Lammholmsbacken 205, Vårby

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lammholmsbacken 205 - Vårby

  Kommun

  Huddinge

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  79,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Vårby

  Avgift

  4 790 kr/mån

  Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud)

  Utgångspris

  1 995 000 kr

  25 094 kr/m2

  Välkomna till en totalrenoverad och smakfull lägenhet på Lammholmsbacken 205. Här är det bara att flytta in! Lägenheten är modern och har genomgått en grundlig renovering från golv till tak och kök till badrum. Den är även omgjord till en mini 4:a från en 3:a. Interiören bjuder på genomgående fin ekparkett, målade väggar i ljusa nyanser och spotlights. En välkomnande hall med praktiska garderober och plats för avhängning. Ett nytt och fräscht kök från IKEA som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns det även en fransk balkong. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme och tre rogivande sovrum. Renoveringen har skett 2018 i maj månad. Tvättmaskin, torktumlare, gardin stång och garderoben lämnas i lägenheten. Vid önskan ingår även soffa, soffbord och matgrupp. Lägenhetsförråd i anslutning till lägenheten. Lummig och trevlig innergård utan trafik och med lekpark samt grillplats. Gångavstånd till tunnelbana, grönområden och fotbollsplan. Söker du något som är färdigrenoverat - då bör du se denna lägenhet på plats!

  Ansvarig mäklare

  Håkan Korkmaz

  Reg.Mäklare/Franchisetagare

  0704-22 33 36

  hakan.korkmaz@lansfast.se Läs mer om Håkan

  Extra kontaktperson

  Melek Karakas

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-68 08 42

  melek.karakas@lansfast.se Läs mer om Melek

  Alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med parkettgolv, spotlights, målade väggar och garderob med skjutdörrar.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med parkettgolv, målade väggar, spotlights, öppen planlösning och fransk balkong.

  Kök

  Smakfullt kök med spotlights, parkettgolv, bra arbetsytor, rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrum och hall. Utrustning: spishäll, fläkt, varmluftsugn, micro, diskmaskin och kombinerad kyl-frys.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, duschhörna, wc, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och spotlights.

  Sovrum 1

  Sovrum med parkettgolv, målade väggar, spotlights och inbyggd garderob med skjutdörr.

  Sovrum 2

  Sovrum med parkettgolv, målade väggar, spotlights och inbyggda garderober med skjutdörrar.

  Sovrum 3

  Sovrum med parkettgolv, målade väggar och spotlights.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd på samma våningsplan, källarförråd och tvättstuga med torkrum. Föreningen har också övernattningslägenhet som kan hyras.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Com Hem.

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong som vetter mot innergården. Trevlig innergård utan trafik.

  Bilplats

  Det finns 164 parkeringsplatser varav 144 st hyrs ut till Brf medlemmarna. 20 st parkeringsplatser är gästparkering. Föreningen kontaktas för p-plats och ev. kötid

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  550 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  550 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,55983%

  Andel av årsavgift:

  0,55983%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-16

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Vårby Gård HSB

  Lägenhetsnummer:

  67

  Antal lägenheter:

  196

  Antal lokaler:

  33

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen bildades 1972 och består av 192 lägenheter samt 33 lokaler varav 32 med hyresrätt (extra förråd) Föreningen äger våra två bostadshus och innehar marken med tomträtt. Tomträtten omfattar parkeringarna öster och väster om bostadshusen samt gräsytor norr och söder om husen.  Gjorda renoveringar:

  2012/2013 Nya isolerglas fönster (ljud och värmeisolerande) med nya persienner. 2014 Obligatorisk ventilationskontroll och sotning. Ny tilluftsaggregat festlokal. Besiktning och tekniskt utredning av föreningens galvaniserade kallvattenledningar. Nytt bastuaggregat. Nytt golvbeläggning med kompletterande ljuddämpande mattor i gym. 2015 Renovering av hobbyrum, gång och tvättstuga pga. fuktskada. 2016 Ny asfaltering. 2017 Ny temperaturgivare har installerats för att bättre kunna reglera inomhus temperaturen. Ombyggnad av gamla förskolelokalen till 4 st lägenheter. Påbörjad takreparation.  TV/Internet:

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Com Hem.  Parkering:

  Det finns 164 parkeringsplatser varav 144 st hyrs ut till föreningens medlemmar, dem resterande 20 st är gästparkeringar. P-plats kostar cirka 130:-/mån, vänligen kontakta föreningen för köplats.  Gårdsplan:

  Grönytor och grillplats. I direkt närhet till föreningen finns en välutrustad lekplats, Vårbyparken, en fotbollsplan med konstgräs i full storlek samt en skatepark.  Gemensamma utrymmen:

  Övernattningsrum, tvättstugo, en hobbylokal, en festlokal, en bastu och ett gym.  Annat:

  Bra att veta för dig som nyss har flyttat in. Du behöver inte teckna eget el-abonnemang. Föreningen har ett gemensamt abonnemang och du blir debiterad din förbrukning på din månadsavgift. Du behöver inte teckna bostadsrättstillägg på din hemförsäkring. Det har föreningen redan gjort åt dig. Den blå brickan, som du behöver för att komma in till tvättstugan och grovsoprummet, måste aktiveras. Vänd dig till vicevärden. För att hyra parkeringsplats, besök vicevärden eller e-posta vicevard.varby@bredband.net


  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  109 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor