Kopparvägen 57, Järfälla

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kopparvägen 57 - Järfälla

  Kommun

  Järfälla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1959-61

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 8 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kallhäll

  Avgift

  4 116 kr/mån

  Accepterat pris

  1 795 000 kr

  29 917 kr/m2

  ** ACCEPTERAT PRIS ** Föreställningen om vad som är ett riktigt harmoniskt hem kan ibland te sig aningen diffus. Men när ljus och yteffektivitet spelar väl ihop, börjar bilden att klarna. Som på Kopparvägen 57. Väl innanför dörren hittar ni en mycket charmig och fräsch lägenhet med genomgående parkettgolv som bjuder på ett välplanerat kök med gott om arbetsyta, ett mysigt sovrum, ett trevligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i sydost-läge som är som gjord för spontanfika på helgerna och då har vi inte ens nämnt den välplanerade hallen med plats för både avhängning, förvaring, en praktisk klädkammare samt stambytt badrum med dusch. Här bor ni i ett lugnt och tryggt område med närhet till service, kommunikationer och natur. 2015 renoverades bostadens ytskikt och under de löpande åren har stambyte (2018) samt inglasning av balkongen (2017) skett. Har ni letat länge och känner er väl värda att hitta fram? Välkomna hem till Kopparvägen 57 i Kallhäll.

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Extra kontaktperson

  Kim Kyllönen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-49 51 83

  kim.kyllonen@lansfast.se Läs mer om Kim

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Välkomnande hall med plats för såväl avhängning som förvaring. Klinkergolv, dekorstenar på väggarna samt extra fin takbelysning. Kök: Välplanerat kök med generösa arbetsytor. Parkettgolv, vita skåpluckor (ny målade 2019), laminat bänkskiva, spishäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys samt matplats för 4 personer. Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för en rejäl soffgrupp. Parkettgolv, målade väggar samt utgång till den härliga balkongen. Sovrum: Mysigt sovrum med plats för en rejäl säng. Parkettgolv, målade väggar samt en rejäl garderob med skjutdörrar i spegelglas. Badrum: Stambytt badrum med dusch, klinkergolv, wc. Klädkammare: Praktisk klädkammare som är ombyggd till ett arbetsrum

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1959-61

  Stambyte - 2018 Hissbyte - 2019 Inglasning av balkong - 2017 Ytskikts renovering av lgh - 2015

  Bredband

  Ownit 100 Mbit/s Obligatorisk kostnad 149 kr/månad ownit.se

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong med sol från förmiddag till eftermiddag.

  Bilplats

  30 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,31925%

  Andel av årsavgift:

  0,31925%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Koppartackan

  Lägenhetsnummer:

  173

  Antal lägenheter:

  304

  Antal lokaler:

  74

  Allmänt om föreningen:

  Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 74 lokaler med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65. Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, tvättstuga med torkrum och entré- och vindsförråd Stambyte pågår i föreningen under 2018-2019. Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se  Föreningens ekonomi:

  Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.  Gjorda renoveringar:

  Kommande/Gjorda renoveringar 1991 - Fasaderna renoverades, balkongerna byttes ut och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster. 2000 - Tvättstugor renoverades 2001 - Gjordes en stamrenovering 2004-2005 - Hissar renoverades 2006 - Gick man över till fjärrvärme 2007 - Byte av samtliga fläktar i ventilationssystemet och ett nytt sopsystem för hushållssopor installerades. 2012 - Portkodsystem installerat i alla portar 2018 - Stambyte, beräknad start mars 2018  TV/Internet:

  Kabel TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband Hastighet: 100 Mbit/s. Fast kostnad: 149 kr/mån via Ownit Broadband  Parkering:

  Utomhusparkering: För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00. Garagekö Du kan sätta upp dig i föreningens garagekö genom att lämna en skriflig begäran i föreningens brevlåda, Kopparvägen 43. Du ska ange ditt lägenhetsnummer, namn och adress. Vi hyr idag ut 31 garage för bilar.  Gårdsplan:

  Koppargläntan är den gröna och fina uteplatsen bakom portarna 55 - 59. Här kan du under sköna och lata sommardagar träffa och trivas med dina grannar, leka med barnen och grilla tillsammans.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns förråd.Det finns bastu, samlingslokal, tvättstuga och vindsförråd. Vindsförråd. Tvättstugor vid entréplanet i porten. Cykel och barnvagnsrum på våning 1, utgången mot baksidan. Bakom port 65, har föreningen en trevlig relaxavdelning med bastu och duschar. Denna kan man som medlem boka för att disponera efter önskan och behov.  Annat:

  Ett mycket populärt område i Kallhäll med närhet till Mälarens vatten, skolor samt härligt lummiga friluftsområden. Några minuters gångavstånd till centrum, pendeltåg samt bussförbindelser. KOMMUNIKATIONER Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det. NÄRSERVICE I Kallhälls Centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Det finns också restauranger, en pizzeria och bibliotek. I anslutning till centrumet finns även Apotek, vårdcentral och folktandvård. Jakobsbergs Centrum ligger nära Kallhäll och är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta m.fl. och Stockholm Quality Outlet. FRITID Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun. Här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser som Kallhällsbadet och Bonäsbadet, och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. Även närhet till golfbana i Viksjö och mästerskapbana i Kungsängen. I kommunen finns sporthall, ishall, simhall, golfbana, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket. Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Man kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00 med frågor.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor