Karlslundsvägen 10, Järfälla

1 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Karlslundsvägen 10 - Järfälla

Kommun

Järfälla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

35m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 6 (Våningsplan 1 av 6. ) , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Barkarbystaden

Avgift

1 896 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-Tv samt bredband Föreningen levererar 21 grader till lägenheten. Lägenhetsinnehavaren kan öka värmen mot debitering genom månadsavgiften.

Accepterat pris

1 950 000 kr

55 714 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Bakom adressen Karlslundsvägen 10 döljer sig en lägenhet som är ett litet underverk av yteffektivitet. Och det svårförklarliga ligger i att det faktiska antalet kvadratmeter helt tycks sakna relation till det upplevda utrymmet. Detta lika märkliga som välkomna faktum renderar i en synnerligen trivsam etta byggt med omtanke och finess. Bara en sådan sak som köket, som bjuder på en öppen planlösning, dansk design (HTH) med inbyggda vitvaror samt marmorbänkskiva. Ni hittar även ett helkaklat badrum i världsklass med golvvärme en rejäl klädkammare som idag är omgjord till ett minisovrum samt en fantastisk uteplats med schyssta möjligheter till utegrupp. Här bor du helt enkelt i en nybyggd lägenhet med ytskikt och utrustning i världsklass endast ett stenkast från service och kommunikationer. Kan du dessutom vänja dig vid tanken att endast ha ett par minuters promenad till den framtida tunnelbanan, så är det definitivt lägenheten för dig. Trots att rundturen inte är lång har du när den avslutats ändå sett en lägenhet med många olika delar och förträffliga förutsättningar för smart inredning och spännande lösningar. Den som är en smula klurigt lagd, och dessutom gillar utmaningar, har alltså alla chanser att ytterligare förstärka känslan av en liten lägenhet med väldigt stora möjligheter. Välkommen hem till Karlslundsvägen 10 i Barkarbystaden.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Oscar Larsson

  Fastighetsmäklare / Nyprodansv

  0702-123 272

  oscar.larsson@lansfast.se Läs mer om Oscar

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Här möts ni direkt av ljuset och de exklusiva materialvalen som präglar hela lägenheten. Vitlaserat parkettgolv samt vitmålade väggar. Kök/Vardagsrum Öppen planlösning med gott om plats för såväl soffa, TV-möbel samt matplats. Välplanerat HTH-kök med generösa arbetsytor och exklusiva materialval samt vitvaror från Siemens. Vita skåpsluckor, Bänkskiva och stänkskydd i svart sten, vitlaserat parkettgolv, vitmålade väggar, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, integrerad fläkt samt underlimmad diskho med avfallskvarn. Badrum: Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, wc, tvättställ med kommod, arbetsbänk, tvättmaskin samt torktumlare. Klädkammare/Sovrum Klädkammaren är idag ett sovrum som rymmer dubbelsäng, men kan med fördel även användas som klädkammare.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uteplats/Balkong

  Härlig uteplats med kvällssol

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-10

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Friflygaren

  Lägenhetsnummer:

  -------

  Antal lägenheter:

  125

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Friflygaren är en äkta bostadsrättsförening bestående av 125 st bostadsrätter belägna på Gripengatan och Karlslundsvägen. Fastigheten byggdes under 2014-2015 av byggbolaget Einar Mattsson och stod klar för inflyttning 2016. Fastigheten har en standard utöver det vanliga vilket märks redan i portens entré med 5 meter i takhöjd, ekpanel och specialdesignad belysning. Hela fastigheten värms huvudsakligen upp genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen med hjälp av så kallad thermodeck-teknik. Bostäderna i huset värms upp på ett jämnare vis samt att man slipper ha element i lägenheterna vilket underlättar möbleringen. Med Einar Mattssons egna app EM-energikollen håller du alltid reda på din egna el- och vattenförbrukning. Alla lägenheter i föreningen har en hög grundstandard med ekgolv, stenbänkskivor, vitvaror från Siemens, kök från HTH, massiva inomhusdörrar från Swedoor Stable mm. Föreningens innergård är stor och socialt planerad i två nivåer med en lekplats. Garageplatser finns att hyra i huset. Förråd finns att hyra i garaget. I garage finns cykelparkering, vilket även finns på innergård (utgång från plan 1). Barnvagnsrum på innergård. Sopsug finns på innergård (en i varje hörn). Luckan låses om/när röret är fullt. Miljörum finns i anslutning till innegård. Container finns utanför miljörum. I entré finans digital porttavla och brevlådor med elektoniskt lås. Städning av trapphus sker veckovis. Bopärm för boende finns online. Fel går snabbt att felanmäla till Einar Mattson. För vitvaror kan man felanmäla direkt till Bosch-Siemens. Detaljer: Grundläggning: Betongstomme grundlagd på plinter. Ytterväggar: Betong med pigmenterad betongytskikt samt tegel Bjälklag: Betong. Bärande stomme: Betongbjälklag och väggar. Yttertak: Plåttak eller sedumtak. Lägenhetsskiljande väggar: Betong/gipsskivor. Innerväggar: Gipsskivor. Invändiga dörrar: Släta massiva trädörrar, fabriksmålade inom lägenheter; ståldörrar till allmänna utrymmen. Fönster: Öppningsbara, träkarm 3+1 glas med ytterbåge av aluminium, inklusive persienner. Ytterdörr: Säkerhetsdörr med målad yta. Entréportar: Entréportar i ek. Hiss: En hiss per trapphus. Uppvärmning: Fjärrvärme, värmesystem via uppvärmd tilluft via betongstomme. Föreningen levererar 21 grader till lägenheten. Lägenhetsinnehavaren kan öka värmen mot debitering genom egen hushållsel. El: 5-ledarsystem med lägenhetscentral inom lägenheten. Centralen är försedd med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Varje lägenhet förses med mätning av el debiterad av föreningen utifrån faktisk förbrukning. Ventilation: Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning. Vatten: Kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten. TV/tele/data: Bredbandsbolaget är leverantör av fiber och tv. Triple-play uttag finns i alla rum. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften. Trapphus: Målade väggar. Golvbeläggning av sten/betong i entréhall och textilmatta på våningsplanen.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor