Objektbild

Duvbergsvägen 26, VÅRBY

Välplanerad tvåa nära naturen!

Pris:

1 950 000 kr

Månadsavgift 3 133 kr/mån I månadsavgiften/hyran ingår vatten, värme samt Comhems basutbud av digitala TV-kanaler. Mätare för el finns i samtliga lägenheter och betalas i efterskott (kvartalet efter mätningen).

Bostadsrättslägenhet - VÅRBY

Rum: 2 rok varav 1-1 sovrum

Våning: 4 av 4 , hiss finns

Byggår: 1975

Boarea: 58 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Högst upp i huset finner du denna ljusa 2:a! Bostaden håller genomgående fin standard med praktiskt kök, fräscht badrum, rymligt vardagsrum och ett stort rofyllt sovrum med utgång till balkongen. Balkongen har härlig utsikt över området och bjuder på många soltimmar. Genom enkla medel kan vardagsrummet delas av med möjlighet till ett extra sovrum. Fönster i två väderstreck ger bostaden fantastiskt ljusinsläpp. Stabil förening med låga avgifter och tvättstuga. Föreningen har även en stor innergård med lek-och spelplatser samt bänkar och bord. Här bor du i ett lugnt och härligt område på gångavstånd till Mälaren med fina promenadstråk och en allmän badplats. Det tar ett par minuter att gå till Vårby Gårds centrum med butiker, bibliotek, restauranger samt skola. Där finns även flera busslinjer och T-banan som tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Ett stenkast från bostaden ligger Skärholmen centrum; Heron City och Kungens Kurva, ett av Skandinaviens största köpcentrum. Här finns Ikea, Rusta, Ica Kvantum, Elgiganten, restauranger, butiker, apotek och mycket annat. Här finns allt man kan önska sig av en trivsam bostad!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Marina Bergman

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-490 96 14

  marina.bergman@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Hussein Ammouri

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-214 59 23

  hussein.ammouri@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Hall med avhängningsmöjligheter och förråd med gott om förvaring. Vitmålade väggar och praktiskt fint parkettgolv.

   FÖRRÅD

   Rymligt förråd med gott om förvaring. Detta utrymme kan utnyttjas som ett extra sovrum eller kontorsrum genom enkla medel.

   KÖK

   Praktiskt kök med alla de bekvämligheter ni behöver. Vita skåpluckor, vitt kakel ovan bänkskivan, goda förvaringsutrymmen med över- och underskåp, draglådor och bra arbetsytor. Ljust golv och ljusa väggar. I köket finns plats för stort matbord med 4-6 platser intill fönster som ger härligt ljusinsläpp. Utrustning; kyl/ frys, ugn, spis och fläkt. Parkettgolv och vitmålade väggar.

   VARDAGSRUM

   Rymligt och ljust vardagsrum med plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang. Med enkla medel kan man fördela rummet till ett extra sovrum. Rummet har stora fönsterpartier som ger en känsla av ljus och rymd. Vitmålade väggar och parkettgolv.

   SOVRUM

   Rofyllt sovrum med med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar. Genom sovrummet nås balkongen.

   BADRUM

   Fräscht badrum med badkar, wc, tvättställ, spegelskåp samt handdukstork.

   Uteplats/Balkong

   Rymlig balkong med plats för mysiga utemöbler. Fantastisk utsikt mot natur och grönska.

   Bostad

   Boarea

   58m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

   Våning

   4 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   17806

   Andel i föreningen

   0,00419%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Renoveringar

   Samtliga hissar kommer att bytas ut under 2021-2023. Ventilationssystemen är kontrollerade 2017 och en obligatorisk ny kontroll kommer att göras 2023.

   TV och internet

   Möjlighet till bredband finns för Comhem och Bredbandsbolaget/Telenor.

   Övriga utrymmen

   Det finns en gemensam bastu.

   Byggnad

   Byggår

   1975

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lövgården 1

   Föreningens organisationsnummer

   769631-1542

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   196 st , varav hyresrätter: 68 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Lövgården1 är en bostadsrättsförening som ligger på Duvbergsvägen 2 – 46 i natursköna Vårby Gård. På gångavstånd finns, t.ex. Mälaren med fina promenadstråk och en allmän badplats, Kungens kurvas shoppingområde samt Skärholmen Centrum. Föreningen består av fyra hus med 196 lägenheter och har en stor innergård med lek-och spelplatser samt bänkar och bord. Det tar ett par minuter att gå till Vårby Gårds centrum med butiker, bibliotek, restauranger samt skola. Där finns även flera busslinjer samt T-bana.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en solid ekonomi. I dagsläget finns det hyresrätter som ses som dold intäkt till föreningens ekonomi.

   Gemensamma utrymmen

   I fastigheten finns fem tvättstugor varav en för grovtvätt, källarförråd samt flera cykel-/barnvagnsrum. Det finns en gemensam bastu som ett antal boende ansvarar för. Det finns 3 s.k. Moloker för hushållssopor och ett miljöhus för sopsortering.

   Gårdsplats

   Stor innergård med lek-och spelplatser, grillplats samt bänkar och bord.

   Parkering

   På fastigheten finns ett parkeringshus med 52 platser under tak och 72 öppna platser. Dessutom finns 8 månadsparkeringsplatser (för boende) och 8 gästparkeringsplatser. Det finns en kö till parkeringarna och i dagsläget är det svårt att säga hur lång kötiden är men förhoppningsvis att köparen kan erhålla en parkering inom 3 månader. Parkering inomhus kostar 354:- /mån och utomhus 214:-/mån. (uppgifter från föreningen 2021-01-15).

   Försäkring

   Fastighetsförsäkringen finns hos Nordeuropa Insurance Design.

   Föreningens hemsida

   www.lovgarden1.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Duvbergsvägen 26, VÅRBY

   Kommun: Huddinge

   Område: Vårby Gård

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 950 000 kr

   Månadsavgift: 3 133 kr/mån I månadsavgiften/hyran ingår vatten, värme samt Comhems basutbud av digitala TV-kanaler. Mätare för el finns i samtliga lägenheter och betalas i efterskott (kvartalet efter mätningen).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-07

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Huddinge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sjödalsvägen 15a i Huddinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Huddinge!

   Läs mer

   Bobutiken i Huddinge

   Hitta din mäklare i Huddinge

   Liknande bostäder