Herculesgatan 2, Järfälla

2 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Herculesgatan 2 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Typ

  Flervåningshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  41m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Barkarbystaden

  Avgift

  2 425 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, telefoni, bredband och källarförråd.

  Utgångspris

  2 095 000 kr

  51 098 kr/m2

  Söker du det där lilla extra? Då har du hittat rätt. Unikt utformad och påkostat materialval i lägenhet HÖGST upp i huset med skyddat läge. Välplanerad lägenhet med genomgående vackert ljust golv, kök med fina vita köksluckor, rostfria vitvaror och matplats för 4 personer, goda förvaringsmöjligheter samt stora fönsterpartier. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Stort sovrum med plats för dubbelsäng med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med golvvärme. Källarförråd tillhör lägenheten. En förtjusande lägenhet endast ett stenkast från service och kommunikationer. Kan du dessutom vänja dig vid tanken att endast ha ett par minuters promenad till den framtida tunnelbanan, är detta definitivt lägenheten för dig. Är det du? Välkommen hem till Herculesgatan 2. Varmt välkomna på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Välkomnande hall med vitmålade väggar och goda förvaringsmöjligheter i tre garderob. Lägenheten har genomgående vitt parkettgolv. Badrum: Helkaklat badrum med WC, handfat med kommod, spegelskåp, duschkabin, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Kök: Arbetsvänligt och stilrent kök med hög standard. Goda förvaringsmöjligheter. Vita skåpluckor och vitt kakel över arbetsbänk med en mörk bänkskiva. Rostfria vitvaror. Utrustning: - Kyl och frys - spis - Ugn - Spisfläkt - Diskmaskin - Mikro Vardagsrum: Ljust och lättmöblerad vardagsrum. Generöst ljusinsläpp från stora fönster och i två väderstreck. Utgång till den härliga balkongen. Sovrum: Rogivande sovrum med två garderober. Plats för dubbelsäng samt sängbord.

  Övriga utrymmen

  Gemensamt cykelförråd finns i garaget. Det finns även barnvagnsförråd, källarförråd, rullstolsförråd (med eluttag) och soprum för de boende i föreningen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Bredband

  Telia är leverantör genom Telia Triple Play. Ingår i avgiften.

  Uteplats/Balkong

  Stor balkong med sol från morgon till kväll. Möblerbar med utemöbler som bord, stolar, soffa mm.

  Bilplats

  Det finns 44 st garageplatser som hyrs ut för ca 850 kr/mån och som förvaltas genom separat kö via Q-Park (0771-96 90 00). Garaget nås direkt från hissen. I övrigt finns gatuparkering.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  135 kr/månad

  Elkostnad:

  135 kr/månad

  Total driftkostnad:

  135 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Viggen

  Lägenhetsnummer:

  552

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor