Barkarbyvägen 66, Järfälla

2 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Barkarbyvägen 66 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

41m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 0 (Våningsplan 4. ) , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Barkarbystaden

Avgift

2 495 kr/mån

Utgångspris

2 250 000 kr

54 878 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ett stenkast från affärer, natur samt kommunikationer Finner ni denna trevliga och välplanerade lägenhet. En trevlig och härlig 1a med allt du kan tänkas behöva. I hallen finner du gott om avhängningsmöjligheter samt garderober med bra förvaring. Vidare finner du det helkaklade badrummet med tvättmaskin. Köket är fullutrustad med gott om förvaring, du har plats för både soffa och matbord tack vare den öppna planlösningen. Via rummet kommer du till den härliga balkongen mot innergården. Här får ni det bästa från två världar. En liten promenad bort finner ni IKEA, Stockholm Quality Outlet samt nya köpområdet Flottiljen och vänder ni blinkarna åt andra hållet finner ni härliga strövarområden och ett vackert naturreservat. Föreningen har även ett eget gym, hobbyrum samt en trevlig relaxavdelning med bastu. Boende i föreningen har även möjlighet att hyra bil från föreningens bilpool. Stenkast ifrån kommande tunnelbana. Låter det intressant? Kontakta mäklaren för visning!

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Fastighetsmäklare /Nyproduktionsansvarig

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Extra kontaktperson

  Joel Nylund

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-084 976

  joel.nylund@lansfast.se Läs mer om Joel

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Rymlig hall med stilrent klinkergolv samt ljusa väggar. Goda avhängningsmöjligheter. Kök: Trevligt litet kök fullutrustat med tillval. Kökets utrustning: kyl, frys, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt fläkt. Ljusa väggar samt parkettgolv. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum: Stort vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp. Utgång till den härliga uteplatsen i soligt söderläge. Ljusa väggar samt parkettgolv. Duschrum: Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme, handdukstork. Duschhörna, wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. Sovalkov: Parkettgolv samt ljusa väggar. Klädkammare: Praktisk klädkammare. Parkettgolv samt ljusa väggar.

  Bilplats

  Förening har även garage under byggnaden med hiss rakt upp till lägenheterna.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,74463%

  Andel av årsavgift:

  0,74463%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-08

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  644

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor