Flygfältsvägen 17, Järfälla

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Flygfältsvägen 17 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  31,5m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Barkarbystaden

  Avgift

  2 057 kr/mån

  Pris

  1 995 000 kr

  63 333 kr/m2

  Accepterat pris. Välkommen till denna välplanerade och moderna lägenhet om 31.5 kvm. En öppen planlösning som ger lägenheten ett trevligt ljus och en härlig rymd och dessutom har man en egen uteplats om 7 kvm. Här bor man med Barkarby Handelsplats precis in på knuten och goda kommunikationer. Lägenheten säljs på ritning och ni kommer vara de första som bosätter er här. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Inflyttning sker i början på 2019!

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Alla bilder

  Planritning

  planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall bakom säkerhetsdörr med bra förvaring i form av garderober.

  Badrum

  Ljust och rymligt badrum som är helkaklat. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

  Kök/Vardagsrum

  Ljust och socialt kök som är i öppen planlösning mot vardagsrum. Modernt och gott om ljusinsläpp från fönster och altandörr.

  Uteplats

  Rymlig uteplats om hela 7 kvm där man kan spendera mycket tid varma sommardagar.

  TV & bredband

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  7-1103

  Antal lägenheter:

  212

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Överlåtelse av bostadsrätt skall av ny bostadsrättshavare (köparen) uttagas överlåtelseavgift med belopp motsvarande 2,5 % av prisbasbelopp enligt socialförsäkringsbalken (2010:110). För arbete vid pantsättning av bostadsrätt skall av bostadsrättshavare uttagas pantsättningsavgift med 1,0 % av prisbasbeloppet. Eventuell överlåtelseavgift (ca 1150 kr) samt pantsättningsavgift (ca 445 kr) får tas ut av föreningen. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.  TV/Internet:

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.  Parkering:

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.  Annat:

  Övriga utrymmen: Källsorteringsrum Cykelrum Barnvagnsrum


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor