Flygfältsvägen 17, Järfälla

2 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Flygfältsvägen 17 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  77,5m2

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Avgift

  4 243 kr/mån

  Ink vatten, värme och KabelTV med basutbud.

  Pris

  2 895 000 kr

  37 355 kr/m2

  Välkommen till denna genomtänka 3rok på 77.5 kvm

  Lägenheten disponeras väl på sina 77,5 kvadratmeter. Rymliga sovrum längst in i lägenheten, ett förråd som även kan användas som kontor eller klädkammare. Ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning och här rymmer du matplats, soffgrupp samt annat önskat möblemang. En trevlig balkong når du via vardagsrumsområdet. Ifall parkering är viktigt så finns den goda nyheten att 3:or i föreningen har förtur till en plats. Inte nog med det så är även byggnaden Svanenmärkt. Shopping, lokaltrafik, restauranger, gym och mycket mer ligger bara några hundra meter från bostaden. Gym ligger en gata bort, lika så ICA-Maxi, Stockholm Quality Outlet, IKEA och restauranger. Vid stora torget ligger busshållplatsen som tar dig runt om i Järfälla, en promenad bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm C på 20 minuter. Dagis finns i föreningens lokal och skola bara runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter och utrymme för klädhängare. Genomgående parkettgolv och vita väggar i hela lägenheten. Förråd: Rymligt förråd med stora möjligheter att utnyttjas till vad just du behöver. Kök: Trevligt kök i vita kulörer med kakel ovanför diskbänken. Gott om arbetsytor och förvaring samt plats för matbord för 4-6 personer. Här har du allt du behöver i en snygg design, spishäll, ugn, mikro, fläkt, kyl, frys samt integrerad diskmaskin. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med plats för soffa, bord, tv samt annat önskat möblemang. Via vardagsrumsdelen når du den trevliga och lätt möblerade balkongen. Badrum: Klinker och kakel i svart och vit kulör. Dusch, wc, kommod, spegelskåp, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Sovrum 1: Stort sovrum med ett härligt ljusinsläpp samt gott om förvaring. Sovrum 2: Sovrum med ett härligt ljusinsläpp och bra med förvaring.

  Övriga utrymmen

  Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme med vattenburna radiatorer

  TV

  Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften

  Bredband

  Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  TV & bredband

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.

  Uteplats/Balkong

  Stor och trevlig balkong om 9 kvadratmeter, lätt att möblera och blir enkelt din egna sommaroas!

  Bilplats

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Lägenheter med 3-5 rum har förtur till parkeringsplats.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  420 kr/månad

  Elkostnad:

  247 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  173 kr/månad

  Total driftkostnad:

  420 kr/månad

  Kommentar:

  Beloppen är schablonberäknat.

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  0,5306%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2018

  Fönster:

  Trä med utvändig aluminiumbeklädnad

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme med vattenburna radiatorer

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Barkarby Metropol

  Lägenhetsnummer:

  07-1201

  Antal lägenheter:

  212

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Överlåtelse av bostadsrätt skall av ny bostadsrättshavare (köparen) uttagas överlåtelseavgift med belopp motsvarande 2,5 % av prisbasbelopp enligt socialförsäkringsbalken (2010:110). För arbete vid pantsättning av bostadsrätt skall av bostadsrättshavare uttagas pantsättningsavgift med 1,0 % av prisbasbeloppet. Eventuell överlåtelseavgift (ca 1150 kr) samt pantsättningsavgift (ca 445 kr) får tas ut av föreningen. 105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum i trapphus 8, 9 och 12. Barnvagnsrum i samtliga trapphus.  TV/Internet:

  TV: Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften Bredband: Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Avtal tecknas separat.  Parkering:

  105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.  Annat:

  Övriga utrymmen: Källsorteringsrum Cykelrum Barnvagnsrum


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor