Grönvretsvägen 6, järfälla

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Grönvretsvägen 6 - järfälla

Kommun

Järfälla

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

77,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 3 (Våningsplan 2 av 3.) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Västra Jakobsberg

Avgift

4 424 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Stor gavel 3:a belägen i fina västra Jakobsberg (2014)

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet där varje kvadratmeter är genomtänkt och utnyttjad, med stor balkong utsikt mot naturen. Redan i hallen märker du av den genialiska planlösningen, med platsbyggd förvaring till höger, avhängig möjligheter finns för ytterkläder till vänster. Vidare in i lägenheten slås du genast av den ombonade känslan och känslan av att komma hem. Lägenheten erbjuder en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum här häpnas du av det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Lägenheten erbjuder stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. På Grönvretsvägen 6 finns hemmet för dig som längtar efter ett lugnt boende nära både natur och stadsliv. Dessutom bor du här i en bra och stabil förening med god ekonomi. . För den som vill ha mer natur. Pendeltågsstationen ligger endast ett par minuter från bostaden och även där hela Jakobsbergs Centrum.

  Ansvarig mäklare

  Kim Kyllönen

  Fastighetsmäklare /Nyproduktionsansvarig

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hallen välkomnar dig med avhängningsmöjligheter till höger om entrén samt förvaring i platsbyggda garderober.

  Vardagsrum

  Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Stort vardagsrum med utrymme för både stor soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar.

  Kök

  Öppen planlösning mot vardagsrum. Praktiskt arbetskök med maskinell utrustning i form av ugn, induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

  Badrum

  Stilrent rent badrum med grått klinkergolv och vita kakelplattor. Här finns wc, dusch med vikbara glasväggar, spegel, kommod och både tvättmaskin och torktummlare.

  Sovrum 1

  Generöst stort sovrum med fint ljusinsläpp och lättmöblerade ytor.

  Sovrum 2

  Ett ljust och fint sovrum med gott om plats för en ordentlig dubbelsäng samt garderob. Ljust målade väggar och parkettgolv. Här finner du lätt sovro med en lummig grönska utanför, så här riskerar du inte att bli störd av ståhej eller bilar.

  Övriga utrymmen

  Garageplats går att hyra för 850 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  2,8486%

  Andel av årsavgift:

  2,84686%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-06-08

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB brf Jakobsberg

  Lägenhetsnummer:

  1103/017

  Antal lägenheter:

  34

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen har uppfört tre byggnader innehållande sammanlagt 34 bostadslägenheter. Fastigheten färdigställdes 2014. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. Gemensamma utrymmen 1 st föreningslokal belägen i hus A (nr 4) 2 st barnvagnsrum kombinerade med cykelrum 1 st barnvagnsrum kombinerat med städrum Parkering 9 st öppna bilplatser 28 st garageplatser  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor