Källtorpsvägen 11, Järfälla

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Källtorpsvägen 11 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  46m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  7 av 15 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  2 731 kr/mån

  i avgiften ingår värme, sophämtning och kallvatten.

  Accepterat pris

  2 195 000 kr

  47 717 kr/m2

  Välkommen till ditt första boende på Källtorpsvägen 11, en lägenhet med hög genomgående standard! Den fantastiskt planerade 2:an är utformad för att skapa en så social och öppen känsla när man kliver in genom tröskeln, men om ytan inom ramen för lägenheten inte räcker till så kan man alltid ta del utav balkongen som är kopplad till lägenheten. Ljusa genomgående väggar och parkettgolv. Välkommen till ditt framtida boende där kvalitét möter modern inredning i ett område där expansion är det ledande ordet.

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Extra kontaktperson

  Rico Cigel

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-145 147

  rico.cigel@lansfast.se Läs mer om Rico

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall Hall med plats för avhängning av ytterkläder. På golvet ligger ett snyggt klinkergolv från Höganäs som sedan övergår till ett parkettgolv som blir genomgående för lägenheten. Kök/Vardagsrum Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket får en mörk, prydlig bänkskiva i laminat och skåpsluckor i grå ton och vitvaror från Electrolux. Här kommer det att finnas induktionshäll, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin och kyl och frys. Utgång till balkong. Sovrum Luftig sovrum med god förvaring via garderober. Plats för säng samt tillhörande möblemang. Badrum Badrummet utrustas med dusch men invikbara väggar i klarglas, dusch, handdukstork, WC, kommod samt spegel. Vitt Höganäskakel på väggar samt ett grått klinkergolv. Kombimaskin med ett förvaringsskåp ovan.

  Övriga utrymmen

  I föreningen kommer det att finnas en föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, lägenhetsförråd, sopsorteringsrum och utrymme för cyklar, barnvagnar och rullstolar. Innergård med lekplats, grillplats och gräsmatta.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV/TELEFONI/BREDBAND Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabon nemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i ca 5kvm.

  Bilplats

  Garage i källare 15 st 850 kr/mån Markparkering vid gård 8 st 400 kr/mån P-däck under tak 8 st 550 kr/mån P-däck utan tak 5 st 350 kr/mån Totalt 36 parkeringsplatser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  578 kr/månad

  Elkostnad:

  220 kr/månad

  Uppvärmning:

  150 kr/månad

  Övrigt:

  208 kr/månad

  Total driftkostnad:

  578 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,33527%

  Andel av årsavgift:

  1,231%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  Isolerglas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Pumpen

  Lägenhetsnummer:

  026

  Antal lägenheter:

  59

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Pumpen i Järfälla Bostadsrättsföreningen HSB brf Pumpen består av 59 st lägenheter, det är ett punkthus om 16 våningar, försett med trapphus och dubbla hissar. Lägenhetsfördelning. 29 st 2 rok om 45-51 kvm, 15 st 3 rok om 69-74 kvm och 15 st 4 rok om 90 kvm. Innergård med lekplats, grillplats och gräsmatta. I föreningen kommer det att finnas en föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, lägenhetsförråd, sopsorteringsrum och utrymme för cyklar, barnvagnar och rullstolar. Som ett nytänkande och innovativt inslag kommer Kallhälls nya landmärke att sträcka sig mot skyn. Byggnaden blir en stilren kontrast mot den tidstypiska bebyggelsen från 60- och 70-talen som annars kännetecknar centrumkärnan. Här planerar vi för 59 lägenheter med yta i fokus. Flera av lägenheterna får dessutom vacker utsikt över Mälaren och dess omgivande vackra natur. Välkommen till HSB brf Pumpen! HUSET Huset blir ensamt i sitt slag, med sina 16 våningar ger det området en helt ny siluett. 59 lägenheter med tonvikt på yteffektiva tvåor, men här erbjuds även 3 - 4 rum och kök. Samtliga lägenheter får en genomtänkt inredningsstil med kvalitativa val. Köken, exempelvis, får stilrena grå köksluckor, rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll. Vi lägger ljus parkett i hela lägenheten förutom hall och våtrum som inreds med klinker. I markplan planeras för gemensam grov tvättstuga, denna nås via extern entré. I markplan finner du också gemensamhetslokalen med plats för upp till 15 personer och uteplats mot gård. Med hissen åker du enkelt ner till lägenhetsförråd och bostadsrättsföreningens garage. CENTRUM I FÖRVANDLING Samtidigt som Mälarbanan utökas från två till fyra spår, E18:s upprustning gått i mål och en rad nya bostadsområden etablerats i expansiva Järfälla, tycks tiden ha stått stilla i Kallhäll. Tills nu. Från och med sommaren 2016 påbörjas en uppfräschning av centrum som innebär nya bostäder, ett nytt Folkets Hus och mer levande torg. Markbeläggningen på torget läggs om och dagens kulle av gatsten tas bort för att förbättra förutsättningarna för torghandel. NYA FOLKETS HUS Den naturliga samlingsplatsen i området är Folkets Hus, som inom kort flyttar och får nybyggda, fräscha lokaler mitt på torget. Här kan besökarna även fortsättningsvis besöka caféet, se på bio eller varför inte besöka biblioteket och det anrika Bolindermuseet. Folkets Hus visar direktsänd opera från bland annat Metropolitan i New York, kungliga Operan i Stockholm, balett från Bolsjojteatern i Moskva samt konserter från Göteborgs konserthus och Die Berliner Philharmoniker. HSB PIONJÄR I KALLHÄLL Under Bolinders era ägde företaget all mark i Kallhällsområdet och tillät ingen annan att bygga. Först 1953 såldes delar av marken efter mycket förhandling - till just HSB. Brf Rondellen blev HSBs hundrade brf-förening och innebar att det blev möjligt även för någon som inte var anställd på Bolinders att bosätta sig i området.  TV/Internet:

  TV/TELEFONI/BREDBAND Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabon nemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor