Denna välplanerade lägenhet erbjuder en välkomnande hall med laminat golv, ett helkaklat badrum, separat wc, rymliga sovrum, klädkammare som går att göra om till rum, ett öppet och ljust vardagsrum, ett kök med gott om plats för förvaring samt inte minst en underbar inglasad balkong. Mat och servicebutiker hittar ni i Flemingsbergs Centrum som ligger ca 5 minuters promenad bort, eller Huddinge Centrum (ca 5-10 minuter med Pendeltåg/Buss) Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där många fjärrståg och pendeltåg stannar. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Vidare finns det förbindelser mot Haninge, Tumba, Hallunda, Skogås och Hagsätra. Det är även bara några få minuters promenad till Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde som erbjuder skidåkning, skridskoåkning, bad och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem (3 minuter), Linnéan Förskola Fritidshem (6 minuter), Annerstaskolan Grundskola (7 minuter) och Visättraskolan Grundskola (15 minuter) i närheten. Varmt välkommen att flytta in i denna härliga fyra!

  Ansvarig mäklare

  Melek Karakas

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 08 42

  melek.karakas@lansfast.se Läs mer om Melek

  Extra kontaktperson

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en inbjudande, öppen och stor hall med inbyggda garderober, målade väggar och laminatgolv.

  Sovrum 1

  Rofyllt sovrum med linoleumgolv, målade väggar och fönster.

  Sovrum 2

  Sovrum med linoleumgolv , tapetserade väggar samt fond vägg och fönster med rikligt ljusinsläpp.

  Sovrum 3

  Mysigt sovrum med linoleumgolv, målade väggar och fönster som vetter mot den lugna innergården.

  WC

  Seperat wc med plastmatta, handfat, och spegel.

  Kök

  Kök med vita luckor och lådor, linoleumgolv, tapetserade väggar och matplats för ca 4-6 personer samt utgång till den inglasade balkongen. Utrustning: spis med dubbla ugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med parkett under matta, tapetserade väggar, plats för soffgrupp och tv-möbel. Från fönstret har man fin utsikt över närområdet.

  Badrum

  Helkaklat och fräscht badrum med klinkergolv. Utrustat med badkar, handfat, wc och toalettskåp. Tvättmaskin och torktumlare ingår ej.

  Klädkammare

  Rymlig klädkammare med plats för all möjlig förvaring.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1975

  2010 renoverades samtliga tvättstugor med nya maskiner. 2014 Samtliga ventilationskanaler har rengjorts 2015 Ny OVK kontroll 2017 Byte av entrépartier och nya fönster Kommande renoveringar Renovering av gården Renovering av trapphus Renovvering av balkonger Stambyte (planerad start tidigast 2024)

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Bredband

  Bredband via fast lina (Bredbandsbolaget).

  TV & bredband

  Ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong som vetter mot trevlig innergård. Förmiddags sol, läge öster.

  Bilplats

  Parkering och garageplats går att hyra, separat kö. Kontakta föreningen för tillgänglighet och pris.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  492 kr/månad

  Försäkring:

  125 kr/månad

  Elkostnad:

  367 kr/månad

  Total driftkostnad:

  492 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,32416%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-31

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft.

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2010 renoverades samtliga tvättstugor med nya maskiner. 2014 Samtliga ventilationskanaler har rengjorts 2015 Ny OVK kontroll 2017 Byte av entrépartier och nya fönster Kommande renoveringar Renovering av gården Renovering av trapphus Renovvering av balkonger Stambyte (planerad start tidigast 2024)

  Förening

  Föreningens namn:

  Kullen HSB

  Lägenhetsnummer:

  40

  Antal lägenheter:

  471

  Antal lokaler:

  9

  Allmänt om föreningen:

  I föreningen finns det 471 lägenheter varav 54 med hyresrätt och 9 lokaler. Föreningen bildades 1990.  Gjorda renoveringar:

  2010 renoverades samtliga tvättstugor med nya maskiner. 2014 Samtliga ventilationskanaler har rengjorts 2015 Ny OVK kontroll 2017 Byte av entrépartier och nya fönster Kommande renoveringar Renovering av gården Renovering av trapphus Renovvering av balkonger Stambyte (planerad start tidigast 2024)  TV/Internet:

  Ingår i avgiften.  Parkering:

  Parkering och garageplats går att hyra, separat kö. Kontakta föreningen för tillgänglighet och pris.  Gårdsplan:

  Trevlig innergård med lekplats.  Gemensamma utrymmen:

  Tvättstuga, bastu och samlingslokal.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  149 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor