Visättra Backe 4B, Huddinge

2 100 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Visättra Backe 4B - Huddinge

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2015

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Visättra

  Avgift

  4 442 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och p-plats.

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och p-plats.

  Utgångspris

  2 100 000 kr

  29 167 kr/m2

  Välkommen till denna välplanerade 3:a med fantastisk uteplats i söder! Trevlig förening där parkeringsplats ingår i avgiften. Omedelbar närhet till naturen och strövområden. Bra utbud av service och kommunikationer. Denna välplanerade lägenhet erbjuder genomgående fräscha och stilrena materialval bland annat ett väl tilltaget badrum, ett ljust och fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrum som skapar sociala och rymliga ytor samt inte minst en underbar uteplats i söderläge med sol hela dagen och härlig utsikt. Barnvänligt område med Flemingsbergsskogens naturreservat på promenadavstånd. Även närhet till Visättra idrottplats och utegym. Flemingsberg genomgår en rejäl förändring och en helt ny stadsdel ska byggas, det är tänkt att integrera Flemingsbergs olika stadskärnor och skapa en tätare stadsbygd. Samtidigt planeras Spårväg syd i området, en tvärförbindelse mellan Flemingsberg till Älvsjö, via Kungens kurva. Här finns sedan tidigare sjukhus, forskning, Södertörns högskola, Karolinska institutet och KTH. Busshållplats finns i området samt pendeltåg och fjärrtåg. Förskola och skola finns på 5 minuters promenadavstånd från bostaden. Busshållplats precis utanför bostaden och nyöppnat Ica Maxi några minuter från bostaden. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde som erbjuder skidåkning, skridskoåkning, bad och vandringsleder. Skidåkning samt skridskoåkning är även möjlig i närliggande Flemingsborgsskogen och dess elljusspår. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Melek Karakas

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 08 42

  melek.karakas@lansfast.se Läs mer om Melek

  Extra kontaktperson

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med ljusa väggar och snyggt ljust eklaminat som fortsätter in i övriga bostaden. I anslutning till hallen finns en garderob och inomhusförråd för ytterligare förvaring.

  BADRUM

  Rymligt och fräsch badrum med helkaklade väggar samt våtrumsmatta. Utrustad med wc, kommod, spegel, tvättmaskin och torktumlare.

  VARDAGSRUM

  Öppet och ljust vardagsrum vilket skapar en luftig känsla tillsammans med ljusinsläppet som kommer in från de generösa fönsterpartiet. Ljusa väggar och eklaminatgolv. Utgång till en rejäl balkong i rätt solläge.

  KÖK

  Stilrent och modernt kök med ljusa luckor och gott om förvaring. Rostfri ho och arbetsbänkar i laminat. Elegant kakel i grått ovan arbetsbänken. Induktionshäll, fläkt, kyl och frys, inbyggd ugn. Ljusa målade väggar samt eklaminatgolv. Sittplats med plats för 6-8 personer. Ledlistarmatur under skåp. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet.

  SOVRUM 1

  Mysigt sovrum med fint ljusinsläpp, eklaminatgolv, vit målade väggar och platsbyggda garderober.

  SOVRUM 2

  Rogivande sovrum med härligt ljusinsläpp. Eklaminatgolv, vitmålade väggar och platsbyggda garderober.

  KLK

  Rymlig klädkammare i anslutning till hallen men plats för all möjlig förvaring.

  Övriga utrymmen

  Varje trappuppgång har ett barnvagnsrum/cykelförråd. Utöver det finns det även ett miljörum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015

  TV & bredband

  ComHem

  Bilplats

  Alla lägenheter har sin egna parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. El till parkeringsplatsen tillkommer.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  600 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  600 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  2,18982%

  Andel av årsavgift:

  2,18983%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-24

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2015

  Ventilation:

  FTX ventilation

  Förening

  Föreningens namn:

  Boklok Solhöjden

  Lägenhetsnummer:

  09972

  Antal lägenheter:

  48

  Byggår:

  2015

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen registrerades hos bolagsverket 2013-12-12 men bildades 2016-06-13 och består av tre flerbostadshus med 48 lägenheter. Föreningen är belägen på Kvarnängsvägen 8 och Visättra backe 2-6.  Föreningens ekonomi:

  Avgiften höjdes med 1% i Januari 2019.  TV/Internet:

  ComHem  Parkering:

  Varje bostad har en parkeringsplats som ingår i avgiften.  Gemensamma utrymmen:

  Varje trappuppgång har ett barnvagnsrum/cykelförråd. Det finns även ett miljörum (soprum).  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor